Mindset Therapie

Wil jij vooruit? Wil jij stappen zetten? Wil jij je leven veranderen, maar weet je niet hoe?
Topminded kan je hierbij in Middenmeer of online ondersteunen met mindset therapie.

We hebben allemaal wel eens momenten in het leven dat het niet helemaal lekker loopt of dit nu op persoonlijk vlak of in je bedrijf is. In je gedachten blijf je in dezelfde kringetjes ronddraaien. Dan kan het soms prettig zijn om je verhaal bij een objectief iemand kwijt te kunnen. Iemand die je helpt om andere invalshoeken te zien of soms om de situatie te leren accepteren zoals die is.

Mindset therapie bij Topminded gaat nog een aantal stappen verder. Door contact te maken met het onderbewuste en emotionele lading af te halen van heftige ervaringen of zelfs onbewuste herinneringen waarvan je het bestaan al lang weer vergeten was, haal je weerstand weg, los je angsten op en voorkom je dat je in de toekomst terugvalt in oude patronen.

Methode
Bij mindset therapie van Topminded by Oil Minded wordt gewerkt met de invloed van geur op de hersenen. De basis ligt in de methode Aroma Freedom Technique (AFT). Hierbij wordt gebruik gemaakt van de 100% natuurlijke essentiële oliën van Young Living. De methode is onbekend, maar heel praktisch en alhoewel alternatief, absoluut niet zweverig.


Bij de Amygdala, het centrum in je hersenen waar emoties en reacties bepaald worden, zit ook je reukvermogen. Reuk is primair en automatisch en het enige zintuig dat niet gefilterd wordt door je hersenen. Daarom werkt het zeer snel en effectief. Door specifieke oliën door de (bewuste of onbewuste) herinnering of situatie heen te ademen, ontkoppel je de negatieve emotie van de situatie waardoor deze neutraal wordt en geen invloed meer heeft op je functioneren. In dit proces kalmeert de Amygdala en daardoor ben je in staat om weer helder te denken. Alle puzzelstukjes vallen op hun plaats en naast opluchting ontstaan er vaak mooie inzichten die je weer verder helpen. Op deze manier wordt duidelijk waar gedragspatronen of zelfs lichamelijke klachten vandaan komen. Je laat negatieve gedachtes en gevoelens los en door de veranderingen die plaatsvinden in je hersenen, leer je op een andere manier naar een situatie te kijken en ervaar je dingen totaal anders dan daarvoor. Je mindset is echt positief veranderd.

Inzetbaar bij heel veel verschillende situaties
Mindset therapie kan op alle vlakken in je leven toegepast worden. Je kunt het inzetten voor alles wat je wilt veranderen. Of het nu het verwerken van heftige ervaringen is, het aanpassen van gedrag of het overwinnen van angsten, het is allemaal mogelijk. 

 

young living

Maatwerk 
Topminded levert maatwerk en werkt niet volgens vooraf vastgestelde programma’s. Bij de start van een traject vindt dan ook een intake plaats om samen de doelen en richting voor de therapie te bepalen. De intake en de 5 daaropvolgende sessies duren 1,5 uur.

Monique van Topminded is opgeleid als AFT-practitioner. Vanuit eigen levenservaring en intuïtie, maar ook professionele opleiding, is zij in staat om door het stellen van de juiste vragen je de spiegel voor te houden en met je mee te denken. Je krijgt praktische handvatten aangereikt en leert te denken in oplossingen, zodat je je leven in eigen hand kunt nemen.

Voor alsnog worden de sessies helaas niet vergoed door de zorgverzekering.

Wil je graag kennismaken of heb je nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met mij op!