Speciaal voor vrouwelijke online kennisondernemers zoals coaches, therapeuten, trainers en andere experts

Workshop

Vol vertrouwen op weg naar meer klanten

zonder uitstelgedrag en de druk van het ‘moeten’, maar echt ondernemen met plezier

Los in 2 uur tijd voor slechts € 57 (ex btw) datgene wat je tegenhoudt op, zodat je wel gaat doorpakken om meer klanten te krijgen!

Herken je dit?

 • Het begint al als je opstaat. Je wilt de dag beginnen met mediteren, want je weet dat het goed voor je is. Maar als je langs de wasmachine loopt, besluit je er toch eerst even een was in te doen. Je kijkt op je telefoon voor de tijd en ziet een aantal ongeopende berichten en kan de verleiding niet weerstaan om even te kijken. Ongemerkt ben je langer aan het scrollen dan de bedoeling was. En dan is het al weer te laat om nog te gaan mediteren. En dus schuif je het maar weer voor je uit, terwijl je hoofd genadeloos roept: “Lekker dan, nu zet je jezelf weer niet op die 1e plaats. Je hebt ook echt geen zelfdiscipline!”.
 • Vandaag hoef je niet te werken en dus kun je met je eigen bedrijf aan de slag. Je blokt 3 uur in je agenda om content te schrijven. Je probeert echter aan zoveel regels te voldoen, dat je vastloopt en je denkt “laat maar, vandaag zit ik er gewoon niet lekker in.” Maar eigenlijk weet je zelf ook wel dat dat gewoon een stom excuus is. Met als gevolg dat je weer een dag niet zichtbaar bent.
 • Reclame maken doe je nauwelijks. Je loopt hier echt op vast. In je hoofd gaat het tekeer. “Wat moet ik hier nu over schrijven? Waar ben ik mee bezig? Ik ben toch niet zo goed. Anderen zijn beter.” En dus zijn er geen aanmeldingen, omdat eigenlijk niemand weet dat jij een geweldig leuke workshop geeft.
 • Je ziet anderen het ook doen en dus heb je besloten dat ook jij vandaag live gaat. Maar als puntje bij paaltje komt, ga je je mail bijwerken. Ook vind je het ineens heel belangrijk om je laptop op te schonen en alle openstaande tabbladen te sluiten om orde in de chaos te scheppen. En dan… is er niet genoeg tijd meer en besluit je dat morgen ook een mooie dag is om live te gaan.
 • Het staat al een week op je lijstje dat je een aantal potentiële klanten moet opvolgen. Met de gedachte “dat komt vanmiddag wel” schuif je het weer voor je uit. Je vertelt jezelf het excuus dat je ‘geen tijd’ hebt en dat je ‘niet pusherig over wilt komen’, maar de waarheid is dat je er gewoon geen tijd voor maakt, omdat je bang bent voor die nee.

Laat jij je leiden door excuses?

Als ondernemer ‘moet’ je veel. Er zijn duizend en een dingen die jou afhouden van het succes in je bedrijf.

En alhoewel we vaak tijd, geld, anderen en omstandigheden als excuses gebruiken, zit een groot deel van wat je tegenhoudt alleen in je hoofd.

Het is die innerlijke criticus die roept dat je ‘niet goed genoeg‘ bent en je doet afvragen ‘wie zit er nu op mij te wachten‘, die ervoor zorgt dat je niet doet wat je zou moeten doen om meer klanten te krijgen. Met als gevolg dat je niet kunt leven van je praktijk. 

Monique van Roekel Over mij

Maar hoe zou het voor je zijn als de situatie er als volgt uit ziet:

 • Je staat fluitend op en legt je meditatiekussentje neer. Je pakt je telefoon, negeert alle meldingen en kiest voor een lekker meditatiemuziekje. Je zit er lekker in. Het lukt goed om te focussen en je begint helemaal zen aan je dag.
 • Vandaag kan je lekker aan de slag met je bedrijf. Je hebt er zin in. Vol inspiratie schrijf je in 2 uur tijd 5 berichten. Het laatste uur van je contentblok besteed je aan het schrijven van een blog. Yes, dat kan je ook weer afvinken van je to do lijst.
 • Je workshop komt eraan. Er hebben zich al een aantal mensen aangemeld, maar hij zit nog niet vol. Dus je besluit het nog even flink te promoten om ‘m wel vol te krijgen. Je kruipt in de huid van je ideale klant en schrijft een bericht voor op Instagram. Je deelt het enthousiast in je stories en je gooit er ook nog even een mail uit naar je mailinglijst. Je bent trots op jezelf, want het levert je precies nog een paar aanmeldingen op, zodat je met een leuk clubje aan de slag kan.
 • Elke maand ruim je tijd in om wat achterstallig onderhoud te doen en op te schonen wat opgeschoond moet worden. Daardoor heb je de rust in je hoofd om te bedenken waarover je live gaat. Op die manier is het eigenlijk simpel en krijg je er zelfs plezier in. Vol zelfvertrouwen klik je dus op die live knop.
 • Elke dag onderhoud je je contacten. En een keer per week loop je je aantekeningen na om te kijken wie je nog moet opvolgen. Het levert elke keer weer leuke gesprekken op. En meerdere mensen zijn je dankbaar voor de reminder die je ze stuurt. Op die manier sluit je de week af met een aantal extra aanmeldingen voor je masterclass.

Een utopie? Nee hoor, dit is haalbaar als je deelneemt aan de workshop ‘Vol vertrouwen op weg naar meer klanten’.

Niet allemaal tegelijk natuurlijk. Daarvoor heb je echt een individueel traject nodig ;-). Maar als jij rondom het door jou gekozen onderwerp tijdens de workshop datgene loslaat wat jou tegenhoudt, is het een heel stuk gemakkelijker geworden om te doen wat je moet doen om meer klanten te krijgen.

In 2 uur tijd help ik je om te ontdekken welke belemmerende overtuigingen je nou echt tegenhouden en welke negatieve herinneringen hieraan gekoppeld zijn. Samen met de rest van de groep doorloop je dezelfde stappen in een proces om onverwerkte emoties alsnog te verwerken en op die manier de belemmerende overtuigingen te vervangen door positieve helpende gedachtes.

Wat eerst onhaalbaar leek, ga je aan het einde van de workshop vol vertrouwen gewoon doen.

 

Na de workshop kun je dit soort resultaten verwachten:

 • Je vindt jezelf belangrijk. Omdat je weet dat je dan je klanten beter kunt helpen, zet je jezelf op de 1e plaats. En dus neem je gedurende de dag genoeg tijd voor jezelf om de rust in je systeem te behouden.

 

 • Je hebt rust in je hoofd en je neemt met gemak besluiten. Daardoor stroomt de inspiratie en weet je wat je moet schrijven om je ideale klant te raken.

 

 • Je durft zichtbaar te zijn. Je weet dat het belangrijk is om je diensten te promoten en doet dat dus ook.

 

 • Je zit vol zelfvertrouwen. Live gaan levert nog een kleine kriebel in je buik op. Maar dit is gezonde spanning. Het geeft je een kick dat je het gewoon doet.

 

 • Je benadert mensen met gemak. Jij weet dat je dit met de beste intenties doet en dat voelen mensen. Daarom krijg je leuke reacties terug. En het bijzondere is, dat doordat je hier actief mee bezig bent, er ook als vanzelf mensen naar jou toe lijken te komen.

Je tijdsinvestering voor deze workshop is op het moment zelf 2 uur van je tijd. Voor en na die tijd hebben we ook nog even contact voor een goede voorbereiding en afronding.

Je investering in geld voor deze workshop is € 57 ex btw en inclusief de benodigde oliën die je per post krijgt toegestuurd. Zorg dus dat je je op tijd aanmeldt om de post voldoende tijd te geven het pakketje bij je te bezorgen.

We werken namelijk met de methode Aroma Freedom Technique.

De workshop vindt steeds op een andere dag en tijdstip overdag via Zoom plaats. Op dit moment zijn de volgende data ingepland:

 • maandag 1 juli 2024 om 10-12 uur

Passen deze data niet in je agenda, maar zou je wel graag een keer deelnemen? Meld je dan via de knop hiernaast aan voor de interesselijst. Dan plannen we in onderling overleg een voor jou passende datum in waar ook anderen weer bij aan kunnen schuiven.

Doelen waar anderen tijdens de workshop mee aan de slag gingen:   “Ik ben goed in verkopen.” “Ik zit altijd vol zelfvertrouwen.” “Ik zet mijzelf op de 1e plaats.” “Ik ga met gemak live.” “Ik benader potentiële klanten met gemak.” “Ik trek betalende klanten aan.” “Ik ben met gemak zichtbaar.” “Ik weet wat ik moet schrijven om mijn ideale klant te bereiken.” “Ik verhoog mijn prijzen met 20%.” “Ik ben het waard om € 10.000 per maand te verdienen.” “Ik ben financieel vrij.”  

Ieder mens is anders. Wat de een spannend vindt, vindt de ander leuk. Waardoor de een niet in actie komt, is juist wat de ander in beweging brengt.

Daarom variëren de doelen ook enorm waar de deelnemers tijdens de workshop mee werken.

Voor aanvang van de workshop help ik je om je doel op de juiste manier te formuleren. Door het formuleren van het doel in affirmatie-vorm, haal je de meeste weerstand naar boven, zodat je het ook daadwerkelijk kunt oplossen.

Voel je wel dat je vastloopt, maar weet je niet precies waar het ‘m in zit? Vertel me wat er gebeurt of waar je tegenaan loopt en ik help je met het vinden van het juiste doel.

 

Twijfel je nog? Lees dan hieronder de ervaringen van vrouwelijke ondernemers die jou voorgingen.

 

Ik heb eergisteren deze workshop gedaan en had nooit verwacht dat je met geur en de (superfijne!) begeleiding van Monique zo snel boven water kunt krijgen waar bepaalde gedragingen vandaan komen, zoals uitstelgedrag en weerstand op zichtbaarheid, heel bijzonder! Herinneringen die bovenkwamen waar ik nooit meer bij stil heb gestaan, die allemaal een link met elkaar blijken te hebben en waar je de lading met behulp van de oliën af kunt halen. Ik zit nog middenin het proces maar het voelt nu al een stuk lichter. Dankjewel, Monique!

Judith Houtenbos

Cute Cotton

Een krachtige, efficiënte, eenvoudige en zachte manier om je blokkades te transformeren naar een positieve mindset. En dat, door geuren in te zetten. Monique begeleid je goed tijdens de online workshop. Ze neemt de tijd, is respectvol en heeft hart om vrouwen aan een goede onderneming te helpen.

Lianne Bekker

Gevoelscoach, Praktijk Liaroma

Via een vriendschappelijk gesprek met Monique kwam ik bij haar workshop uit. Ik wilde wat emoties loslaten. Deze zijn heel erg privé en daar is ze met respect mee om gegaan. Tijdens de workshop begeleidt Monique je door een aantal stappen. Ondanks dat we met meerdere dames deelnamen nam ze toch de tijd om iedereen die even niet verder kon persoonlijk te begeleiden. Deze manier van werken zorgt ervoor dat je je veilig kan voelen bij Monique, zelfs in een groep. 
Dit stapje helpt mij absoluut verder.

Jolanda Kuiper

De aft workshop was intens maar zo’n fijne ervaring.

Ik geloof weer in mezelf. En heb weer helemaal zin om dingen aan te pakken..

Monique gaat helemaal door tot we ons helemaal goed voelen.Dat vind ik heel erg fijn. Ze laat je niet aan je lot over. Ze begeleid ons er helemaal doorheen..

Ik wist niet dat het zo’n mooi transformerend effect had..

Dankjewel Monique en tot een volgende keer.

Angie Berkelaar

Angie-Lightt

Wil jij dit ook? Neem dan deel aan de workshop en ga doen wat je moet doen om meer klanten te krijgen!

FAQ

Het kan zijn dat je onderbewuste het spannend vindt om te veranderen en daardoor allerlei excuses verzint, waarom je vooral niet mee moet doen. Dan helpt het om wat meer duidelijkheid te creëren. Daarom hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen en bezwaren.
Wat als ik niet live bij de workshop aanwezig kan zijn?
Er komt geen replay van de workshop. Dus je dient er live bij aanwezig te zijn, zodat ik je op de juiste manier door het proces van Aroma Freedom Technique kan begeleiden. Als je door overmacht echter niet aanwezig kunt zijn bij de workshop, mag je deelnemen aan de workshop op een andere datum indien er nog plek vrij is.
Moet ik tijdens de workshop ook terug naar vorige levens?

Nee, tijdens de workshop werken we alleen met herinneringen uit dit leven.

Alleen tijdens individuele trajecten neem ik je mee terug naar vorige levens als je daarvoor open staat. Is dit een concept dat niet bij je past, kan ik de werkwijze naar jouw wens aanpassen. 

Lees de recensie van Liesbeth Ruiter op de pagina met referenties maar eens.

Wat is AFT?

AFT staat voor Aroma Freedom Technique. Het is de basis voor de methode die ik in mijn praktijk voor mindset therapie inzet.  Deze techniek is in 2016 door een Amerikaanse psycholoog ontwikkeld door aspecten van EMDR, NLP en aromatherapie aan elkaar te koppelen.

Tijdens de workshop wordt alleen het stappenplan van deze basistechniek gebruikt. Je stelt jezelf hierbij een doel wat je wilt bereiken, je ontdekt welke negatieve gedachtes en emoties hieraan gekoppeld zijn en op basis hiervan haal je een herinnering uit het verleden op waar je die emotie eerder hebt ervaren. Door de invloed van geur op je hersenen in te zetten, ontkoppel je de negatieve emotie van een situatie. Hierdoor zal je je anders voelen en daardoor anders gedragen. Je hebt meer zelfvertrouwen en gelooft weer in jezelf. Je krijgt inzichten en je stelt meteen een actieplan op. Je bent daadwerkelijk in staat om in actie te komen doordat de weerstand weg is, ook als je voorheen dacht dat het je nooit zou lukken.

Wat is mindset therapie? En wat is het verschil met AFT?

Mindset therapie pas ik in mijn praktijk toe in individuele trajecten om coaches en therapeuten te helpen om datgene te doen wat nodig is om meer klanten te krijgen. Dit doen we door blokkades op te lossen, heftige en vervelende ervaringen te verwerken en gedrag te veranderen.

Het is de methode die ik zelf ontwikkeld heb door aan AFT aspecten van hypnotherapie en regressietherapie toe te voegen. Daardoor werkt het sneller en effectiever en zijn de resultaten verveelvoudigd. Mensen die daarvoor open staan, neem ik zelfs mee terug naar vorige levens. Hoe verder je terug kunt gaan, hoe groter het effect namelijk. Je kan dan volledige patronen in een keer doorbreken.

Hierbij werk ik met een traject. Het impact traject bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur.

Ik heb zelf geen olie. Hoe werkt het dan?

De prijs van de workshop is inclusief de benodigde olie. Deze krijg je na aanmelding en betaling per post toegestuurd. Het is dus belangrijk dat je je uiterlijk 3 werkdagen voor de workshop aanmeldt.

Heb je zelf al de juiste olie beschikbaar dan ontvang je € 10 korting op de workshop met de kortingscode ‘YOUNG LIVING’.

 

Ik heb zelf al olie van Young Living in huis. Welke heb ik nodig voor de workshop?
Tijdens de workshop maken we gebruik van de volgende essentiële oliën van Young Living:
 • Lavender
 • Frankincense
 • Stress Away
 • Inner Child
 • Release
 • Believe (of eventueel Valor of een andere krachtgevende olie)
De eerste drie oliën vormen samen de Memory Release Blend. Om olie te besparen kan je deze voor aanvang van de workshop in een flesje samenvoegen in een verhouding 1:1:1. Ik gebruik daar zelf een oud flesje van een van de drie oliën voor, maar een rollerflesje of pipetflesje volstaat ook.
Deelnemen in een groep is niets voor mij. Maar ik wil wel mijn blokkades oplossen en mijn onzekerheden loslaten. Wat nu?

Vind je deelnemen in een groep te spannend? Of houd je gewoon niet van groepen? In dat geval kan ik je een individueel traject aanraden. Plan dan even een Doen Wat Je Moet Doen-gesprek in mijn agenda. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Mocht je nog vragen hebben, mag je me ook altijd een dm op Instagram sturen.

Ik wil ergens wel mee doen, maar ik blijf twijfelen. Wat nu?

Dit is precies ook hetgeen wat je nu tegenhoudt om een succes van je bedrijf te maken. Hier gaan we tijdens de workshop mee aan de slag.

Vind je deelnemen in een groep te spannend? Dan is wellicht individuele begeleiding beter voor je. Plan dan even een Doen Wat Je Moet Doen-gesprek in mijn agenda. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Mocht je nog vragen hebben, mag je me ook altijd een dm op Instagram sturen.

PS: Wat ik je nog wil meegeven

Heb jij moeite om te verkopen? Durf je niet goed zichtbaar te zijn? En werk je hard zonder dat je er wat voor terugziet?

Bedenk eens hoeveel omzet je hierdoor al misgelopen bent. En weet dan dat er niets verandert als jij niet je mindset verbetert en je eigenwaarde vergroot! Je kunt in je eentje blijven proberen en hopen dat er een moment komt dat je wel blij wordt van je bankrekening. Maar als je niet iets anders doet dan je tot nu toe gedaan hebt, zal er niets veranderen en zal je grootste nachtmerrie, dat je moet stoppen met ondernemen, waarheid worden! 

Met deze workshop zet je de eerste stap om te gaan doen wat je moet doen. Met als gevolg dat je meer vertrouwen krijgt en wel gaat doen wat je moet doen om klanten te krijgen, zodat je een praktijk opbouwt waarvan je kunt leven. En jij net als ik meer tijd met je gezin kunt doorbrengen en het geld hebt om met je kinderen te gaan winkelen, naar de bioscoop te gaan of die leuke reis te maken.