Ondernemers

Mindset therapie voor ondernemers

Wil jij groeien met je bedrijf? Maar loop je vast? Weet je dat je bepaalde dingen ‘moet’ doen? Maar blijf je ze maar uitstellen? Neem dan eens contact op om te bespreken wat mindset therapie voor jou kan betekenen.

Als ondernemer weet ik als geen ander dat je zelf vaak degene bent die de groei van je onderneming in de weg staat. Je loopt tegen je eigen onzekerheden en blokkades aan. Het vragen van voldoende geld voor hetgeen jij aanbiedt. Zichtbaar zijn op social media, zodat je klanten weten bij wie ze moeten zijn. Je afvragen of je het wel goed doet. Dat zijn zomaar wat voorbeelden van de vlakken in je business waar het wat stroperig kan gaan, waar je uitstelgedrag vertoont of dingen echt uit de weg gaat. Het heeft allemaal te maken met je overtuigingen over je eigenwaarde en of je wel goed genoeg bent. Deze zijn ontstaan door de minder leuke ervaringen in je leven.

Ben jij er klaar mee en wil je vol zelfvertrouwen groeien naar het volgende level? Ontdek wat je tegenhoudt en pak deze blokkades aan! Ik help je graag om je mindset te richten op groei en succes.

Monique van Roekel Over mij
Omslagfoto Facebookgroep Succes Mindset

Facebook groep: Succes mindset

Speciaal voor vrouwelijke ondernemers heb ik op Facebook een groep opgericht rondom het thema Succes mindset, met je bedrijf van uitstel naar succes. Daar bied ik structuur en de tools om je blokkades aan te pakken. Kies jij ook voor succes? Doe dan mee en word lid!