Yes! Je bent aangemeld voor de challenge

Zeg Dag Tegen Je Uitstelgedrag!

Maar lees nog even verder…

Binnen enkele minuten ontvang je van mij een mail met informatie over de challenge. Kan je geen mail vinden, check dan even je spambox. Zit het daar ook niet in, stuur mij dan een mail naar monique@topminded.

Vaak helpt een goede stok achter de deur om niet in uitstelgedrag te vervallen. Dus voor deze challenge ben ik graag je accountability partner.

Daarom heb ik meteen een eerste opdracht voor je ;-). Zoek me op op social media (bij voorkeur Instagram of Facebook, want op Linked In kom ik maar af en toe) en stuur mij even een persoonlijk bericht met de boodschap CHALLENGE.

Ik houd ervan om te connecten met andere ondernemers en dan kunnen we meteen even met elkaar kennismaken. Op die manier krijg ik ook feeling met wie er mee doet met de challenge.

Ik ben benieuwd of je je deelname aan deze challenge serieus neemt en de opdracht uitvoert. Dat is namelijk al een signaal hoe graag jij af wilt van je uitstelgedrag om je praktijk van de grond te krijgen. Want… The way you do anything is the way you do everything!

Leuk in ieder geval dat je er bij bent! 

Liefs,
Monique