Zelfsabotage Check

Ontdek in slechts 5 minuten wat jou nou echt tegenhoudt

om te doen wat je zou moeten doen om meer klanten te krijgen!

Elke keer dat je je voorneemt om datgene te doen wat je zou moeten doen om meer klanten te krijgen, gaat het weer mis.

Je was is gedaan, je mail opgeruimd en je bent helemaal bij op social media ;-), maar je content is nog steeds niet geschreven, je bent niet live geweest op Instagram en je masterclass heeft geen deelnemers.

Je voelt weerstand. Er is iets wat je tegenhoudt. Je saboteert jezelf door niet te doen wat je zou moeten doen om meer klanten te krijgen.

Als coach of therapeut heb je je situatie natuurlijk al flink onder de loep genomen en al je eigen technieken toegepast, maar toch kom je er niet doorheen.

Waar komt die weerstand toch vandaan?

Het liefst wil je het natuurlijk zelf oplossen. Dat begrijp ik als geen ander.

 

Dus hoe zou het voor je zijn als:

 

je weet op welk vlak je blokkade ligt die voor zelfsabotage zorgt,

je duidelijk krijgt hoe groot deze blokkade is,

en welke je dus als eerste moet aanpakken om meer klanten te krijgen?

 

Tijdens mijn 1:1 coaching doe ik aan het begin van een traject een nulmeting om duidelijk te krijgen waar mijn klanten nu staan. Ik check met hen welke thema’s hun zelfsabotage veroorzaken en op welke vlakken hun ontwikkelingspunten liggen.

En deze lijst deel ik nu ook gratis met jou. Want als je weet waar je zelfsabotage vandaan komt, kan je het ook oplossen.

Het invullen van de lijst zelf, kost je slechts 5 minuten. Maar neem wel even een half uurtje de tijd om de bijbehorende instructies te lezen hoe je het in moet vullen en wat de uitslag betekent. Kleine moeite om helder te krijgen wat je tegenhoudt om meer klanten te krijgen en te ontdekken wat er voor nodig is om ook een praktijk op te kunnen bouwen waarvan je kunt leven.

Dus waar wacht je op?

Veel succes alvast met invullen! En laat je me weten welke inzichten het je opgeleverd heeft?

 

Liefs,

Monique