Speciaal voor vrouwelijke online kennisondernemers zoals coaches, therapeuten, trainers en andere experts

Masterclass

Met je Praktijk van Uitstel naar Succes

zonder ‘pushen’ en ‘moeten’, maar echt ondernemen met plezier

Ontdek wat het is dat je tegenhoudt om klanten te krijgen en hoe je dit oplost, zodat je gaat doorpakken en je praktijk wel van de grond krijgt!

(inclusief 5 tips om je uitstelgedrag aan te pakken)

Is dit voor jou herkenbaar?

 • Je hebt besloten dat je vanaf nu echt zichtbaar gaat zijn. Maar als je aan de slag wilt gaan om stories te maken, een bericht te schrijven of die geweldige reel te maken die je al dagen in je hoofd hebt, besluit je om toch nog maar even de stofzuiger door je huis te halen. En vervolgens constateer je dat je niet meer genoeg tijd hebt en bedenk je dat het morgen ook een goede dag is om ermee aan de slag te gaan.

 

 • Vandaag ga je een blog starten. Je hebt helemaal bedacht wat je gaat schrijven. Maar als je ervoor gaat zitten, ga je in je hoofd zitten en maak je het heel groot. Je hoofd vindt dat het aan allerlei regels moet voldoen, met als gevolg dat je het opgeeft en je blog niet van de grond komt.

 

 • Af en toe durf je te dromen. Je hebt tenslotte echt een missie om de wereld een stukje mooier te maken. Maar dan slaat de angst toe. Wat als ik teveel klanten krijg en het niet meer aan kan? Of dat ik er niet genoeg voor mijn gezin kan zijn? En dus kies je er (onbewust) voor om jezelf klein te houden.

 

 • Eigenlijk ben je best goed in wat je doet, maar toch vraag je jezelf steeds weer af of je wel voldoende kennis in huis hebt. Daardoor heb je de neiging om nog 23 opleidingen te gaan volgen, voordat je jezelf echt goed durft neer te zetten.

 

 • Je weet dondersgoed waar het vandaan komt. In je leven heb je het een en ander meegemaakt waardoor het logisch is dat je onzeker bent en je jezelf afvraagt ‘wie er nu op jou zit te wachten’ en of je wel ‘goed genoeg bent’. Je hebt al best veel eraan gedaan, maar toch lukt het maar niet om echt tot die kern te komen en de blokkades te doorbreken. 

 

Als dit voor jou herkenbaar is en je er klaar mee bent, dat je jezelf tegenhoudt, dan nodig ik je graag uit voor de masterclass:

Met je Praktijk van Uitstel naar Succes

Tijdens deze 2 uur durende interactieve masterclass:

 • Ontdek je wat het is dat je tegenhoudt om klanten te krijgen.
 • Meet je hoe groot je blokkades zijn die ervoor zorgen dat je je praktijk niet van de grond krijgt.
 • Ontvang je 5 tips om je uitstelgedrag aan te pakken, zodat je wel gaat doen wat je zou moeten doen om klanten te krijgen.
 • Krijg je helder hoe jij jezelf saboteert om tot een oplossing te komen.
 • Los je een kleine blokkade op die jou tegenhoudt om door te pakken.

 

Deze masterclass is niet voor jou als:

 • je je bedrijf ziet als een hobby en er geen geld mee wilt verdienen.

 • je graag in de slachtofferrol blijft hangen en liever anderen en je situatie de schuld geeft dan zelf verantwoordelijkheid te nemen.

 • je niet openstaat voor een alternatieve aanpak, zoals het doorbreken van blokkades met de invloed van geur op de hersenen. 

 

Praktische informatie

De masterclass is op dit moment nog gratis bij te wonen via Zoom.

De volgende data en tijden staan ingepland:

 • Vrijdag 19 april 2024 om 13.00-15.00 uur
 • Dinsdag 23 april 2024 om 14.00-16.00 uur

Uiterste aanmelddatum: 3 werkdagen voor de datum van de masterclass.

Inclusief: gratis geurproefje dat je per post krijgt toegestuurd. 

 

Wat anderen zeggen

Misschien vraag je je af of de methode die ik gebruik wel echt wat voor je kan doen. Lees dan eens de recensies van mijn klanten.

 

 

Ik kan er nog steeds bijna geen woorden aan geven, maar in de 2 uur tijd dat ik in de sessie zat voelde ik me ongelofelijk gedragen – en daardoor veilig – door Monique. Alles mocht er zijn. Niks was raar. Het ging heel vloeiend en met de minuut voelde ik me lichter worden.

Bepaalde gevoelens en angsten verdwenen ook gewoon als sneeuw voor de zon. Ik heb zelden zoiets meegemaakt.

We hebben bepaalde visualisaties gedaan, zijn terug gegaan naar vorige levens (wat super moeiteloos ging) en hebben met behulp van allerlei (heerlijke!) geuren een hele keten aan belemmerende overtuigingen doorbroken.

Sinds de sessie voel ik me lichter. Ik heb meer energie, maak gemakkelijker beslissingen en wordt minder belemmerd door oude patronen.

Dus mocht je net als ik eerst deed ook twijfelen en jezelf nu nog allerlei belemmerende verhalen vertellen, ga er gewoon voor en gun dit jezelf.

Tineke Zwart

Business Coach, Tineke Zwart B.V..

Als je mij van te voren had verteld dat ik door middel van olie/geuren mijn omzet ging vergroten, had ik je voor gek verklaard… Toch was ik nieuwsgierig en stapte ik in het programma.

Geweldig om in samenhang aan mijn persoonlijke ontwikkeling en bedrijf te kunnen werken. Monique zorgde er door dit allemaal super betrokken en deskundig te begeleiden echt voor dat mijn mindset veranderde.

Ik stelde al tijden uit om me in te schrijven bij de KvK, en toen mijn mindset zo veranderd was dat ik er voor ging, begon alles meteen te stromen.

Ik trek superleuke klanten aan, mijn omzet is verviervoudigd en ik werk met meer plezier in mijn bedrijf.

Daarnaast durf ik door de individuele sessies meer op mijn intuïtie te vertrouwen, voel ik mij lichter en energieker.

Monique heeft ons ook zoveel tools in handen gegeven dat ik zeker weet dat het effect de komende tijd nog groter gaat worden. Dank je wel Monique!

Wilma Beers

Mens en muziek - ontspannen met klankschalen

Voordat ik bij Monique een 3-maanden impact traject geboekt had, was ik niet zichtbaar als ondernemer. Ik verlangde er naar om meer zichtbaar te zijn en meer klanten te krijgen. Maar ik liet mij tegenhouden door heel veel angsten. Ik wist ook niet hoe ik iets neer moest zetten en als ik dat wel deed was het vaak niet duidelijk.

Monique heeft mij geleerd hoe en op welke manier ik mijzelf zichtbaar kan maken. En dat is zeer zeker gelukt. Ik hoor steeds meer dat mensen mij nu zien en krijg daarop hele leuke reacties. Ik ben ook gegroeid in mijn eigenwaarde. Ik ben Monique enorm dankbaar en blij met de keuze die ik heb gemaakt.

Angelique de Blij

Transformatiecoach / healer

Soms zeggen de spontane reacties tussendoor meer, dan een recensie kan doen.