Hoe je meer omzet krijgt zonder harder te moeten werken

Boost your money mindset is het programma waarbij je in 3 maanden je geldblokkades oplost, zodat je je eigenwaarde vergroot, je meer zelfvertrouwen krijgt en met gemak de meest fantastische klanten aantrekt die goed betalen voor wat jij te bieden hebt.

Vind jij het moeilijk geld te vragen voor je diensten? Ben jij dag en nacht aan het werk maar zie je het niet terug in je omzet? Zie jij alleen maar andere ondernemers die succesvoller zijn dan jij? Heb jij last van die stemmen in je hoofd die roepen dat je niet goed genoeg bent?

Zodat je de koningin van het uitstellen bent? En daardoor een te lege agenda en bankrekening hebt?

Op het moment dat je te weinig klanten hebt en te weinig verdient, is mijn ervaring dat er iets aan de hand is met je money mindset. Wat er buiten je gebeurt, is namelijk een spiegel van wat er binnenin je gebeurt. 

Een gezonde money mindset draait echter niet alleen om hoe jij naar geld kijkt, maar heeft nog meer te maken met hoe jij over jezelf denkt en hoeveel jij jezelf waard vindt. Daarom is bij het 3-maanden Boost your money mindset programma een individueel traject inbegrepen, zodat jij meer zelfvertrouwen krijgt, je eigenwaarde groeit en jij met gemak klanten aantrekt en je product of dienst verkoopt. Met als gevolg dat jij ook een bijdrage aan het inkomen van je gezin kan leveren. Jij die opleiding kunt volgen die jouw expertstatus verhoogt. Je minder hoeft te werken en meer tijd over houdt om leuke dingen met je kinderen te doen, met je vriendinnen naar de sauna te gaan of met je partner die leuke reis te maken. En je geld overhoudt om te sparen of een (tweede) huis te kopen.

Doe jij mee?  

Zeg jij tegen jezelf en je omgeving ook dingen als:

 

“Verkopen is niets voor mij!”

“Ik geef liever iets weg, dan dat ik er geld voor vraag.”

“Ik vind geld niet belangrijk.”

“Geld maakt niet gelukkig.”

“Door Corona is het lastiger om klanten te vinden.”

“Ik wil niet verkoperig overkomen.”

“Ik vind het belangrijker anderen te helpen, dan er zelf rijk van te worden.”

Goede kans dat je dan mensen op je pad krijgt die jouw product of dienst te duur vinden, als er al mensen op je pad komen.

Zeer waarschijnlijk bagatelliseer je alles en heb je het over je bedrijfje en de klantjes. Op deze manier houd je jezelf klein en geef je ook je bedrijf niet de kans om te groeien.

Je hebt een verlangen, een droom, een doel in je leven, maar je weet niet hoe je dit kunt realiseren, omdat je het moeilijk vindt de juiste prijzen te vragen. Kortom je money mindset laat te wensen over!

Wat zou er voor jou veranderen als jij een succesvol bedrijf hebt?

Wat zou het voor jou betekenen als je:

🤑 blaakt van het zelfvertrouwen.

🤑 jezelf weer op nummer 1 zet.

🤑 met gemak zichtbaar bent.

🤑 als vanzelf de meest fantastische klanten aantrekt.

🤑 nog meer mensen kunt helpen die het hard nodig hebben.

🤑 minder hard hoeft te werken.

🤑 moeiteloos geld vraagt voor je diensten en/of producten.

🤑 dankbaar naar het resultaat op je bankrekening kijkt. 

🤑 meer tijd kunt besteden aan je partner, je kinderen en je vriendinnen.

🤑 je dromen waar kunt maken.

🤑 de wensen van jou en je naasten uit kunt laten komen.

Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Monique van Roekel en wat ik hierboven omschreef, gold een aantal jaar geleden ook voor mij. Ik deed in het begin bijna alles gratis en ik dacht dat als ik er geld voor zou vragen, mensen niet meer zouden komen. Mijn prijzen verhogen? Nee, want dan zou ik mijn klanten wegjagen.

Monique van Roekel Persoonlijke begeleiding

Dit veranderde toen ik in aanraking kwam met Aroma Freedom Techniek (AFT), de techniek die ten grondslag ligt aan de methode die ik nu in mijn praktijk voor mindset therapie inzet om vrouwelijke ondernemers te helpen hun blokkades op te lossen, heftige en vervelende ervaringen te verwerken en hun gedrag te veranderen.

Mijn money mindset is daardoor met sprongen verbeterd, waardoor ik vorig jaar mijn omzet kon verdubbelen! Inmiddels heb ik honderden mensen geholpen om ook het succes te behalen dat zij wensten.

In mijn praktijk voor mindset therapie werk ik met de invloed van geur op de hersenen. Doordat je reukvermogen het enige zintuig is dat niet gefilterd wordt door je hersenen, heeft geur een zeer sterke invloed als je het op de juiste manier inzet.

Wist je dat als je iets vervelends meemaakt, je hoofd daar een negatieve emotie aan koppelt? En je lichaam is zo geprogrammeerd dat het je wil beschermen om die emotionele pijn nog een keer te ervaren. Dit is ook precies de reden dat je uitstelgedrag vertoont en niet doet wat je graag wilt. Je reptielenbrein gaat dan, om jou te beschermen, in de Fight-Flight-Freeze-modus waardoor er weinig meer uit je handen komt. Gelukkig is er een manier om dit op te lossen.

Aroma_reset

 

 

AFT

Wist jij dat geur je hersenen kalmeert met geweldige resultaten tot gevolg?

 • Je laat angsten en onzekerheden los. 
 • Je herstelt het geloof in jezelf.
 • Je eigenwaarde groeit.
 • Je krijgt rust in je lichaam.
 • Je krijgt ruimte in je hoofd.
 • Je inspiratie gaat stromen.
 • Je krijgt duidelijk wat je volgende stap is.
 • Je gedrag verandert.
 • Je straalt de juiste energie uit.
 • Je wordt aantrekkelijk voor je klanten.
 • Je gaat anders naar geld kijken.
 • Je gaat anders met geld om.
 • Je inkomsten stijgen.
 • Je creëert het succes dat jij wenst.

Dat is de reden dat ik het Boost your money mindset programma heb opgezet om jou te helpen meer klanten te krijgen en je omzet te vergroten, zodat ook jij je dromen waar kunt maken.

Boost your Money Mindset

 

Tijdens dit programma ga je 3 maanden aan de slag om jouw ondernemersvaardigheden te verbeteren en je beperkende overtuigingen op het gebied van je money mindset aan te pakken.

 

Dit levert het je op

✅ Meer structuur en overzicht in je bedrijf

✅ Meer klanten

✅ Meer omzet

✅ Meer eigenwaarde

✅ Meer zelfvertrouwen

✅ Meer rust in je hoofd en je lichaam

✅ Meer tijd voor je gezin en jezelf

✅ Meer geld voor de leuke dingen in het leven, zoals dat geweldige paar schoenen waar je helemaal verliefd op bent

Je investering 

En de prijs heb ik bewust laag gehouden, omdat ik weet dat mensen met een verstoorde money mindset moeite hebben om in zichzelf te investeren ;-).

Als je het totale bedrag in één keer betaalt, is je investering slechts € 1.650 ex btw. En omdat ik vind dat het voor (bijna) iedereen haalbaar moet zijn, bied ik een ruime betalingsregeling aan. Wil jij in termijnen betalen? Dan is je investering:

 • Betaling in 3 maanden: € 650 ex btw per maand
 • Betaling in 6 maanden: € 325 ex btw per maand
 • Betaling in 12 maanden: € 163 ex btw per maand

Wat we gaan doen

We starten 20 september 2021 en het loopt tot 19 december 2021. Het programma bestaat uit:

 • 6 masterclasses om je ondernemersvaardigheden te verbeteren en een gezonde money mindset te krijgen.
 • 6 AFT-groepssessies om je bedrijfsdoelen te verwezenlijken en de blokkades die je tegenhouden op te lossen.
 • Een Facebook groep met extra opdrachten om stap voor stap je transformatie tot een succesvolle zakenvrouw te realiseren.
 • Een individueel traject mindset therapie met een intake en 5 sessies van 1,5 uur waarbij we echt je onderbewuste induiken en zorgen dat je je rugzak aan heftige en vervelende ervaringen leegt. Op die manier groeit je eigenwaarde, krijg je meer zelfvertrouwen en ga je met gemak tot actie over om te doen wat je moet doen om van je bedrijf een succes te maken.

Extra bonussen

Ook ontvang je nog een aantal extra bonussen:

 • De video-opname van de masterclass Hoe je een gezonde money mindset krijgt om zo vaak te kunnen terugkijken als jij wilt (t.w.v. € 47).
 • Een extra individuele bonuscall van 45 minuten die je als joker kunt inzetten op een moment dat je een extra boost of inspiratie nodig hebt (t.w.v. € 97).
 • Ruim een maand extra begeleiding (tot 31 januari 2022) in de groep met een afsluitende Q&A-sessie, zodat je ruim de tijd hebt om het maximale uit het programma te halen (t.w.v. € 250).

 

Twijfel je nog? Lees dan hieronder de ervaringen van vrouwelijke ondernemers die jou voorgingen.

 

Als je mij van te voren had verteld dat ik door middel van olie/geuren mijn omzet ging vergroten, had ik je voor gek verklaard… Toch was ik nieuwsgierig en mijn mindset veranderde echt. Ik trek superleuke klanten aan, mijn omzet is vergroot en ik werk met meer plezier in mijn bedrijf.

Wilma Beers

Mens en muziek - ontspannen met klankschalen

Monique houdt van resultaat boeken. Samen hebben we door middel van AFT een flink aantal blokkades weggewerkt, sommige waarvan ik het bestaan niet eens wist! Ik voel me hierdoor vrijer en sta weer vol in het leven. Ik had nooit durven dromen dat ik, van een praktijk die helemaal stil lag zonder klanten, na 2 maanden betalende klanten zou hebben. Ik ben over mijn angst om zichtbaar te zijn heen en zet nu met gemak mijn praktijk op de kaart.

Simone de Graaff

Energetisch en holistisch therapeut, Algeheel

Ik wist dat het zou werken, alleen de impact…. wauw!!! Transformatie therapie noem ik het zelf.
De resultaten spraken elke week voor zich.
Ik ben weer happy, energie stroomt weer en ik heb tools in handen voor nu en de toekomst.
Ik heb veel meer aanvragen. Mensen weten mij te vinden. En mensen zien ook dat ik beter in mijn vel zit. ❤️
Dank je wel Monique!!! Jij hebt mij het duwtje gegeven wat ik nodig had.
Ook ben jij een persoonlijke inspiratiebron voor mij!!! 🙏❤️🙏
Marieke de Wijs

Energetisch therapeut, Energetische ondersteuning voor mens en dier

Net vandaag mijn traject afgerond bij Monique. Wat een vakvrouw, wat een kennis, wat een begrip, nooit oordelend, altijd begripvol maar altijd vragend is het echt zo wat je zegt of zit er iets onder dat dwars zit.
Ik kijk nu naar mezelf met trots en weet dat ik alles kan bereiken wat ik wil. Ik “verschuil” me niet meer achter gebeurtenissen uit het verleden en zie nu in dat ik dat inderdaad deed. Ik zei regelmatig oh ja maar ik ben onzeker omdat ik dit en dat heb meegemaakt in het verleden. Ja ik heb dat meegemaakt, ja dat heeft me gemaakt tot wie ik ben maar ik laat me daardoor niet meer stoppen in wat ik wil bereiken. En dat is voor mij onbetaalbaar!!!
Lisette de Zwart

Lisettes liefde voor olie

Nadat ik al ervaren had wat AFT voor je kan doen, ben ik ook het Boost your Money Mindset programma gaan volgen bij Monique. In drie maanden tijd heb ik ontzettend veel geleerd. We hebben met een leuke groep blokkades aangepakt met AFT en ook veel praktische tips gekregen. Ik voel me nu een stuk zekerder, leer langzaam maar zeker meer mijn eigen keuzes maken en mijn gevoel van eigenwaarde is gegroeid.

Gerjanne Sessink

Reiki Gerjanne Sessink

Voordat ik bij Monique kwam, stond ik op het punt om alles op te geven en te stoppen met mijn bedrijf. Ik had weinig klanten, moeite met het betalen van de rekeningen, werkte nog steeds in loon dienst en het leverde alleen maar stress op. Toch besloot ik om mijn laatste spaargeld te investeren in een mindset traject bij Monique. Dit bleek een van de beste investeringen te zijn die ik ooit had gedaan. Binnen 3 maanden veranderde alles. Ik had weer klanten, ik ervaarde meer rust en ik kon mijn baan opzeggen en volledig voor mezelf gaan werken. Ik ben onwijs dankbaar voor alle inzichten die ik heb gekregen, ik heb in een half jaar tijd al meer bereikt dan ik van durfde dromen! 🙏🏻💕

Kim Musk

Toughly Fotografie, social media management en influencer agency

Wil jij dit ook? Neem dan deel aan het Boost your Money Mindset programma, zodat ook jij een succes maakt van je bedrijf!

FAQ

Het kan zijn dat je onderbewuste het spannend vindt om te veranderen en daardoor allerlei excuses verzint, waarom je vooral niet mee moet doen. Dan helpt het om wat meer duidelijkheid te creëren. Daarom hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen en bezwaren.

Voor wie is het programma bedoeld?

Het programma is bedoeld voor vrouwelijke ondernemers die nog niet voldoende klanten hebben en daardoor te weinig omzet hebben.

In de praktijk betekent het dat er vooral startende ondernemers of ondernemers die nog niet zo lang bezig zijn deelnemen. Maar ben jij al een aantal jaar ondernemer en herken jij je wel in het geschetste beeld? Dan ben je uiteraard welkom om deel te nemen.

Twijfel je of het programma voor jou geschikt is? Plan dan een kennismakingsgesprek in mijn agenda via onderstaande knop. Dan denk ik met jou mee over wat voor jou de beste stappen zijn om tot een gezonde money mindset te komen.

Wat maakt het Boost your money mindset programma uniek?

Het unieke aan dit programma is dat we op twee sporen werken en dat je naast het groepsprogramma individuele begeleiding krijgt.

Enerzijds werk je rationeel aan de opdrachten die je inzichten geven en stimuleren om actie te ondernemen om dingen te veranderen. De masterclasses ondersteunen het proces van bewustwording en het verkrijgen van de inzichten die nodig zijn om een gezonde money mindset te krijgen.

Anderzijds ga je met je (onbewuste) overtuigingen aan de slag die je tegenhouden om klanten te krijgen en je omzet te vergroten. Door de vervelende herinneringen uit het verleden die hieraan gekoppeld zijn te neutraliseren, ga je op een andere manier naar dingen (waaronder geld en je eigenwaarde) kijken en je ook daadwerkelijk anders gedragen.

Je doet dus niet alleen de kennis op, maar je bent na afloop van het programma ook daadwerkelijk in staat om al het geleerde toe te passen.

Wanneer start het programma?

31Het programma start op 20 september 2021 en loopt tot en met 19 december 2021. Je krijgt een extra bonusmaand met begeleiding tot 31 januari 2022.

Hoeveel groepsbijeenkomsten zitten er in het programma?

Tijdens het programma zijn er in ieder geval 14 groepsbijeenkomsten:

 • Kickoff bijeenkomst op 20 september om 20.00 uur
 • 6 masterclasses over ondernemersthema’s en mindset
 • 6 AFT-groepssessies om je blokkades op te lossen
 • Afsluitende Q&A in de bonusmaand
Op welke dagen vinden de groepsbijeenkomsten plaats?

De kickoff van het programma vindt plaats op 20 september 2021 om 20.00 uur via Zoom. De link ontvang je in je mail en staat in de bijbehorende besloten Facebook groep. De groepsbijeenkomsten vinden wekelijks plaats. Het moment wordt via een poll in de bijbehorende besloten Facebook groep door de deelnemers zelf bepaald. 

Wat als ik niet live bij de groepsbijeenkomsten aanwezig kan zijn?

Alle groepsbijeenkomsten worden opgenomen en live uitgezonden in de Facebook groep. Je kunt ze dus zo vaak je wilt terugkijken op het moment dat het jou uitkomt.

Hoeveel tijd heb ik om het programma te doorlopen?

Het programma loopt van 20 september 2021 tot en met 19 december 2021. De content van het programma beslaat 3 maanden. Je krijgt echter ruim een extra maand begeleiding en gelegenheid om vragen te stellen tot 31 januari 2022. Op die manier heb je de tijd om in je eigen tempo alle opdrachten uit te voeren en eventueel gemiste bijeenkomsten terug te kijken. Overigens houd je ook na 31 januari 2022 toegang tot de groep en de content zolang als Facebook bestaat. Je kunt dan alleen niet meer reageren op de berichten en geen vragen meer stellen in de groep.

Uit hoeveel sessies bestaat het bijbehorende individuele traject mindset therapie?

Een individueel traject mindset therapie bestaat uit een intake en 5 sessies van 1,5 uur. Na aanschaf van het programma krijg je meteen de gelegenheid om de 6 individuele afspraken in te plannen in mijn agenda met tussenpozen van 2 à 3 weken.

Wat is AFT?

AFT staat voor Aroma Freedom Technique. Het is de basis voor de methode die ik in mijn praktijk voor mindset therapie inzet.  Deze techniek is in 2016 door een Amerikaanse psycholoog ontwikkeld door aspecten van EMDR, NLP en aromatherapie aan elkaar te koppelen.

Tijdens groepsbijeenkomsten wordt alleen het stappenplan van deze basistechniek gebruikt. Je stelt jezelf hierbij een doel wat je wilt bereiken, je ontdekt welke negatieve gedachtes en emoties hieraan gekoppeld zijn en op basis hiervan haal je een herinnering uit het verleden op waar je die emotie eerder hebt ervaren. Door de invloed van geur op je hersenen in te zetten, ontkoppel je de negatieve emotie van een situatie. Hierdoor zul je je anders voelen en daardoor anders gedragen. Je krijgt inzichten en je stelt meteen een actieplan op. Je bent daadwerkelijk in staat om in actie te komen doordat de weerstand weg is, ook als je voorheen dacht dat het je nooit zou lukken.

Wat is mindset therapie? En wat is het verschil met AFT?

Mindset therapie is de methode die ik zelf ontwikkeld heb door aan AFT aspecten van hypnotherapie en regressietherapie toe te voegen. Daardoor werkt het sneller en effectiever en zijn de resultaten verveelvoudigd. Mensen die daarvoor open staan, neem ik zelfs mee terug naar vorige levens. Hoe verder je terug kunt gaan, hoe groter het effect namelijk, omdat je dan volledige patronen in een keer kan aanpakken. Ik zet het in mijn praktijk voor mindset therapie in om vrouwelijke ondernemers te helpen blokkades op te lossen, heftige en vervelende ervaringen te verwerken en gedrag te veranderen.

Hierbij werk ik met trajecten van een intake en 5 sessies van 1,5 uur. Tijdens de intake vraag ik je onder andere welke lichamelijke klachten je hebt, omdat dit vaak indicaties zijn voor emotionele blokkades. Daarnaast brengen we alle heftige en vervelende dingen die je hebt meegemaakt in kaart. Tot slot noteer ik de dingen waar je tegenaan loopt, die je lastig vindt en die je zou willen veranderen in je leven en je bedrijf. Aan al deze dingen geef je cijfers om aan te geven hoe heftig je ze ervaart.

Tijdens de sessies werken we themagericht. We beginnen altijd met het thema controle loslaten, omdat dit de voorwaarde is om het traject soepel te laten verlopen en het meeste resultaat uit het traject te halen. Maar ook omdat dit al veel invloed heeft op je dagelijkse functioneren in termen van rust en meer in flow kunnen werken. Andere thema’s die aan bod komen zijn bijvoorbeeld veiligheid, zekerheid en vertrouwen. Maar ook dingen als eigenwaarde, zelfliefde en zelfacceptatie. Vooral die laatste thema’s zijn erg belangrijk voor een gezonde money mindset.

In de laatste sessie lopen we de intakelijst nog een keer na en kunnen we alles afvinken of is nagenoeg de volledige emotionele lading van alle heftige en vervelende  ervaringen af en is er weinig tot niets meer wat je tegenhoudt.

Werkt deze methode voor iedereen?

Ja, deze methode werkt voor iedereen. Door mijn ervaring van de afgelopen jaren weet ik hoe ik mensen zover kan krijgen om los te laten. Het mooie is dat alles wat je zegt of doet goed is. Het is voor mij allemaal informatie en data over hoe jij in elkaar steekt en hoe ik jou kan helpen. Ik heb aan een half woord genoeg om te horen waar jouw blokkades zitten en intuïtief benoem ik precies datgene wat jij nodig hebt om te horen om weer verder te kunnen.

Voor 80-90 % van de mensen is één individueel traject mindset therapie voldoende om de rugzak aan ervaringen uit het verleden geleegd te hebben en grote stappen vooruit te zetten.

Bij mensen met autisme, ADHD en ADD kan het gebeuren dat ze meer dan gemiddeld moeite hebben met het loslaten van controle waardoor het proces langzamer verloopt. Soms kiezen mensen dan voor een vervolgtraject van 5 sessies.

Sommigen kiezen ervoor om een vervolgtraject te boeken, omdat ze ervaren hebben hoeveel impact deze methode heeft en ze nog sneller met hun bedrijf willen groeien.

Tijdens het Boost your money mindset programma heb je natuurlijk ook nog de AFT-groepssessies en de masterclasses voor een extra boost in het veranderen van jouw mindset. Dus daardoor wordt de impact en het resultaat verveelvoudigd.

Ik heb zelf geen olie. Hoe werkt het dan?

Ik werk ook veel met mensen die zelf al olie hebben. Daarom is de olie niet bij het programma inbegrepen. Als je zelf geen olie hebt, kun je in mijn webshop een set met de benodigde olie voor het programma en het individuele traject aanschaffen voor € 85 ex btw. Deze set heet Oliepakket voor traject of programma.

Ben jij echter zo enthousiast over de mogelijkheden van essentiële oliën dat je er graag zelf thuis mee aan de slag gaat en via mij een starterspakket van Young Living aanschaft? Dan ontvang je de benodigde olie voor het programma en traject van mij gratis bij het programma. Boek dan even een afspraak in mijn agenda, zodat ik je kan uitleggen hoe dit werkt.

Wat als ik niet voldoende geld heb om het programma te betalen?

Omdat ik wil dat het voor (bijna) iedereen haalbaar is, bied ik een ruime betalingsregeling. Daarom zijn de volgende betaaltermijnen mogelijk:

 • Betaling in een keer: € 1.650 ex btw
 • Betaling in termijnen: € 1.950 ex btw

Dit betekent dat je per maand het volgende bedrag betaalt:

 • Betaling in 3 maanden: € 650 ex btw per maand
 • Betaling in 6 maanden: € 325 ex btw per maand
 • Betaling in 12 maanden: € 163 ex btw per maand
Ik wil ergens wel mee doen, maar ik heb last van die ja maren in mijn hoofd, waardoor ik blijf twijfelen. Wat nu?

Dit is precies ook hetgeen wat je nu tegenhoudt om een succes van je bedrijf te maken. Hier gaan we tijdens het programma, maar vooral tijdens het bijbehorende individuele traject mee aan de slag.

Blijf je het een lastige beslissing vinden en lukt het je niet om puur op wilskracht hier uit te komen? Boek dan via onderstaande knop een kennismakingsgesprek in mijn agenda. Dan geef ik antwoord op al je vragen en denk ik mee over welke stappen jij het beste kunt zetten om je money mindset een boost te geven. Als je wilt, help ik je meteen om af te rekenen met die ja maren in je hoofd, zodat je een weloverwogen besluit kunt nemen in plaats van je te laten leiden door angst.

PS: Wat ik je nog wil meegeven

Heb jij moeite om te verkopen? Heb jij sowieso niet genoeg klanten? Vind je het lastig om geld te vragen voor je diensten en/of producten? Heb jij het gevoel niet goed genoeg te zijn? En werk je hard zonder dat je er wat voor terugziet?

Bedenk eens hoeveel omzet je hierdoor al misgelopen bent! En weet dan dat er niets verandert als jij niet je money mindset verbetert en je eigenwaarde vergroot! Je kunt in je eentje blijven proberen en hopen dat er een moment komt dat je wel blij wordt van je bankrekening. Maar als je niet iets anders doet dan je tot nu toe gedaan hebt, zal er niets veranderen! 

Met het Boost your Money Mindset programma krijg je de tools in handen om al je blokkades blijvend op te lossen, rust in je hoofd en lijf te creëren en meer zelfvertrouwen te krijgen. En weet jij na 3 maanden hoe je ervoor zorgt dat klanten als vanzelf naar je toe komen en hoe je moeiteloos verkoopt zonder pusherig over te komen. Met als gevolg dat je omzet vergroot en jij net als ik meer tijd met je gezin kunt doorbrengen en het geld hebt om met je kinderen te gaan winkelen, naar de bioscoop te gaan of die leuke reis te maken.

Je hebt nog tot 12 september om je aan te melden. Maar er is maar plek voor 20 deelnemers. Dus zorg dat je er snel bij bent!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)