Speciaal voor vrouwelijke online kennisondernemers zoals coaches, therapeuten, trainers en andere experts

GRATIS

Doen Wat Je Moet Doen-gesprek

Ontdek in 45 minuten wat het is dat je tegenhoudt en hoe je dit oplost, zodat je wel gaat doorpakken om meer klanten te krijgen!

“Ik doe van alles, maar ik zie er nog weinig van terugkomen.”

Dit hoor ik vaak van de coaches en therapeuten die ik spreek.

Als ik dan doorvraag, blijkt dat ze eigenlijk druk zijn met de verkeerde dingen.

De was in de droger gooien in plaats van content schrijven èn plaatsen.

Mail opschonen in plaats van een strategie voor meer klanten bedenken.

Scrollen op social media in plaats van potentiële klanten opvolgen.

Ze hebben last van uitstel- en vermijdingsgedrag.

En hun hoofd bedenkt allerlei excuses om maar veilig in die comfortzone te blijven.

“Ik heb geen tijd, ik doe het morgen wel.”

“Ik ben vast niet goed genoeg.”

“Wie zit er nu op mij te wachten?”

Ze willen er graag van af, die innerlijke criticus.

Ze willen graag gaan doorpakken.

Maar ze hebben geen idee hoe.

Geldt dit ook voor jou?

Dan heb ik nu een mooi aanbod voor jou.

 

In een GRATIS Doen Wat Je Moet Doen-gesprek kijken we via Zoom in 45 minuten samen wat het is dat jou tegenhoudt.

We meten hoe groot jouw blokkades zijn.

Je ontdekt welke stappen jij kunt zetten om ze op te lossen.

Zodat je wel gaat doen wat je zou moeten doen om klanten te krijgen.

En op die manier een praktijk opbouwt waarvan je goed kan leven.

Waarom zou je dit willen?

Ik kan je natuurlijk wel vertellen dat ik je kan helpen. Dat ik een expert ben in het oplossen van blokkades en het verwerken van trauma’s, zodat jij wel gaat doorpakken. Maar ik laat het liever aan mijn klanten over…

Hoewel mijn systeem zich niet zomaar liet temmen, mochten we toch in de basis meer stevigheid creëren. Ik ervaar meer rust en vertrouwen in het dagelijks leven en in het ondernemen. Ik voel me steviger staan en als er vervelende situaties in het leven zich voordoen, dan kan ik deze vanuit kalmte benaderen.

Superbedankt Monique! Ook voor je scherpe ondernemersadviezen en accountability. Je geeft je klant echt waarde in de sessies, keer op keer. Bij jou is een traject ‘hup aan de bak’ en niet ‘yes het is binnen en nu ligt de bal bij jou’. Dank voor je inzet! Je bent heerlijk eigenzinnig.

Ilse Bouwmeester

Leiderschap- en ondernemerspsycholoog

Voordat ik bij Monique een 3-maanden impact traject geboekt had, was ik niet zichtbaar als ondernemer. Ik verlangde er naar om meer zichtbaar te zijn en meer klanten te krijgen. Maar ik liet mij tegenhouden door heel veel angsten. Ik wist ook niet hoe ik iets neer moest zetten en als ik dat wel deed was het vaak niet duidelijk.

Monique heeft mij geleerd hoe en op welke manier ik mijzelf zichtbaar kan maken. En dat is zeer zeker gelukt. Ik hoor steeds meer dat mensen mij nu zien en krijg daarop hele leuke reacties. Ik ben ook gegroeid in mijn eigenwaarde. Ik ben Monique enorm dankbaar en blij met de keuze die ik heb gemaakt.

Angelique de Blij

Transformatiecoach / healer

In het begin was ik heel erg sceptisch en stelde mijzelf vaak de vraag of dit mij echt ging helpen.

Inmiddels hebben we het programma afgerond en heb ik behoorlijk wat stappen gezet. Ik ben gestopt met mijn loondienstverband, ik onderneem vanuit rust, de spanning en onrust die ik altijd in mijn lijf en hoofd voelde, is weg. En eerlijk gezegd begrijp ik er soms niets van maar de rust die ik voel is onbetaalbaar.

In het verleden heb ik samengewerkt met meerdere coaches maar nooit heb ik zulke stappen gezet als bij Monique. Dus als je echt stappen wil zetten en verandering in je leven wil (trauma verwerking, zelfverzekerdheid, beslissingen durven nemen etc) moet je Monique voor hebben.

Ik ben Monique heel erg dankbaar voor alles waar ze mij mee heeft geholpen. Dank je wel!

Ilhame Darkaoui

IJzersterk ondernemen / Finance your business

Nee zeggen kan altijd nog.

Maar gun het jezelf om te onderzoeken of dit jouw oplossing is.

Stel je voor dat het ervoor zorgt dat je eindelijk ja zegt tegen jezelf, wel gaat doorpakken en die praktijk opbouwt waarvan je goed kan leven…

Hoeveel is dat je waard?

Let op:

Er is wel één voorwaarde om met mij te werken en dat is: openstaan voor een alternatieve aanpak.

Ik werk namelijk met de invloed van geur op de hersenen en het teruggaan naar vorige levens om blokkades te doorbreken.

Voor ons gesprek krijg je een gratis geurproefje toegestuurd, zodat ik je kort kan laten ervaren hoe snel dit werkt.

Zie ik je binnenkort?