Aroma Reset mini-training

Soms zit je in een vervelende situatie en blijf je er maar over piekeren. Of je moet iets doen, maar ziet er tegenop.

Wat het ook is dat jou stress, onrust, spanning of weerstand  oplevert, met de invloed van geur op je hersenen kan je rust voor jezelf creëren. Je doet dit met een Aroma Reset.

Hiervoor heb je drie essentiële oliën uit het starterspakket van Young Living nodig:

=
Frankincense
=
Lavender
=
Stress Away
Aroma_reset

Samen wordt deze combinatie de Memory Release Blend (MRB) genoemd. Heb jij deze olie niet in huis en het geurproefje nog niet besteld? Dan kun je dat via onderstaande knop alsnog doen. Je betaalt slechts de materiaal- en verzendkosten à € 7,50 (ex btw). Heb je van mij een gratis geurproefje ontvangen, dan hoef je niet alsnog een geurproefje te bestellen.

Aroma Reset Technique

Heb je je oliën of het geurproefje dat je ontvangen hebt bij de hand? Ga dan hieronder naar de video’s.

In de eerste video stel ik mijzelf voor en bespreek ik kort de werking van de hersenen. In de tweede video geef ik uitleg over de methode Aroma Freedom en hoe je de oliën of het geurproefje toepast. En in de derde en laatste video leid ik je daadwerkelijk door een Aroma Reset heen.

Je kunt het met hulp van deze laatste video zelf zo vaak herhalen als jij wilt om stress, onrust, spanning en weerstand los te laten. Zodat je meer overzicht krijgt,  je zelfvertrouwen groeit en je weer in actie komt.

Bekijk hier de Aroma Reset mini-training:

Ervaar je weinig verschil? Vind je het lastig om je te concentreren? Kom je er niet doorheen? Ben je niet zo’n ster in loslaten? Of wil je gewoon meer begeleiding? Neem dan contact met mij op.

Ik denk met je mee over welke stappen jij kunt zetten en indien nodig haal ik snel de resterende emotionele lading van een situatie af.

Blijf er in ieder geval niet mee lopen!