Particulieren

Mindset Therapie voor particulieren

Wil jij vooruit? Wil jij stappen zetten? Wil jij je leven veranderen, maar weet je niet hoe? Mindset therapie is de sleutel om snel en effectief te ontdekken waar je weerstand vandaan komt, het te verwerken en los te laten.

Ook als je geen bedrijf hebt, valt het leven soms niet mee. Je hebt heftige ervaringen die je nog mag verwerken. Je wilt je gedrag veranderen. Je wilt meer zelfvertrouwen en jezelf op nummer 1 zetten. Of je wilt gewoon meer richting en focus in je leven. Wat je ook wilt veranderen of wat je ook wilt verwerken, ik ben er voor je. Per maand reserveer ik één plekje voor een traject met een particuliere cliënt. Wil jij dat plekje bemachtigen? Neem dan snel contact op om te informeren naar de prijzen en te zien wat ik voor je kan betekenen.

Inzetbaar bij heel veel verschillende situaties
Mindset Therapie kan op alle vlakken in je leven toegepast worden. Om een beeld te geven hieronder in willekeurige volgorde een lijst van situaties waarin het onder andere een bijdrage kan leveren. Deze lijst is zeker niet compleet. Staat hetgeen waarbij jij ondersteuning zoekt er niet bij? Neem dan even contact op en we bespreken samen wat Mindset Therapie in jouw situatie kan betekenen.

Monique van Roekel Over mij Topminded
;

Loopbaanontwikkeling

;

Plezier en succes in je werk

;

Studieresultaten

;

Zelfvertrouwen

;

Ontwikkelen van intuïtie

;

Het stellen van prioriteiten

;

Overwinnen van angsten

;

Levensgebeurtenissen zoals scheiding en overlijden

;

Een positieve kijk op je leven

;

Acceptatie van je lichaam

;

Positieve relatie met jezelf en anderen

;

Rust in je hoofd

;

Een goede nachtrust

;

Financiële vrijheid