Referenties

Als je een vakantie uitzoekt kijk je ook vaak op Zoover voor de recensies van een accommodatie. Ik tenminste wel. Dus logisch dat je ook wilt weten wat de ervaringen van anderen zijn bij het werken met de invloed van geur op de hersenen voor het loslaten van mentale blokkades.

Onlangs heb ik een 1 op 1 sessie gehad met Monique en heel eerlijk; ik had van tevoren geen idee wat ik moest verwachten. Ook vond ik het spannend want Monique is een klant van mij en ik wist niet wat er boven zou komen in een sessie met haar.

Ergens was ik een beetje bang voor wat ze erna van me zou denken.

Daarnaast heb ik met dit soort dingen van tevoren vaak een angst dat het voor mij niet gaat werken. Dan weet ik dat we bijvoorbeeld visualisaties gaan doen en dan denk ik: “Bij mij komt er vast niks naar voren.”

Van tevoren waren er daarom zelfs stemmen in m’n hoofd die zeiden: “Annuleer de sessie maar gewoon.”

Toch zei een andere stem in me dat dit heel bijzonder zou gaan zijn en gelukkig heb ik naar die stem geluisterd want het was ook echt magisch.

Ik kan er nog steeds bijna geen woorden aan geven, maar in de 2 uur tijd dat ik in de sessie zat voelde ik me ongelofelijk gedragen – en daardoor veilig – door Monique. Alles mocht er zijn. Niks was raar. Het ging heel vloeiend en met de minuut voelde ik me lichter worden.

Bepaalde gevoelens en angsten verdwenen ook gewoon als sneeuw voor de zon. Ik heb zelden zoiets meegemaakt.

We hebben bepaalde visualisaties gedaan, zijn terug gegaan naar vorige levens (wat super moeiteloos ging) en hebben met behulp van allerlei (heerlijke!) geuren een hele keten aan belemmerende overtuigingen doorbroken.

Sinds de sessie voel ik me lichter. Ik heb meer energie, maak gemakkelijker beslissingen en wordt minder belemmerd door oude patronen.

Dus mocht je net als ik eerst deed ook twijfelen en jezelf nu nog allerlei belemmerende verhalen vertellen, ga er gewoon voor en gun dit jezelf.

Het feit dat je deze review tot het einde hebt gelezen is waarschijnlijk al een teken dat je dit diep van binnen ook wilt. Misschien word je alleen nog tegen gehouden door dezelfde stemmen als dat ik had 😉

Tineke Zwart

Business Coach, Tineke Zwart B.V.

Voor aanvang van de sessie was ik best gestresst, omdat er op dat moment veel op mijn bord lag. We zaten middenin het verkopen van ons huis en het kopen en verbouwen van een nieuw huis. Daar komt veel bij kijken. Daarnaast run ik mijn bedrijf en wil ik tijd en aandacht besteden aan mijn gezin. Werk en privé waren niet in balans.

Ik wist niet wat ik moest verwachten van een coaching sessie met het gebruik van geuren, dus ik ging er open in. Monique heeft me aangenaam verrast. Ik vind dat ze het fijn doet. Ze heeft de sessie goed voorbereid en neemt je op een rustige manier vanuit vertrouwen en verbinding mee. De begeleiding was gewoon heel fijn, waardoor ik me na de sessie een stuk relaxter voelde. En dat in maar twee uurtjes tijd, dus ik kan het zeker aanbevelen.

De sessie gaf me het inzicht dat veel antwoorden al in je zitten, maar dat je wel de tijd moet nemen om daarbij te komen, vanuit je gevoel. Normaal blijf je maar rondjes malen in je hoofd. Tijdens zo’n sessie stap je uit die ‘rat race‘ stop je met nog harder werken en neem je de tijd om dieper te gaan. Monique kan je daar heel goed bij begeleiden.

Als je (kleine) ondernemer bent, dan ben je je eigen business en dan is het belangrijk dat je tijd voor jezelf neemt en dat je in jezelf investeert. Ik kan je van harte aanbevelen om in ieder geval een keer een sessie bij Monique te doen. En dan merk je vanzelf dat het naar meer smaakt.

Maartje Blijleven

Directeur, We Love Communities

Every level has its devil. En dat merkte ik. Mijn bedrijf is flink gegroeid en een oud patroon van confrontatie willen vermijden kwam weer naar boven.

Ik merkte dat ik meer wilde gaan oplossen voor andere dan nodig, dat ik er automatisch vanuit ging dat ik iets niet goed deed. Ook al wist ik rationeel wel dat dat niet het geval was.

Tijdens de sessie hebben we hieraan gewerkt. Nu een week verder zijn er een aantal dingen voorgevallen waar ik voorheen buikpijn van kreeg en nu denk ‘Oké, interessant. Wat wil ik hiermee?’ En van daaruit reageer met veel meer rust en vertrouwen. Zelfs een confrontatie in privésfeer was helemaal niet erg maar alleen maar heel leerzaam voor beide kanten. Dat ik dat in elke cel van mijn lichaam zo kan voelen, vind ik heel bijzonder.

Jitske Lochtenberg

Business Healer voor vrouwelijke ondernemers met kinderen

Voorafgaand aan de sessie voelde ik me best moe en wat zwaar, er speelden wel wat dingen in mijn leven en bedrijf, waar ik nog niet allemaal een oplossing voor had. Tijdens de sessie hebben we in kaart gebracht welke onderwerpen en vraagstukken voor mij het meest in de weg zitten, en hebben we daaraan gewerkt. Met als resultaat dat waar het eerder zwaar, beladen, ingewikkeld of onduidelijk voelde, dat nu weg was. Het voelde weer licht. Ik voelde me echt heel ontspannen, vrij en rustig. Waardoor mijn energie weer terugkwam en ik weer heldere keuzes kon maken vanuit de juiste plek (in plaats van vanuit spanning of stress).

Ik vind het heel bijzonder hoe snel Monique mij in een staat van ontspanning kreeg en we terug konden naar bepalende herinneringen van vroeger (en zelfs eerdere levens) door middel van geur en haar manier van vragen stellen. Ik had dat nooit verwacht! Ik heb eerder al heel wat meditaties en hypnose sessies gedaan en dat lukt me niet altijd. De sessie was daarmee heel erg effectief en we hebben zoveel “werk” gedaan, zonder dat het voelde als heel hard werken.

Ciska van Grootveld

Marketing coach, I am Groots

Met veel plezier heb ik een Mindset Therapiesessie met Monique gedaan, inclusief Aroma Reset.

Heel fijn hoe Monique dmv een aantal technieken en tools mij ondersteunde om enkele beperkende overtuigingen los te laten.

Tijdens de sessie ben ik 4 keer teruggegaan naar een situatie in een vorig leven en heb ik de lading eraf gehaald dmv geur.

Ik zou een sessie zeker aanraden als je bereid bent om los te laten en er met een open mind in te gaan.

Ik voel me veel lichter na de sessie. DANK JE WEL. Ook dank voor het doorsturen van de uitgeschreven Aroma Reset.

Merel van der Wouden

Transformatie- en Onderhandelcoach

Een paar weken geleden ben bij Monique geweest om aandacht te besteden aan het afvallen. Twee jaar geleden ben ik ruim 15 kilo afgevallen, maar de laatste 5 kilo wil maar niet lukken.

Ondertussen zijn we een paar weken verder en heb ik weer de stappen genomen om er actief mee aan de slag te gaan. De eerste kilo’s zijn eraf. Wat ik vooral merk is dat het niet meer om de kilo’s gaat, maar vooral het lekker in mijn vel zitten. En ik merk dat ik enorm trots ben op mijn lijf.

Een fijne werkwijze!

Laura Langens

WvA kinderboeken auteur, mastermind (energetisch team)-expert, inspirator, spreker, organisator manifestatie event en business coach

Voordat ik bij Monique kwam, stond ik op het punt om alles op te geven en te stoppen met mijn bedrijf. Ik had weinig klanten, moeite met het betalen van de rekeningen, werkte nog steeds in loon dienst en het leverde alleen maar stress op. Toch besloot ik om mijn laatste spaargeld te investeren in een mindset traject bij Monique. Dit bleek een van de beste investeringen te zijn die ik ooit had gedaan. Binnen 3 maanden veranderde alles. Ik had weer klanten, ik ervaarde meer rust en ik kon mijn baan opzeggen en volledig voor mezelf gaan werken. Ik ben onwijs dankbaar voor alle inzichten die ik heb gekregen, ik heb in een half jaar tijd al meer bereikt dan ik van durfde dromen! 🙏🏻💕
Kim Musk

Toughly Fotografie, social media management en influencer agency

 

 

Als je mij van te voren had verteld dat ik door middel van olie/geuren mijn omzet ging vergroten, had ik je voor gek verklaard… Toch was ik nieuwsgierig en stapte ik in het Boost your Money Mindset programma.

Geweldig om in samenhang aan mijn persoonlijke ontwikkeling en bedrijf te kunnen werken. Monique zorgde er door dit allemaal super betrokken en deskundig te begeleiden echt voor dat mijn mindset veranderde.

Ik stelde al tijden uit om me in te schrijven bij de KvK, en toen mijn mindset zo veranderd was dat ik er voor ging, begon alles meteen te stromen.

Ik trek superleuke klanten aan, mijn omzet is verviervoudigd en ik werk met meer plezier in mijn bedrijf.

Daarnaast durf ik door de individuele sessies meer op mijn intuïtie te vertrouwen, voel ik mij lichter en energieker.

Monique heeft ons ook zoveel tools in handen gegeven dat ik zeker weet dat het effect de komende tijd nog groter gaat worden. Dank je wel Monique!

Wilma Beers

Mens en muziek - ontspannen met klankschalen

Monique houdt van resultaat boeken. Samen hebben we door middel van AFT een flink aantal blokkades weggewerkt, sommige waarvan ik het bestaan niet eens wist! Ik voel me hierdoor vrijer en sta weer vol in het leven. Ik had nooit durven dromen dat ik, van een praktijk die helemaal stil lag zonder klanten, na 2 maanden betalende klanten zou hebben. Ik ben over mijn angst om zichtbaar te zijn heen en zet nu met gemak mijn praktijk op de kaart.
Simone de Graaff

Energetisch en holistisch therapeut, Algeheel

Ik wist dat het zou werken, alleen de impact…. wauw!!! Transformatie therapie noem ik het zelf.
De resultaten spraken elke week voor zich.
Ik ben weer happy, energie stroomt weer en ik heb tools in handen voor nu en de toekomst.
Ik heb veel meer aanvragen. Mensen weten mij te vinden. En mensen zien ook dat ik beter in mijn vel zit. ❤️
Dank je wel Monique!!! Jij hebt mij het duwtje gegeven wat ik nodig had.
Ook ben jij een persoonlijke inspiratiebron voor mij!!! 🙏❤️🙏
Marieke de Wijs

Energetisch therapeut, Energetische ondersteuning voor mens en dier

Nadat ik al ervaren had wat AFT voor je kan doen, ben ik ook het Boost your Money Mindset programma gaan volgen bij Monique. In drie maanden tijd heb ik ontzettend veel geleerd. We hebben met een leuke groep blokkades aangepakt met AFT en ook veel praktische tips gekregen. Ik voel me nu een stuk zekerder, leer langzaam maar zeker meer mijn eigen keuzes maken en mijn gevoel van eigenwaarde is gegroeid.
Gerjanne Sessink

Reiki Gerjanne Sessink

Vorig jaar was ik me aan het oriënteren om van mijn business een succes te maken. In mijn geval was dit Tupperware. Toen met donderslag bij heldere hemel Tupperware in Nederland opeens stopte, was ik totaal even de weg kwijt. Ik raakte met Monique aan de praat hierover. Ze benoemde dingen waar ik in aller eerste instantie zeer sceptisch over was. Vanuit mijn geloof kijk ik anders tegen bepaalde dingen aan.

Toch bleef hetgeen wat ze deed aan me trekken en was ik erg nieuwsgierig. Ik besloot mee te doen met een Aroma Reset sessie in een groep. Dit leek me wat ‘veiliger’, omdat dit naar mijn idee minder dichtbij zou komen ;). Uiteraard was dit niet het geval en hielp deze AR sessie me juist enorm op weg. Het was veel minder zweverig als dat ik gedacht had.

We bleven samen sparren en uiteindelijk ben ik het indivuele traject gaan volgen bij Monique. Er waren nog steeds dingen waar ik sceptisch over was/ben, zoals terug gaan naar vorige levens. Vanuit mijn geloof, geloof ik hier niet in, maar wel in vloeken of situaties die je vanuit een vroeger voorgeslacht mee kan dragen. Dingen die van geslacht op geslacht worden meegegeven, zoals de bijbel dit benoemd. We hebben hier veel over gesproken, waar ik Monique heel dankbaar voor ben. Na wat gepiekerd te hebben, had ik toch het gevoel dat Monique niet zomaar op mijn pad is gekomen, juist in deze periode van mijn leven. Ik ben een individueel traject gaan volgen bij haar, die ze heeft aangepast op een manier die bij mij paste. Dit vind ik echt een super compliment waard!

Het traject heeft me veel laten inzien en heeft me ook veel gebracht.
Ik kan trots zijn op de dingen die ik doe. Ik durf op te komen voor mezelf en ervaar zoveel minder stress.

Daarnaast heeft het me ook zakelijk veel gebracht. Ik ben een nieuwe weg ingeslagen met het gebruik van essentiële oliën zoals deze in de Bijbel staan beschreven. Ik durf hierover te zeggen waar ik voor sta en kan dit nu ook delen. Merk ik toch nog een obstakel dan kan ik de AFT zelf uitvoeren om de lading van een obstakel weg te halen.

Ook in mijn creatieve projecten durf ik meer te delen en ook geld te vragen voor hetgeen wat ik maak. Voorheen gaf ik het snel weg en kostte dit me dus – aan het eind van de streep – best veel geld.
Nu durf ik normale prijzen te vragen en komen er zo ook meer projecten en aanvragen op mijn pad.

Ik ben Monique enorm dankbaar voor alles waar ze me mee geholpen heeft en kan dit iedereen aanraden om te doen! Investeren in jezelf. 

Elsbeth Ruiter

Bijbelse geschenken

Ik heb bij Monique een sessie Mindset therapie gedaan. Ik wist niet goed wat ik hiervan kon verwachten, ben open de sessie ingegaan. Monique zorgt dat je je op je gemak voelt, ze heeft ook een fijne praktijkruimte. Ik vond het heel bijzonder hoe we met geuren een aantal van mijn belemmerende gedachten hebben aangepakt. De emotionele lading, de spanning die je in je lijf voelt, waren na de sessie verdwenen. Ik vond het een hele fijne sessie met een mooi resultaat.

Luciana Saleh-Nobre

Ready to shine coaching

Het hele idee van dat olie je kon helpen bepaalde blokkades en patronen te doorbreken, vond ik maar vreemd. “Hoe kan aan een olie snuffelen mij nu helpen” dacht ik sceptisch. Maar goed, als ik weerstand voel op een bepaald topic, dan mag ik er blijkbaar wat mee. Daarom boekte ik een sessie met Monique, om het zelf te gaan ervaren.

Tijdens de sessie voelde ik mij veilig en hielp Monique mij om blokkades op te sporen op diverse topics en dat waren er toch nog meer dan gedacht. Samen hebben we deze aangepakt door middel van vorige levens, maar dus vooral ook met de oliën en heel eerlijk? Ik ben om.

De oliën hielpen mij om bepaalde dingen los te laten, maar dan ook écht los te laten. Omdenken en het positieve in dingen zien kon ik altijd al, maar het ook echt voelen was een tweede. Dankzij deze sessie is hier meer balans in gekomen. Waar ik nu niet alleen denk ‘het is goed’, voelt het nu ook goed. Ik kan deze sessie dus zeker aanraden, vooral als je net zo sceptisch bent als dat ik was.

Mariska Moerman

Equine Online

Aangezien ik de vrouwen met wie ik werk voor mijn ogen zie veranderen, ben ik op een gegeven moment gaan vragen om voor en na de sessie een selfie te maken. Geen mooiere beloning van je ‘harde werk’ dan om het echt letterlijk voor je te zien. We zijn zelfs foto’s gaan maken bij aanvang van een programma en na afloop van een programma.

Bij de een is het beter te zien, dan bij de ander. Het ene moment meer dan het andere. Maar als je op de lijnen in het gezicht, de (ont)spanning rond de mond en de helderheid en openheid van de ogen en het feit dat ze meer stralen let, durf ik te wedden dat ook jij het verschil ziet.

Woorden en foto’s geven al een mooi beeld, maar het verhaal van iemand spreekt boekdelen. Daarom heb ik meerdere videoreviews voor je opgenomen.

Soms spreekt een spontane reactie boekdelen. Hieronder deel ik er een aantal die ik van klanten en geïnteresseerden heb ontvangen.

De beste graadmeter is echter natuurlijk je eigen ervaring. Dus als jij nu denkt, dit wil ik ook, laten we dan even persoonlijk kennismaken. Dan beantwoord ik al je vragen en laat ik je alvast een klein beetje ervaren hoe het voelt om met geur los te laten. 

Wil jij wel stappen zetten, maar ontstaat er nu onrust in je hoofd en allemaal ‘ja maren’ die jou veilig in je comfortzone willen houden? Des te meer reden om even een afspraak in te plannen. Als je wilt, help ik je om de emotionele lading van het besluit te halen, zodat helder wordt wat voor jou de juiste weg is naar succes met rust, ruimte en vrijheid.