Bedankt voor je aanmelding!

Super tof dat je deelneemt aan het Boost your Money Mindset programma!

Lees nog even verder, want ik heb nog wat belangrijke informatie voor je.

Binnen enkele minuten zul je een mail ontvangen.

Is dit niet het geval? Check dan even je SPAMbox.

Zit het daar ook niet in, mail me dan op monique@oilminded.nl.

 

Als bedankje wil ik jou de mogelijkheid bieden om het AFT-combinatiepakket t.w.v. € 137,50 met een hoge korting aan te schaffen. Als je het nu toevoegt aan je winkelmandje betaal je slechts € 27.

 

Zoals je inmiddels weet is Aroma Freedom Technique (AFT) de basis van de methode die ik in mijn praktijk voor mindset therapie inzet om mensen te helpen blokkades op te lossen, heftige en vervelende ervaringen te verwerken en los te laten en gedrag te veranderen. De methode is simpel, maar soms toch lastig om voor jezelf toe te passen. Daarom heb ik instructie- en begeleidingsvideo’s opgenomen voor een emotionele ontlading en een volledige AFT-sessie. In de video’s geef ik uitleg en leid ik je met mijn stem door het proces heen, zodat jij je alleen maar op jezelf hoeft te focussen en er niet over na hoeft te denken.

Deze video’s kun je ook gebruiken als je een keer niet live bij de groepssessies aanwezig kunt zijn. Daarnaast is het waardevol om ze te hebben voor na het programma. Want ook dan wil je natuurlijk doorgaan met het oplossen van je blokkades. Want zoals je wellicht weet: “every level has it’s own devil”.

 

Heb jij de juiste tools in huis om je money mindset aan te pakken?

In mijn praktijk voor mindset therapie maak ik gebruik van de essentiële oliën van Young Living. Tijdens het programma en het individuele traject heb je de volgende oliën nodig:

 • Frankincense
 • Lavender
 • Stress Away
 • Inner Child
 • Release
 • Trauma Life
 • SARA
 • Forgiveness
 • Acceptance
 • Aroma Ease
 • Clarity
 • Valor
 • Believe
 • Transformation

Heb jij deze oliën niet in huis? Bestel ze dan op je eigen account. Of bestel het oliepakket voor traject en programma in mijn webshop.

Let op! Heb jij nog geen account bij Young Living, maar zou jij wel graag thuis met olie aan de slag gaan?

Als je via mij het starterspakket van Young Living bestelt, krijg je van mij het oliepakket dat je nodig hebt voor het programma en het traject kado. Plan dan een afspraak in mijn agenda, zodat ik je kan helpen om het account op de meest voordelige manier aan te maken.