Boost je Money Mindset, zodat jij een succesvol bedrijf krijgt! Meld je aan voor de GRATIS Masterclass! 

Waarom?
Vind jij het moeilijk geld te vragen voor je diensten? Heb jij last van die stemmen in je hoofd die roepen dat je niet goed genoeg bent? Zodat je de koningin van het uitstellen bent? En daardoor een te lege agenda en bankrekening hebt?

Op het moment dat je te weinig klanten hebt en te weinig verdient, kun je er vanuit gaan dat er iets aan de hand is met je money mindset. Wat er buiten je gebeurt, is namelijk een spiegel van wat er binnenin je gebeurt. 

Een gezonde money mindset draait niet alleen om hoe jij naar geld kijkt, maar heeft nog meer te maken met hoe jij over jezelf denkt en hoeveel jij jezelf waard vindt. Tijdens de masterclass, Hoe je een gezonde money mindset krijgt, leg ik je uit hoe je money mindset ontstaat en geef ik je de tool in handen om deze te veranderen.

Doe jij mee?

Zeg jij tegen jezelf en je omgeving ook dingen als:

“Verkopen is niets voor mij!”

“Ik geef liever iets weg, dan dat ik er geld voor vraag.”

“Ik vind geld niet belangrijk. Geld maakt niet gelukkig.”

“Door Corona is het lastiger om klanten te vinden.”

“Ik wil niet verkoperig overkomen.”

“Ik vind het belangrijker anderen te helpen, dan er zelf rijk van te worden.”

 

Goede kans dat je dan mensen op je pad krijgt die jouw product of dienst te duur vinden, als er al mensen op je pad komen.

Zeer waarschijnlijk bagatelliseer je alles en heb je het over je bedrijfje en de klantjes. Op deze manier houd je jezelf klein en geef je ook je bedrijf niet de kans om te groeien.

Je money mindset laat te wensen over!

Laat ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Monique van Roekel en een aantal jaar geleden gold hetzelfde voor mij. Ik deed in het begin bijna alles gratis en ik dacht dat als ik er geld voor zou vragen, mensen niet meer zouden komen. Mijn prijzen verhogen? Nee, want dan zou ik mijn klanten wegjagen.

Monique van Roekel Persoonlijke begeleiding

Dit veranderde toen ik in aanraking kwam met Aroma Freedom Techniek (AFT), de techniek die ten grondslag ligt aan de methode die ik nu in mijn praktijk voor mindset therapie inzet om vrouwelijke ondernemers te helpen hun blokkades op te lossen, heftige en vervelende ervaringen te verwerken en gedrag te veranderen.

Mijn money mindset is daardoor met sprongen verbeterd, waardoor ik vorig jaar mijn omzet kon verdubbelen! 

Mijn drive om het maximale uit mijzelf en anderen te halen, heeft mij er daarnaast toe gebracht om steeds op zoek te gaan naar manieren om mijn methode nog effectiever en sneller te laten werken. Dit zorgt ervoor dat wat ik aanbied uniek is. Doordat ik mensen in korte tijd naar een volledige transformatie begeleid, volgen zelfs collega AFT-practitioners mijn programma’s en trajecten. Inmiddels heb ik honderden mensen geholpen om het succes te behalen dat zij wensten.

In mijn praktijk voor mindset therapie werk ik met de invloed van geur op de hersenen. Doordat je reukvermogen het enige zintuig is dat niet gefilterd wordt door je hersenen, heeft geur een zeer sterke invloed als je het op de juiste manier inzet.

Wat er namelijk gebeurt in je hersenen is dat als je iets vervelends meemaakt, je hoofd daar een negatieve emotie aan koppelt. En je lichaam is zo geprogrammeerd dat het je wil beschermen om die emotionele pijn nog een keer te ervaren. Dat is waarom je uitstelgedrag vertoont, excuses hebt waarom iets nog niet gebeurd is of een heftige emotie ergens bij ervaart waar een ander denkt, waar maak je je druk om. Je reptielenbrein gaat dan, om jou te beschermen, in de Fight-Flight-Freeze-modus waardoor er weinig meer uit je handen komt.

Aroma_reset
AFT

Geur kalmeert het reptielenbrein met geweldige resultaten tot gevolg.

 • Je laat angsten en onzekerheden los. 
 • Je krijgt ruimte in je hoofd en rust in je lichaam.
 • Je krijgt duidelijk wat je volgende stap is.
 • Je inspiratie gaat stromen.
 • Je herstelt het geloof in jezelf.
 • Je eigenwaarde groeit.
 • Je gedrag verandert.
 • Je gaat anders naar geld kijken.
 • Je gaat anders met geld om.
 • Je straalt de juiste energie uit.
 • Je wordt daardoor aantrekkelijk voor je klanten.
 • Je inkomsten stijgen.
 • Je creëert het succes dat jij wenst.

Tijdens de masterclass, Hoe je een gezonde money mindset krijgt, laat ik je ervaren hoe sterk de invloed van geur op je hersenen is en welke veranderingen je hiermee bewerkstelligt. Hiervoor maak ik gebruik van de essentiële oliën van Young Living. Heb jij zelf deze olie niet in huis? Bestel dan bij je aanmelding voor de masterclass meteen het gratis proefmonster. Deze heb je tijdens de masterclass nodig, maar ook lang daarna zul je hier nog veel profijt van hebben.

Hoe gaaf zou het zijn als je door het aanpassen van jouw money mindset:

 • Mensen als vanzelf naar jou toekomen.
 • Je nog meer mensen kunt helpen die het hard nodig hebben.
 • Je jezelf weer op nummer 1 zet.
 • Je daardoor meer tijd kunt besteden aan de mensen die je lief hebt.
 • Je dromen waar kunt maken.
 • En de wensen van jou en je naasten uit kunt laten komen.

 

Als je mij van te voren had verteld dat ik door middel van olie/geuren mijn omzet ging vergroten, had ik je voor gek verklaard… Toch was ik nieuwsgierig en mijn mindset veranderde echt. Ik trek superleuke klanten aan, mijn omzet is vergroot en ik werk met meer plezier in mijn bedrijf.

Wilma Beers

Mens en muziek - ontspannen met klankschalen

Monique houdt van resultaat boeken. Samen hebben we door middel van AFT een flink aantal blokkades weggewerkt, sommige waarvan ik het bestaan niet eens wist! Ik voel me hierdoor vrijer en sta weer vol in het leven. Ik had nooit durven dromen dat ik, van een praktijk die helemaal stil lag zonder klanten, na 2 maanden betalende klanten zou hebben. Ik ben over mijn angst om zichtbaar te zijn heen en zet nu met gemak mijn praktijk op de kaart.

Simone de Graaff

Energetisch en holistisch therapeut, Algeheel

 

 Wil jij dit ook? Neem dan deel aan de masterclass en ik laat je zien hoe ook jij je gewenste succes kunt realiseren!