Bedankt

voor je aanvraag!

Binnen enkele minuten zul je een mail met de link naar de video-instructie ontvangen.

Is dit niet het geval? Check dan even je SPAMbox.

Zit het daar ook niet in, mail me dan op monique@oilminded.nl.

Gratis Facebookgroep Succes Mindset

met je bedrijf van uitstel naar succes

Omslagfoto Facebookgroep Succes Mindset

Ben jij vrouw en ondernemer? Wil jij van jouw bedrijf een (nog groter) succes maken, maar loop je tegen je eigen onzekerheden of blokkades aan en vertoon je uitstelgedrag? Ben jij bereid om hieraan te werken, zodat je eindelijk je doelen kunt behalen? Ook als je moeite hebt met zichtbaar zijn? Dan is deze groep voor jou! 

Door wat je meemaakt in je leven, ontwikkel je een bepaald gedachtenpatroon en daarbij horende overtuigingen, oftewel je mindset. Je mindset bepaalt je mate van succes. In deze groep leer je hoe je je mindset kunt veranderen, zodat je stopt met uitstellen en in de juiste energie komt voor groei!
Het is ook de plek waar we met elkaar meedenken als je gedachten met je aan de haal gaan en je even niet weet hoe je iets aan moet pakken of wat je als eerste of als laatste moet doen. Deze groep geeft je structuur en de tools om je uitstelgedrag en onzekerheden aan te pakken en van je bedrijf een succes te maken!

Ben je open minded? Houd je van nieuwe ervaringen? Wil je actief aan de slag? Word dan lid van deze groep en kies voor succes! We doen het samen en ik ben er voor je! Doe jij mee?

Liefdevolle groet,
Monique van Roekel