Verhalen uit de praktijk

Hyperventilatie

Hyperventilatie

Een jonge dame nog. Ze staat vol in het leven. Tenminste… Ze blijkt last te hebben van hyperventilatie. Elke dag is ze meerdere keren duizelig en misselijk. Al een aantal keer flauw gevallen. Ze had er alles voor over om hier vanaf te komen. Ze wilde namelijk nog een...

Lees meer
Je durven uiten

Je durven uiten

Afgelopen week had ik een cliënt bij me die halverwege haar tweede traject is en al enorme stappen heeft gezet. De eerste keer dat ze bij me was, was ze constant in tranen bij alles wat ze vertelde. Ze had altijd het gevoel dat ze het niet goed deed. Ze was enorm...

Lees meer
Angst in de kofferbak

Angst in de kofferbak

Afgelopen week had ik een oudere meneer bij mij. Hij had mijn advertentie in de krant gezien en had de stoute schoenen aangetrokken omdat ik er uit zag als een aardige vrouw. In zijn tijd ging je namelijk niet naar een ‘zielenknijper’ vertelde hij, maar nu moest er...

Lees meer
Rouwverwerking

Rouwverwerking

Regelmatig krijg ik mensen in mijn praktijk die bij mijn vraag of ze heftige dingen hebben meegemaakt, het overlijden van een dierbare, het beëindigen van een relatie of het verliezen van een baan benoemen. Lindsey Elmore, een van de aromatherapeuten die ik volg,...

Lees meer