Yes!

Je hebt je aangemeld voor de masterclass: Hoe je een gezonde Money Mindset krijgt!

Super tof dat jij met jezelf aan de slag wilt om meer klanten en meer omzet te krijgen!

In je mail ontvang je de link waarmee je de masterclass kunt bijwonen. Maar het is belangrijk om nog één ding te checken.

Zoals je wellicht op de vorige pagina al gelezen hebt, werk ik in mijn praktijk voor mindset therapie met de invloed van geur op de hersenen om mensen te helpen blokkades op te lossen. Daarvoor maak ik gebruik van de essentiële oliën van Young Living.

Heb jij zelf deze olie niet beschikbaar? Vraag dan meteen het gratis proefmonster aan, zodat je het op tijd in huis hebt. Daarmee heb je een optimale ervaring tijdens de masterclass en kun je daadwerkelijk meteen al aan de slag met het loslaten van je eerste blokkades.

Kan jij niet wachten? Lees dan zeker nog even verder.

Als jij echt stappen wilt zetten om van jouw bedrijf een succes te maken, heb ik nog een mooi aanbod voor je.

Alleen via onderstaande knop kan je mijn inspiratiesessie met een megakorting aanschaffen.

Je betaalt geen € 97 maar slechts € 27 (ex BTW).

  • Als jij mij vertelt waar je tegenaan loopt, weet ik waar de oplossing ligt.
  • Ik help je eenvoudige blokkades te doorbreken, zodat jij met gemak in actie komt.
  • Tot slot denk ik met je mee over je aanpak en de volgende stap die jij kunt zetten voor succes in je business.

Mijn hoofd werkt erg oplossingsgericht en ik ben een kei in vragen stellen, zodat de antwoorden die al in jou zitten er ook uit komen. Op die manier kan jij weer verder!

Wil jij kans maken om deze inspiratiesessie t.w.v. € 97  gratis te winnen? Deel dan je deelname aan de masterclass op social media en tag mij:

  • op Facebook: Monique van Roekel of Topminded by Oil Minded
  • op Instagram: monique_oil_minded
  • op Linked in: Monique van Roekel

En/of nodig mensen uit voor de Succes Mindset groep (let op: voeg ze niet ongevraagd toe!).

Op 27 augustus om 16.30 uur maak ik de 2 winnaars bekend in mijn Facebook groep voor vrouwelijke ondernemers: Succes mindset – met je bedrijf van uitstel naar succes. Doe jij mee?

Je staat vast te popelen om aan de slag te gaan met je Money Mindset. Wil jij direct in actie en niet wachten?

Meld je dan aan voor de gratis Facebook groep voor vrouwelijke ondernemers:

Succes mindset – met je bedrijf van uitstel naar succes!

Omslagfoto Facebookgroep Succes Mindset

Ben jij vrouw en ondernemer? Wil jij van jouw bedrijf een (nog groter) succes maken, maar loop je tegen je eigen onzekerheden of blokkades aan en vertoon je uitstelgedrag? Ben jij bereid om hieraan te werken, zodat je eindelijk je doelen kunt behalen? Ook als je moeite hebt met zichtbaar zijn? Dan is deze groep voor jou! 

Door wat je meemaakt in je leven, ontwikkel je een bepaald gedachtenpatroon en daarbij horende overtuigingen, oftewel je mindset. Je mindset bepaalt je mate van succes. In deze groep leer je hoe je je mindset kunt veranderen, zodat je stopt met uitstellen en in de juiste energie komt voor groei!

Het is ook de plek waar we met elkaar meedenken als je gedachten met je aan de haal gaan en je even niet weet hoe je iets aan moet pakken of wat je als eerste of als laatste moet doen. Deze groep geeft je structuur en de tools om je uitstelgedrag en onzekerheden aan te pakken en van je bedrijf een succes te maken!

Je kunt tevens meerdere interviews terugkijken met andere ondernemers, zoals het interview met business coach Sylvia Bouwer over hoe zij van pleasegedrag naar succes ging, de interessante tips van website specialist Wendy Versluis en mijn gesprek met Moneybird expert Peggy Peerboom over hoe jij je boekhouding optimaliseert. Er ontstaan mooie samenwerkingen met gelijkgestemden, ik deel tips en uiteraard hebben we het op dit moment over het thema Money Mindset.

Ben je open minded? Houd je van nieuwe ervaringen? Wil je actief aan de slag? Word dan lid van deze groep en kies voor succes! We doen het samen en ik ben er voor je! Doe jij mee?