Individueel 3-maanden impact traject

DOEN WAT JE MOET DOEN

Ontdek wat het is dat je tegenhoudt, los het op en doe vervolgens vol zelfvertrouwen wat je moet doen, zodat het weer gaat stromen en je een praktijk kunt opbouwen waarvan je WEL kunt leven.

Herken je dit?

 • Je gelooft ergens wel dat het voor je is weggelegd om een succesvolle praktijk op te bouwen, maar iets houdt je tegen. Ook al weet je in theorie ongeveer wel wat je zou moeten doen om meer klanten te krijgen en neem je het je voor om het echt te doen, toch doe je het als het erop aan komt niet. Je draait kringetjes in je hoofd “hoe moet ik het dan precies aanpakken?”. Met als gevolg dat je niet genoeg klanten hebt en je niet kunt leven van je praktijk.

 

 • Als vrouwelijke coach of therapeut ben je natuurlijk druk bezig om dit op te lossen, want je moet dit toch zelf kunnen? Je bent veel tijd kwijt met het analyseren: angst om te falen, angst voor afwijzing en die basisangst om niet goed genoeg te zijn, je weet echt wel waar het vandaan komt. Je bent je heel bewust van je patronen, maar toch lukt het niet om er doorheen te komen. Daardoor vraag je je vertwijfeld af “Hoe kan ik in hemelsnaam anderen helpen als het voor mezelf niet eens lukt?”

 

 • Je weet bijvoorbeeld wel dat je een webinar moet geven, maar daar blokkeer je volledig op. In je hoofd is het dan een drukte van jewelste. “Wat moet ik dan zeggen? Ze vinden het vast niet goed genoeg. En hoe moet ik het dan promoten? Het lukt me toch niet om voldoende deelnemers te krijgen.” En dus doe je maar helemaal niets.

 

 • Je neemt je voor om op vrijdagmorgen content te gaan schrijven. Er komt echter wat tussen en je stelt het uit naar zondagmorgen. Maar als je ervoor gaat zitten, bedenk je dat je je mail ook nog moet bijwerken. Dan schiet je te binnen dat je nog een berichtje moet beantwoorden en voor je het weet, zit je weer een uur op social media te scrollen. En o ja, die was moet ook nog even in de droger. Inmiddels ben je weer een paar uur verder en staat er nog steeds geen letter op papier. Bovendien voel je je ook nog schuldig naar je man en kinderen of je vriendinnen waar je ook mee af had kunnen afspreken, omdat je geen tijd met hen hebt doorgebracht.

 

 • Heel soms zit je even in de juiste flow. Dan ben je even heel erg zichtbaar, maar dat is van korte duur. Je praat het voor jezelf goed met gedachtes als: “Als ik niet in de juiste energie zit, kom ik niet authentiek over. Ik kan mijn gevoel niet faken.” Maar ondertussen ben je niet consistent zichtbaar en stromen de klanten niet binnen.‌

Maar stel je je nou eens voor dat het er als volgt uit zou zien:

 

 • Je draait lekker met je praktijk. Je pakt alles stap voor stap aan. En die innerlijke criticus heb je het zwijgen opgelegd, waardoor je geniet en er gedachtes door je hoofd dansen als “Yes, ik kan dit”. Wat een heerlijk gevoel! Je gelooft in jezelf, je hebt geen last meer van uitstelgedrag en je doet wat je zou moeten doen om klanten te krijgen.

 

 • Elke keer dat er een nieuwe uitdaging op je pad komt en even die innerlijke criticus met dat twijfelstemmetje weer de kop op steekt, glimlach je en zie je het als een kans voor groei. Op die momenten plan je een afspraak met jezelf in en neem je de tijd om er doorheen te breken. Want je weet waar je naar moet zoeken en waar de ingang zit. Eigenlijk is het dan zo opgelost.

 

 • Inmiddels weet je precies waar je potentiële klanten tegenaan lopen en wat ze willen horen om te kopen. Dus dat webinar heb je in een paar uurtjes in elkaar gezet. En het grappige is, doordat jij er zelf zo enthousiast over bent, er regelmatig in je stories over vertelt en er vol vertrouwen naar uit kijkt, lijken de aanmeldingen wel als vanzelf binnen te stromen.

 

 • Het weekend breng je lekker door met je gezin. Doordat je constant vol inspiratie zit, heb je op vrijdagmorgen, zoals je je had voorgenomen, in 1,5 uur tijd 3 berichten voor op social media geschreven waar je voorlopig weer even mee vooruit kan. En doordat je veel efficiënter werkt, had je zelfs tijd om je mail bij te werken, al je dm-berichten te beantwoorden en de was te doen.

 

 • Je zit lekker in je energie. Van nature voel je aan hoe je jezelf het beste kan presenteren. Spontaan neem je een video op voor je stories. Je zet jezelf vol zelfvertrouwen in de buitenwereld neer. En dat merk je, want je krijgt veel meer reacties en superleuke dm-gesprekken waar elke week wel een paar salesgesprekken uit voort vloeien.

Dit is allemaal mogelijk als je het 3-maanden impact traject bij mij volgt, zodat je echt gaat doen wat je moet doen om klanten te krijgen.

Samen leggen we in 6 sessies van 1,5 uur via Zoom bloot wat het is wat jou tegenhoudt. Ik help je om je blokkades en belemmerende overtuigingen ook daadwerkelijk diep in je onderbewuste los te laten en helpende overtuigingen ervoor in de plaats te zetten. Zo doorbreek je al je terugkerende negatieve patronen, zodat je niet steeds weer in dezelfde valkuilen stapt.

Tijdens deze 3 maanden ben ik ook je sparringpartner. Ik laat je zien waar je blinde vlekken zitten. Ik help je om de berg in stukjes te verdelen, zodat het haalbaar voelt. Ik zorg dat je gemotiveerd blijft en dingen niet alleen hoeft te bedenken. Je mag me teksten voorleggen voor feedback. Ik denk met je mee over hoe jij je praktijk verder uit kunt bouwen. En ik geef je tips over wat je het beste kunt zeggen om meer klanten te krijgen. Waar nodig geef ik je een liefdevolle schop onder je kont.

Het traject is gebaseerd op de volgende 6 pijlers:

1. Mindset: Dit is de basis van een succesvol bedrijf. Ze zeggen niet voor niets 80% van je succes wordt bepaald door mindset en slechts 20% door strategie. Tijdens het traject gebruiken we hier mijn methode mindset therapie voor.

2. Jij: Jij bent je bedrijf. Daarom is het belangrijk om te weten wie je in de kern echt bent. Wie ben jij? Wat past bij jou? Welk bedrijf past hierbij? Waar ben jij geconditioneerd door jouw omgeving? Waar blokkeer jij dus je eigen energie? Hiervoor kijken we naar je Human Design.

3. Ondernemerschap: Het is van belang dat je niet alleen in theorie weet hoe ondernemen werkt, maar het ook praktisch kunt toepassen. Spreek je de taal van je ideale klant? Weet je hoe je je ideale klant bereikt? Sluit je aanbod aan op datgene waar jouw ideale klant een oplossing voor zoekt? Hier besteden we aan het begin en het einde van een sessie aandacht aan. We sluiten een sessie altijd af met een actieplan. En tussen de sessies door geef ik je feedback en ben ik je sparringpartner.

4. Communicatie: Dit is de lijm in je bedrijf die alles samenbrengt. Het omvat een stuk copywriting maar ook sociale vaardigheden. Hoe maak je verbinding? Hoe zeg je dingen? Hoe bouw je een gesprek op? Hoe bouw je een post op? Dit neem ik in mijn tussentijdse feedback mee.

5. Wet van de Aantrekkingskracht: Energie is allesbepalend voor of het wel of niet stroomt in je bedrijf. Ik laat je zien hoe je hier invloed op uitoefent en ervoor zorgt dat dingen als vanzelf gaan.

6. Randvoorwaarden: Tot slot, of eigenlijk aan het begin, kijken we naar de randvoorwaarden die vervuld moeten worden om maximaal resultaat te behalen. Ik help je om meer de controle los te kunnen laten, zodat je je kunt overgeven aan het proces. Veiligheid en vertrouwen zijn hierbij belangrijke schakels. Ik help je tevens om de juiste prioriteiten te stellen, zodat je niet overweldigd raakt en alles kunt blijven overzien. Het is maatwerk en in onderling overleg bepalen we de te zetten stappen.

Aan het einde van het traject ziet het er voor jou als volgt uit:

 

 • Je gelooft in jezelf. Hierdoor pak je vol zelfvertrouwen door op alles wat je moet doen om klanten te krijgen. Of het nu live gaan op social media is, het opnemen van een podcast of het geven van een webinar, je draait je hand er niet meer voor om.

 

 • Je innerlijke criticus hebben we het zwijgen opgelegd. Daardoor heb je geen last meer van uitstelgedrag en je doet wat je zou moeten doen om klanten te krijgen. Je mail houd je op dagelijkse basis bij, social media gebruik je alleen om jezelf en je bedrijf te presenteren en je was doe je buiten werktijd. Het zijn geen excuses meer om niet te doen wat je zou moeten doen.

 

 • Je zit lekker in je energie. Je weet niet alleen wat goed voor je is, maar je voelt het ook. Daardoor ben je in staat om te vertrouwen op je intuïtie en stroom je over van enthousiasme. Je voelt dat je doet wat je hier te doen hebt en dit straal je uit, waardoor klanten als vanzelf op je af lijken te komen.

 

 • De onrust in je lijf is verdwenen. Daardoor kan je je beter concentreren, stroomt de inspiratie en weet je wat je moet schrijven. En het nemen van besluiten gaat je makkelijk af. Of het nu betrekking heeft op het kiezen van je ideale klant of besluiten waar je over wilt schrijven, je hebt het helder en duidelijk voor ogen.

 

 • Je snapt hoe het ondernemersspelletje werkt. Niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk. Daardoor is zichtbaar zijn en jezelf op de juiste manier presenteren geen uitdaging meer en begin je sales zelfs leuk te vinden. Je kunt nu echt een praktijk gaan opbouwen waar je van kunt leven en het opzeggen van je vaste baan is binnen handbereik.

Je tijdsinvestering voor dit traject is om de week 1,5 uur voor onze gezamenlijke sessie. Op je actieplan staan de dingen die je anders ook al zou willen doen. Maar het verschil is dat je ze nu ook daadwerkelijk doet. Tussen de sessies door levert het je tijd op doordat je minder twijfelt, minder overdenkt en dus sneller in actie komt. Doordat we die innerlijke criticus het zwijgen opleggen, is er ook meer rust in je hoofd en ben je sneller met alles klaar en krijg je dus meer gedaan.

Je investering in geld voor dit traject is € 2.100 ex btw en inclusief de benodigde oliën die je per post krijgt toegestuurd. Omdat ik wil dat het voor iedereen haalbaar is, is het ook mogelijk om in 3, 6 of zelfs 12 termijnen te betalen. In dat geval is je investering:

 • 3 termijnen: € 750 ex btw per maand
 • 6 termijnen: € 385 ex btw per maand
 • 12 termijnen: € 195 ex btw per maand

Onderwerpen waar anderen tijdens het impact traject onder andere aan werkten:

 • Money mindset
 • Prijzen vragen
 • Prijzen verhogen
 • Zichtbaarheid
 • Live gaan
 • Mensen benaderen
 • Verkopen
 • Controle loslaten
 • Vertrouwen
 • Veiligheid
 • Grenzen aangeven
 • Erkenning
 • Waardering
 • Zelfvertrouwen
 • Keuzes maken
 • Prioriteiten stellen
 • Goed genoeg zijn
 • Eigenwaarde
 • Zelfliefde
 • Zelfacceptatie
 • Jezelf op de 1e plaats zetten
 • Ontvangen
 • Perfectionisme
 • Uitstelgedrag
 • Focus
Het individuele 3-maanden impact traject is maatwerk. Samen brengen we je bedrijfsdoelen en strategie in kaart. We leggen de beperkende overtuigingen bloot waar jij je al bewust van bent en die jou tegenhouden om je doelen te bereiken. Tijdens het traject komen de onbewuste overtuigingen vanzelf naar boven. We bepalen steeds opnieuw wat jouw eerstvolgende stap op jouw pad naar succes is. Als je het pad naar succes kunt zien als een pad door het oerwoud van belemmerende overtuigingen. Dan hakken we tijdens de sessies precies die bomen om die jouw succes in de weg staan. Er is ook ruimte voor traumabehandeling indien jij heftige of vervelende ervaringen in je leven hebt meegemaakt, waar jij nog steeds last van hebt.  

Twijfel je nog? Lees dan hieronder de ervaringen van vrouwelijke ondernemers die jou voorgingen.

 
Voordat ik bij Monique kwam, stond ik op het punt om alles op te geven en te stoppen met mijn bedrijf. Ik had weinig klanten, moeite met het betalen van de rekeningen, werkte nog steeds in loon dienst en het leverde alleen maar stress op. Toch besloot ik om mijn laatste spaargeld te investeren in een mindset traject bij Monique. Dit bleek een van de beste investeringen te zijn die ik ooit had gedaan. Binnen 3 maanden veranderde alles. Ik had weer klanten, ik ervaarde meer rust en ik kon mijn baan opzeggen en volledig voor mezelf gaan werken. Ik ben onwijs dankbaar voor alle inzichten die ik heb gekregen, ik heb in een half jaar tijd al meer bereikt dan ik van durfde dromen! 🙏🏻💕
Kim Musk

Toughly Fotografie, social media management en influencer agency

Als je mij van te voren had verteld dat ik door middel van olie/geuren mijn omzet ging vergroten, had ik je voor gek verklaard… Toch was ik nieuwsgierig en mijn mindset veranderde echt. Ik trek superleuke klanten aan, mijn omzet is verviervoudigd en ik werk met meer plezier in mijn bedrijf.

Wilma Beers

Mens en muziek - ontspannen met klankschalen

Ik wist dat het zou werken, alleen de impact…. wauw!!! Transformatie therapie noem ik het zelf.
De resultaten spraken elke week voor zich.
Ik ben weer happy, energie stroomt weer en ik heb tools in handen voor nu en de toekomst.
Ik heb veel meer aanvragen. Mensen weten mij te vinden. En mensen zien ook dat ik beter in mijn vel zit. ❤️
Dank je wel Monique!!! Jij hebt mij het duwtje gegeven wat ik nodig had.
Ook ben jij een persoonlijke inspiratiebron voor mij!!! 🙏❤️🙏
Marieke de Wijs

Energetisch therapeut, Energetische ondersteuning voor mens en dier

Wil jij dit ook? Boek dan het impact traject, zodat ook jij gaat doorpakken om meer klanten te krijgen!

Dit is wat klanten erover zeggen

Reviews zijn leuk, maar de berichten tussendoor spreken boekdelen, dus ik laat je graag even meelezen in mijn dm gesprekken:

FAQ

Het kan zijn dat je onderbewuste het spannend vindt om te veranderen en daardoor allerlei excuses verzint, waarom je het vooral niet moet doen. Dan helpt het om wat meer duidelijkheid te creëren. Daarom hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen en bezwaren.

Wat is mindset therapie? En wat is het verschil met AFT en een Aroma Reset?

AFT staat voor Aroma Freedom Technique. Deze methode is in 2016 ontwikkeld door een Amerikaanse psycholoog. Hij heeft aspecten van EMDR (een wetenschappelijk bewezen methode voor traumaverwerking) en NLP (techniek voor effectieve communicatie en gedrag) gekoppeld met aromatherapie. Zelf heb ik daar nog aspecten van hypnotherapie en regressietherapie aan toegevoegd en zo is mindset therapie ontstaan.

Ik werk dus met de invloed van geur op de hersenen om blokkades te doorbreken en belemmerende overtuigingen op te heffen. En als je ervoor open staat, neem ik je mee terug naar vorige levens, naar het allereerste moment waar je een bepaalde emotie hebt ervaren. Omdat je reukvermogen het enige zintuig is dat ongefilterd invloed heeft op je hersenen, kalmeert het heel snel je zenuwstelsel en doorbreek je op die manier hele patronen in een keer.

Aroma Reset is een korte 1-minuuttechniek die onderdeel uitmaakt van de methode Aroma Freedom Technique. Deze leer je tijdens het traject om zelf kleine dingen op te kunnen lossen. Zelf vergelijk ik een Aroma Reset altijd met het plakken van een pleister. Het helpt even, maar haalt niet de kernoorzaak weg, waardoor het probleem kan terugkomen. Met Aroma Freedom Technique zelf los je bij een bepaald probleem daadwerkelijk een laagje van de oorzaak op. Maar met mindset therapie onderga je echt een transformatie die blijvend resultaat oplevert.

Is het resultaat echt blijvend?

Ja, wat we hebben opgelost, blijft opgelost. Trauma’s verwerk je blijvend. Het is wel zo dat naarmate je groeit er nieuwe triggers zullen ontstaan. Ze zeggen niet voor niets ‘every level has its own devil’. Sommige mensen kiezen er daarom voor om af en toe terug te komen om weer even extra in de flow te komen en verder door te kunnen groeien.

Werkt deze methode voor iedereen?

Ja, deze methode werkt voor iedereen. Door mijn ervaring van de afgelopen jaren weet ik hoe ik mensen zover kan krijgen om los te laten. Het mooie is dat alles wat je zegt of doet goed is. Het is voor mij allemaal informatie en data over hoe jij in elkaar steekt en hoe ik jou kan helpen. Ik heb aan een half woord genoeg om te horen waar jouw blokkades zitten en intuïtief benoem ik precies datgene wat jij nodig hebt om te horen om weer verder te kunnen.

Voor 80-90% van de mensen is één individueel traject mindset therapie voldoende om grote stappen vooruit te zetten.

Bij mensen met autisme, ADHD en ADD kan het gebeuren dat ze meer dan gemiddeld moeite hebben met het loslaten van controle waardoor het proces langzamer verloopt. Soms kiezen mensen dan voor een vervolgtraject van 6 sessies.

Sommigen kiezen ervoor om een vervolgtraject te boeken, omdat ze ervaren hebben hoeveel impact deze methode heeft en ze nog sneller met hun bedrijf willen groeien.

Ik ben slecht in visualiseren. Kan ik dit dan wel?

Ja, je hoeft geen beelddenker te zijn om aan dit traject deel te nemen. Ik werk met een speciale vraagtechniek om het visualiseren te vergemakkelijken. Zelfs bij mensen die normaal moeite hebben met visualiseren, lukt het hierdoor.

Ik heb een traumatisch verleden en ben bang voor wat er tijdens het traject naar boven kan komen. Waar moet ik me op voorbereiden?

Alleen in het intakeformulier vraag ik je om je trauma’s kort te benoemen. Je hoeft geen uitleg of analyse te geven. Alleen een korte beschrijving op basis waarvan jij weet wat ermee bedoeld wordt.

Alles wat je me niet wilt vertellen, hoef je me niet te vertellen. Alles wat je me wel vertelt, helpt me om je nog beter te kunnen helpen, maar het is geen voorwaarde.

Aangezien we in de sessies themagericht werken en niet situatiegericht hoef je je trauma niet opnieuw te beleven. Bovendien zullen we over het algemeen aan de hand van een thema werken met situaties uit vorige levens en raken we de trauma’s uit dit leven niet rechtstreeks aan. Doordat herinneringen gekoppeld zijn op basis van emotie verwerk je daardoor echter ongemerkt ook de trauma’s uit dit leven.

Klanten omschrijven het als een hele zachte en prettige methode die heel snel werkt.

Ik werk al met een business coach samen. Kan ik dit traject ernaast doen?

Ja, dit werkt zelfs zeer effectief. Heb je namelijk veel (onbewuste) belemmerende overtuigingen dan zal je moeite hebben om uit te voeren wat je business coach je aandraagt en niet altijd doen wat je zou moeten doen voor maximaal resultaat. Door het impact traject zal je juist meer uit het traject bij je business coach kunnen halen omdat alles veel soepeler gaat. Bovendien is het altijd handig om een extra sparringpartner met een frisse blik te hebben.

Ik heb zelf geen olie. Hoe werkt het dan?

De prijs van het impact traject is inclusief de benodigde olie. Deze krijg je na aanmelding en betaling per post toegestuurd. Het is dus belangrijk dat je met het inplannen van je eerste afspraak hier rekening mee houdt.

Even voor de duidelijkheid, dit traject draait niet om olieverkoop. Zelf hoef je dus niets aan te schaffen. Al mijn diensten zijn inclusief de benodigde olie, tenzij anders vermeld.

Ik wil het ergens wel doen, maar ik heb last van die ja maren in mijn hoofd, waardoor ik blijf twijfelen. Wat nu?

Dit is precies ook hetgeen wat je nu tegenhoudt om een succes van je bedrijf te maken. Hier gaan we tijdens het traject mee aan de slag.

Blijf je het een lastige beslissing vinden en lukt het je niet om puur op wilskracht hier uit te komen? Boek dan via onderstaande knop een Doen Wat Je Moet Doen-gesprek in mijn agenda. Dan geef ik antwoord op al je vragen en denk ik mee over welke stappen jij het beste kunt zetten om ervoor te zorgen dat het weer gaat stromen in je bedrijf.

Als je wilt, help ik je meteen om af te rekenen met die ja maren in je hoofd, zodat je een weloverwogen besluit kunt nemen in plaats van je te laten leiden door angst.