Mindset Therapie

Ruim belemmerende gedachten snel en
effectief op en kies voor groei!

Wil jij ook in vrijheid en in flow ondernemen? Ontdek dan de invloed van geur op de hersenen!

Mentale blokkades loslaten. Rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren.  Met zelfvertrouwen in actie komen.

Vraag hieronder het gratis proefmonster met de Aroma Reset video-instructie aan.

Ondernemers

Therapeuten, coaches en
trainers

Particulieren

Loslaten transformeert je leven!

Ik zie cliënten letterlijk voor mijn ogen veranderen.

De last die van hun schouders is gevallen.

De ontspanning in het gezicht.

En de ogen die stralen.

Net als bij Cindy met wie ik in 1,5 uur tijd 10 situaties aanpakte.

Mindset Therapie

Lukt het niet om je doelen te halen? Groei jij of jouw bedrijf niet zo hard als dat jij zou willen? Zit jij vast in oude patronen? Heb jij heftige dingen meegemaakt in je leven, die je nog niet volledig verwerkt hebt? Topminded kan je in Middenmeer of online helpen om, vanuit je innerlijke kracht in plaats van wilskracht, weer in de juiste energie te komen en de gewenste resultaten te bereiken.

Wat je meemaakt in je leven, bepaalt je mindset. Het gaat om je gedachten, wat je voelt, hoe je iets ervaart en welke acties je vervolgens onderneemt.

 

quotes topminded
Als je iets vervelends meemaakt, koppelt je hoofd daar een negatieve gedachte aan. Je lichaam is zo geprogrammeerd dat het je wil beschermen om die emotionele pijn weer te ervaren. Dit is waarom je bijvoorbeeld uitstelgedrag vertoont en excuses hebt waarom iets nog niet gedaan is. Ook kan het zijn dat jij een heftige emotie ervaart, waar een ander denkt, waar maak je je druk om?

Verhalen uit de praktijk

Dagelijks kom ik in contact met heel veel mensen en hun bijzondere verhalen. In overleg met hen deel ik de bijzonderste verhalen graag met jullie. Dit om jou te laten weten dat je niet alleen bent!
Als zij het kunnen, kan jij het ook!

Hyperventilatie

Een jonge dame nog. Ze staat vol in het leven. Tenminste… Ze blijkt last te hebben van hyperventilatie. Elke dag is ze meerdere keren duizelig en misselijk. Al een aantal keer flauw gevallen. Ze had er alles voor over om hier vanaf te komen. Ze wilde namelijk nog een...

Lees meer

Je durven uiten

Afgelopen week had ik een cliënt bij me die halverwege haar tweede traject is en al enorme stappen heeft gezet. De eerste keer dat ze bij me was, was ze constant in tranen bij alles wat ze vertelde. Ze had altijd het gevoel dat ze het niet goed deed. Ze was enorm...

Lees meer

Angst in de kofferbak

Afgelopen week had ik een oudere meneer bij mij. Hij had mijn advertentie in de krant gezien en had de stoute schoenen aangetrokken omdat ik er uit zag als een aardige vrouw. In zijn tijd ging je namelijk niet naar een ‘zielenknijper’ vertelde hij, maar nu moest er...

Lees meer

Wat anderen vinden

Ik heb vanavond een mooie ervaring mogen beleven waarin de kracht van therapeutisch inzetbare essentiële oliën duidelijk tot zijn recht komt. Een Aroma Freedom Technique therapie.

Het heeft raakvlakken met EMDR, NLP en benaderingen uit de psychologie. Door middel van het snel bereiken van het limbisch systeem, kun je oude overtuigingen, trauma’s, onopgelost verdriet of emotie een plek geven.

Negatieve dingen worden zachter gemaakt of zelfs opgelost. Ik heb nu al enkele keren AFT mogen ervaren en naast NLP en hypno-pschyotherapie vind ik dit echt een geweldige methodiek.

Ga aan de gang met gedachten of overtuigingen die niets bijdragen. Zet ze om naar iets moois en liefdevols of neem simpelweg de vaak negatieve lading eraf.
Vervolgens ga je in een ‘power pose’ staan met een nieuwe, zelf ontdekte affirmatie waarmee je jezelf opnieuw kunt gaan ‘programmeren’. Die herhaal je minimaal 2x per dag voor drie dagen met een olie die je aanzet tot transformatie.

Ook als je geen trauma’s hoeft te verwerken, maar als je vast zit in je baan, als partner, als vriend of vriendin, als vader of moeder of wanneer je gewoon simpelweg nieuwsgierig bent. Doen!

— Karin Ruyter- van Daelen

Ik heb nu drie sessies AFT gedaan met Monique en merk al een wereld vol verschil. De dingen die me belemmerden, belemmeren mij niet meer. Ik kan weer de dingen zonder de vervelende emoties (angst, woede, verdriet) doen die ik een hele tijd niet heb kunnen doen. I.p.v. dat ik er tegen op kijk denk ik “kom maar op!”. Ben er heel erg dankbaar voor en dit was gewoon wat ik nodig had. Ik zocht al zolang iets wat mij zou kunnen helpen en dit heeft mij gewoon zo goed geholpen. Ik heb de volgende afspraken alweer in de agenda genoteerd om de volgende blokkades aan te pakken. Bedankt Monique voor alles!

— Adinda Rumahloine

,mVandaag een Aroma Freedom Technique sessie bij Monique gehad. De sessie helpt je om blokkades te voelen en om daar met behulp van essentiële oliën doorheen te komen. Bijzonder om te ervaren dat er tijdens zo’n sessie al lang vergeten herinneringen naar boven komen en dat je erna een ander gevoel ervoor in de plaats ervaart. Monique vertelt duidelijk de stappen en neemt de tijd. Door de wijze waarop ze haar vragen stelt kom je tot de kern. Met rust in mijn hoofd en vertrouwen dat mijn doel waarvoor ik kwam realiseerbaar is ben ik de deur uitgestapt. Dank je wel Monique!

— Stephanie Pols

Webshop

Meest recente blogs

Tranen

Prachtige quote! En dit is precies wat ik voor mijn ogen in mijn praktijk voor mindset therapie zie gebeuren. Het is niet nodig om er woorden aan te geven. Het laten stromen van tranen zuivert en zorgt voor het loslaten van de emotionele blokkades waar we allemaal mee...

Lees meer

De gevangenis van je hoofd

Het is vandaag internationale vrouwendag en het thema is vrijheid. Dat is iets wat ik iedereen gun, maar waar vooral vrouwen veel moeite mee hebben. Wij zitten niet letterlijk opgesloten in de gevangenis. We mogen zeggen wat we willen. En toch zie ik heel veel vrouwen...

Lees meer

Persoonlijke Begeleiding

Vaak zijn mensen zo enthousiast door wat ze bij mij in de praktijk ervaren dat ze graag zelf thuis met de olie aan de slag gaan. Het mooie is namelijk dat je ze niet alleen op emotioneel niveau kunt inzetten, zoals ik in mijn praktijk doe, maar ook ter ondersteuning...

Lees meer

Neem contact met mij op
    M.vanRoekel-contact