Mindset Therapie voor therapeuten, coaches en trainers

Wil jij persoonlijk groeien, zodat je je cliënten nog beter kunt ondersteunen? Wil jij een extra tool in je praktijk voor de momenten dat je cliënt allerlei excuses heeft waarom opdrachten niet uitgevoerd zijn? Of wil jij je cliënt een tool bieden waarmee hij of zij thuis verder aan de slag kan? Kom dan ontdekken wat Mindset Therapie en de inzet van essentiële oliën voor jou en jouw cliënten kan betekenen!

Ben jij net als ik therapeut, coach of trainer? Dan is er een grote kans dat jij meer met anderen bezig bent dan met jezelf.

mindset therapie coaches therapeuten trainers

Jij bent de specialist, dus is het toch wel gek om zelf om hulp te vragen. En bovendien, daar heb jij helemaal geen tijd voor, want die ander is veel belangrijker. Als je op deze manier door gaat, loop je recht op een burnout af. Wil jij aan anderen kunnen blijven geven, dan zul je eerst jezelf moeten geven wat jij nodig hebt om in je kracht te staan.

Wil jij groeien, zodat je anderen nog beter kunt helpen? Ik help je om je eigen blokkades los te laten. En ik geef je een tool waarmee je niet alleen jezelf, maar ook je cliënten nog beter kunt ondersteunen. Zo creëren we samen een sneeuwbaleffect.