Emotionele lading loslaten
video instructie

Aan alles wat we meemaken, koppelt ons hoofd emoties om het te verwerken. Is het niet zo belangrijk, dan zal de emotionele lading laag zijn. Maar als het iets vervelends is, of dat nu een herinnering uit het verleden is, een situatie uit het heden, een opmerking die jou geraakt heeft of een persoon waar je last van hebt, dan kan de emotionele lading best groot zijn. Daar kan je behoorlijk last van hebben. Het kan je tegenhouden bij het behalen van je doelen. Het kan invloed hebben op je humeur. En het kan zelfs lichamelijke klachten tot gevolg hebben.

Met de invloed van geur op de hersenen kan je die emotionele lading van herinneringen, situaties of personen afhalen. Bekijk eerst de video met uitleg over de invloed van geur op de hersenen en de verschillende technieken en de uitleg over de benodigde essentiële oliën.

We maken gebruik van de essentiële oliën van Young Living. Voor de basis gebruiken we:

=
Memory Release Blend (gelijke delen Frankincense, Lavender en Stress Away)
=
Inner Child
=
Release
=
Believe
Oliepakket workshop
Voor een gevorderde toepassing kun je bijvoorbeeld ook nog gebruik maken van:
=
Trauma Life
=
SARA
=
Forgiveness
=
Acceptance
=
Clarity
=
Aroma Ease
=
Valor
=
Transformation
=
En eventuele andere emotie oliën

Heb je de juiste oliën bij de hand? Start dan hieronder de video om de AFT-sessie te doorlopen.
Ik vind nazorg heel belangrijk. Voel jij je na het volgen van de instructies niet prettig? Of heb jij het gevoel dat je meer begeleiding nodig hebt? Neem dan hier contact op.

Ik denk met je mee over welke stappen jij kunt zetten en indien nodig haal ik snel de resterende emotionele lading van een situatie af. Blijf er in ieder geval niet mee lopen!