Referenties

Als je een vakantie uitzoekt kijk je ook vaak op Zoover voor de recensies van een accommodatie. Ik tenminste wel. Dus logisch dat je ook wilt weten wat de ervaringen van anderen zijn bij het werken met de invloed van geur op de hersenen voor het loslaten van mentale blokkades.

Hieronder tref je geschreven recensies, voor- en nafoto’s, reacties via social media en videoreviews aan.

 

Onlangs heb ik een 1 op 1 sessie gehad met Monique en heel eerlijk; ik had van tevoren geen idee wat ik moest verwachten. Ook vond ik het spannend want Monique is een klant van mij en ik wist niet wat er boven zou komen in een sessie met haar.

Ergens was ik een beetje bang voor wat ze erna van me zou denken.

Daarnaast heb ik met dit soort dingen van tevoren vaak een angst dat het voor mij niet gaat werken. Dan weet ik dat we bijvoorbeeld visualisaties gaan doen en dan denk ik: “Bij mij komt er vast niks naar voren.”

Van tevoren waren er daarom zelfs stemmen in m’n hoofd die zeiden: “Annuleer de sessie maar gewoon.”

Toch zei een andere stem in me dat dit heel bijzonder zou gaan zijn en gelukkig heb ik naar die stem geluisterd want het was ook echt magisch.

Ik kan er nog steeds bijna geen woorden aan geven, maar in de 2 uur tijd dat ik in de sessie zat voelde ik me ongelofelijk gedragen – en daardoor veilig – door Monique. Alles mocht er zijn. Niks was raar. Het ging heel vloeiend en met de minuut voelde ik me lichter worden.

Bepaalde gevoelens en angsten verdwenen ook gewoon als sneeuw voor de zon. Ik heb zelden zoiets meegemaakt.

We hebben bepaalde visualisaties gedaan, zijn terug gegaan naar vorige levens (wat super moeiteloos ging) en hebben met behulp van allerlei (heerlijke!) geuren een hele keten aan belemmerende overtuigingen doorbroken.

Sinds de sessie voel ik me lichter. Ik heb meer energie, maak gemakkelijker beslissingen en wordt minder belemmerd door oude patronen.

Dus mocht je net als ik eerst deed ook twijfelen en jezelf nu nog allerlei belemmerende verhalen vertellen, ga er gewoon voor en gun dit jezelf.

Het feit dat je deze review tot het einde hebt gelezen is waarschijnlijk al een teken dat je dit diep van binnen ook wilt. Misschien word je alleen nog tegen gehouden door dezelfde stemmen als dat ik had 😉

Tineke Zwart

Business Coach, Tineke Zwart B.V.

Voor aanvang van de sessie was ik best gestresst, omdat er op dat moment veel op mijn bord lag. We zaten middenin het verkopen van ons huis en het kopen en verbouwen van een nieuw huis. Daar komt veel bij kijken. Daarnaast run ik mijn bedrijf en wil ik tijd en aandacht besteden aan mijn gezin. Werk en privé waren niet in balans.

Ik wist niet wat ik moest verwachten van een coaching sessie met het gebruik van geuren, dus ik ging er open in. Monique heeft me aangenaam verrast. Ik vind dat ze het fijn doet. Ze heeft de sessie goed voorbereid en neemt je op een rustige manier vanuit vertrouwen en verbinding mee. De begeleiding was gewoon heel fijn, waardoor ik me na de sessie een stuk relaxter voelde. En dat in maar twee uurtjes tijd, dus ik kan het zeker aanbevelen.

De sessie gaf me het inzicht dat veel antwoorden al in je zitten, maar dat je wel de tijd moet nemen om daarbij te komen, vanuit je gevoel. Normaal blijf je maar rondjes malen in je hoofd. Tijdens zo’n sessie stap je uit die ‘rat race‘ stop je met nog harder werken en neem je de tijd om dieper te gaan. Monique kan je daar heel goed bij begeleiden.

Als je (kleine) ondernemer bent, dan ben je je eigen business en dan is het belangrijk dat je tijd voor jezelf neemt en dat je in jezelf investeert. Ik kan je van harte aanbevelen om in ieder geval een keer een sessie bij Monique te doen. En dan merk je vanzelf dat het naar meer smaakt.

Maartje Blijleven

Directeur, We Love Communities

Every level has its devil. En dat merkte ik. Mijn bedrijf is flink gegroeid en een oud patroon van confrontatie willen vermijden kwam weer naar boven.

Ik merkte dat ik meer wilde gaan oplossen voor andere dan nodig, dat ik er automatisch vanuit ging dat ik iets niet goed deed. Ook al wist ik rationeel wel dat dat niet het geval was.

Tijdens de sessie hebben we hieraan gewerkt. Nu een week verder zijn er een aantal dingen voorgevallen waar ik voorheen buikpijn van kreeg en nu denk ‘Oké, interessant. Wat wil ik hiermee?’ En van daaruit reageer met veel meer rust en vertrouwen. Zelfs een confrontatie in privésfeer was helemaal niet erg maar alleen maar heel leerzaam voor beide kanten. Dat ik dat in elke cel van mijn lichaam zo kan voelen, vind ik heel bijzonder.

Jitske Lochtenberg

Business Healer voor vrouwelijke ondernemers met kinderen

Voorafgaand aan de sessie voelde ik me best moe en wat zwaar, er speelden wel wat dingen in mijn leven en bedrijf, waar ik nog niet allemaal een oplossing voor had. Tijdens de sessie hebben we in kaart gebracht welke onderwerpen en vraagstukken voor mij het meest in de weg zitten, en hebben we daaraan gewerkt. Met als resultaat dat waar het eerder zwaar, beladen, ingewikkeld of onduidelijk voelde, dat nu weg was. Het voelde weer licht. Ik voelde me echt heel ontspannen, vrij en rustig. Waardoor mijn energie weer terugkwam en ik weer heldere keuzes kon maken vanuit de juiste plek (in plaats van vanuit spanning of stress).

Ik vind het heel bijzonder hoe snel Monique mij in een staat van ontspanning kreeg en we terug konden naar bepalende herinneringen van vroeger (en zelfs eerdere levens) door middel van geur en haar manier van vragen stellen. Ik had dat nooit verwacht! Ik heb eerder al heel wat meditaties en hypnose sessies gedaan en dat lukt me niet altijd. De sessie was daarmee heel erg effectief en we hebben zoveel “werk” gedaan, zonder dat het voelde als heel hard werken.

Ciska van Grootveld

Marketing coach, I am Groots

Met veel plezier heb ik een Mindset Therapiesessie met Monique gedaan, inclusief Aroma Reset.

Heel fijn hoe Monique dmv een aantal technieken en tools mij ondersteunde om enkele beperkende overtuigingen los te laten.

Tijdens de sessie ben ik 4 keer teruggegaan naar een situatie in een vorig leven en heb ik de lading eraf gehaald dmv geur.

Ik zou een sessie zeker aanraden als je bereid bent om los te laten en er met een open mind in te gaan.

Ik voel me veel lichter na de sessie. DANK JE WEL. Ook dank voor het doorsturen van de uitgeschreven Aroma Reset.

Merel van der Wouden

Transformatie- en Onderhandelcoach

Een paar weken geleden ben bij Monique geweest om aandacht te besteden aan het afvallen. Twee jaar geleden ben ik ruim 15 kilo afgevallen, maar de laatste 5 kilo wil maar niet lukken.

Ondertussen zijn we een paar weken verder en heb ik weer de stappen genomen om er actief mee aan de slag te gaan. De eerste kilo’s zijn eraf. Wat ik vooral merk is dat het niet meer om de kilo’s gaat, maar vooral het lekker in mijn vel zitten. En ik merk dat ik enorm trots ben op mijn lijf.

Een fijne werkwijze!

Laura Langens

WvA kinderboeken auteur, mastermind (energetisch team)-expert, inspirator, spreker, organisator manifestatie event en business coach

Ik was erg nieuwsgierig naar de sessie met Monique, zeker na het ontvangen van de mooie flesjes met olie. Toch wist ik niet goed wat ik op voorhand kon verwachten en dat zorgde voor wat frictie.

Monique was meteen erg toegankelijk en dat kon ik enorm appreciëren. Ik ben nl. altijd meer het type dat wat argwanend in een sessie stapt, want dan weet ik dat er weer een heleboel emoties naar boven komen en dan heb ik daar niet altijd veel zin in om daarmee aan de slag te gaan.

Ze betrapte me grappig genoeg best snel op één van m’n patronen, waar ik ‘goed m’n best wilde doen’ voor de oefeningen uit te voeren. Daarin bracht ze me rust zodat ik kon luisteren naar m’n intuïtie en zodat we echt naar de essentie van de sessie gingen.

Ik schrijf nu deze review 2 weken na de sessie en ik blijf het frappant vinden wat ik gevoeld heb. Ik was ook doodmoe na de sessie. (Je bent echt aan het werk zeg!)

Ik kijk er nu naar terug als iets heel moois, ik heb delen van mezelf kunnen omarmen waarvan ik niet eens wist dat ze er waren. Dus dankjewel daarvoor Monique.

Kim de Graeve

Vrijheidsmentor

Voordat ik bij Monique kwam, stond ik op het punt om alles op te geven en te stoppen met mijn bedrijf. Ik had weinig klanten, moeite met het betalen van de rekeningen, werkte nog steeds in loon dienst en het leverde alleen maar stress op. Toch besloot ik om mijn laatste spaargeld te investeren in een mindset traject bij Monique. Dit bleek een van de beste investeringen te zijn die ik ooit had gedaan. Binnen 3 maanden veranderde alles. Ik had weer klanten, ik ervaarde meer rust en ik kon mijn baan opzeggen en volledig voor mezelf gaan werken. Ik ben onwijs dankbaar voor alle inzichten die ik heb gekregen, ik heb in een half jaar tijd al meer bereikt dan ik van durfde dromen! 🙏🏻💕
Kim Musk

Toughly Fotografie, social media management en influencer agency

 

 

Als je mij van te voren had verteld dat ik door middel van olie/geuren mijn omzet ging vergroten, had ik je voor gek verklaard… Toch was ik nieuwsgierig en stapte ik in het Boost your Money Mindset programma.

Geweldig om in samenhang aan mijn persoonlijke ontwikkeling en bedrijf te kunnen werken. Monique zorgde er door dit allemaal super betrokken en deskundig te begeleiden echt voor dat mijn mindset veranderde.

Ik stelde al tijden uit om me in te schrijven bij de KvK, en toen mijn mindset zo veranderd was dat ik er voor ging, begon alles meteen te stromen.

Ik trek superleuke klanten aan, mijn omzet is verviervoudigd en ik werk met meer plezier in mijn bedrijf.

Daarnaast durf ik door de individuele sessies meer op mijn intuïtie te vertrouwen, voel ik mij lichter en energieker.

Monique heeft ons ook zoveel tools in handen gegeven dat ik zeker weet dat het effect de komende tijd nog groter gaat worden. Dank je wel Monique!

Wilma Beers

Mens en muziek - ontspannen met klankschalen

Monique houdt van resultaat boeken. Samen hebben we door middel van AFT een flink aantal blokkades weggewerkt, sommige waarvan ik het bestaan niet eens wist! Ik voel me hierdoor vrijer en sta weer vol in het leven. Ik had nooit durven dromen dat ik, van een praktijk die helemaal stil lag zonder klanten, na 2 maanden betalende klanten zou hebben. Ik ben over mijn angst om zichtbaar te zijn heen en zet nu met gemak mijn praktijk op de kaart.
Simone de Graaff

Energetisch en holistisch therapeut, Algeheel

Ik wist dat het zou werken, alleen de impact…. wauw!!! Transformatie therapie noem ik het zelf.
De resultaten spraken elke week voor zich.
Ik ben weer happy, energie stroomt weer en ik heb tools in handen voor nu en de toekomst.
Ik heb veel meer aanvragen. Mensen weten mij te vinden. En mensen zien ook dat ik beter in mijn vel zit. ❤️
Dank je wel Monique!!! Jij hebt mij het duwtje gegeven wat ik nodig had.
Ook ben jij een persoonlijke inspiratiebron voor mij!!! 🙏❤️🙏
Marieke de Wijs

Energetisch therapeut, Energetische ondersteuning voor mens en dier

Nadat ik al ervaren had wat AFT voor je kan doen, ben ik ook het Boost your Money Mindset programma gaan volgen bij Monique. In drie maanden tijd heb ik ontzettend veel geleerd. We hebben met een leuke groep blokkades aangepakt met AFT en ook veel praktische tips gekregen. Ik voel me nu een stuk zekerder, leer langzaam maar zeker meer mijn eigen keuzes maken en mijn gevoel van eigenwaarde is gegroeid.
Gerjanne Sessink

Reiki Gerjanne Sessink

Vorig jaar was ik me aan het oriënteren om van mijn business een succes te maken. In mijn geval was dit Tupperware. Toen met donderslag bij heldere hemel Tupperware in Nederland opeens stopte, was ik totaal even de weg kwijt. Ik raakte met Monique aan de praat hierover. Ze benoemde dingen waar ik in aller eerste instantie zeer sceptisch over was. Vanuit mijn geloof kijk ik anders tegen bepaalde dingen aan.

Toch bleef hetgeen wat ze deed aan me trekken en was ik erg nieuwsgierig. Ik besloot mee te doen met een Aroma Reset sessie in een groep. Dit leek me wat ‘veiliger’, omdat dit naar mijn idee minder dichtbij zou komen ;). Uiteraard was dit niet het geval en hielp deze AR sessie me juist enorm op weg. Het was veel minder zweverig als dat ik gedacht had.

We bleven samen sparren en uiteindelijk ben ik het indivuele traject gaan volgen bij Monique. Er waren nog steeds dingen waar ik sceptisch over was/ben, zoals terug gaan naar vorige levens. Vanuit mijn geloof, geloof ik hier niet in, maar wel in vloeken of situaties die je vanuit een vroeger voorgeslacht mee kan dragen. Dingen die van geslacht op geslacht worden meegegeven, zoals de bijbel dit benoemd. We hebben hier veel over gesproken, waar ik Monique heel dankbaar voor ben. Na wat gepiekerd te hebben, had ik toch het gevoel dat Monique niet zomaar op mijn pad is gekomen, juist in deze periode van mijn leven. Ik ben een individueel traject gaan volgen bij haar, die ze heeft aangepast op een manier die bij mij paste. Dit vind ik echt een super compliment waard!

Het traject heeft me veel laten inzien en heeft me ook veel gebracht.
Ik kan trots zijn op de dingen die ik doe. Ik durf op te komen voor mezelf en ervaar zoveel minder stress.

Daarnaast heeft het me ook zakelijk veel gebracht. Ik ben een nieuwe weg ingeslagen met het gebruik van essentiële oliën zoals deze in de Bijbel staan beschreven. Ik durf hierover te zeggen waar ik voor sta en kan dit nu ook delen. Merk ik toch nog een obstakel dan kan ik de AFT zelf uitvoeren om de lading van een obstakel weg te halen.

Ook in mijn creatieve projecten durf ik meer te delen en ook geld te vragen voor hetgeen wat ik maak. Voorheen gaf ik het snel weg en kostte dit me dus – aan het eind van de streep – best veel geld.
Nu durf ik normale prijzen te vragen en komen er zo ook meer projecten en aanvragen op mijn pad.

Ik ben Monique enorm dankbaar voor alles waar ze me mee geholpen heeft en kan dit iedereen aanraden om te doen! Investeren in jezelf. 

Elsbeth Ruiter

Bijbelse geschenken

Ik heb bij Monique een sessie Mindset therapie gedaan. Ik wist niet goed wat ik hiervan kon verwachten, ben open de sessie ingegaan. Monique zorgt dat je je op je gemak voelt, ze heeft ook een fijne praktijkruimte. Ik vond het heel bijzonder hoe we met geuren een aantal van mijn belemmerende gedachten hebben aangepakt. De emotionele lading, de spanning die je in je lijf voelt, waren na de sessie verdwenen. Ik vond het een hele fijne sessie met een mooi resultaat.

Luciana Saleh-Nobre

Ready to shine coaching

Het hele idee van dat olie je kon helpen bepaalde blokkades en patronen te doorbreken, vond ik maar vreemd. “Hoe kan aan een olie snuffelen mij nu helpen” dacht ik sceptisch. Maar goed, als ik weerstand voel op een bepaald topic, dan mag ik er blijkbaar wat mee. Daarom boekte ik een sessie met Monique, om het zelf te gaan ervaren.

Tijdens de sessie voelde ik mij veilig en hielp Monique mij om blokkades op te sporen op diverse topics en dat waren er toch nog meer dan gedacht. Samen hebben we deze aangepakt door middel van vorige levens, maar dus vooral ook met de oliën en heel eerlijk? Ik ben om.

De oliën hielpen mij om bepaalde dingen los te laten, maar dan ook écht los te laten. Omdenken en het positieve in dingen zien kon ik altijd al, maar het ook echt voelen was een tweede. Dankzij deze sessie is hier meer balans in gekomen. Waar ik nu niet alleen denk ‘het is goed’, voelt het nu ook goed. Ik kan deze sessie dus zeker aanraden, vooral als je net zo sceptisch bent als dat ik was.

Mariska Moerman

Equine Online

Toen ik het aanbod van Moniques mind set coaching zag dacht ik “oeh, interessant, werken met geur om blokkades op te ruimen”. Toen bleek dat ze werkt met vorige levens (als je dat wilt) dacht ik even “nooouuuu….”.

Maar het was een stuk minder hocus pocus dan het klonk. Voor mijn gevoel gaat het vooral om de verhalen die je jezelf (onderbewust) vertelt en Monique heeft die met de geuren op een fijne manier veel vriendelijker gemaakt. Ik merk dat na 1 sessie de scherpe kantjes echt af zijn van bepaalde overtuigingen en dat is fijn!

Laura van Veenendaal

Coach voor drukke mama's die een blijer en gezonder leven willen, Lekker Plan

Er ging een wereld voor mij open tijdens de challenge van Monique. Ik was totaal onbekend met wat geuren met je kunnen doen, misschien ook wel een beetje sceptisch.

Toch maakte Monique mij nieuwsgierig en heb me aangemeld voor de challenge ‘100% jezelf zijn’. Een vraag die mij de laatste tijd heel veel bezighoudt, hoe kan ik 100% mezelf zijn? Hoe ga ik om met belemmerende gedachten en me aan te trekken wat anderen denken of vinden van mij?

Door met geuren aan de slag te gaan heb ik gemerkt dat ik veel rustiger een gesprek in ga of juist sneller tot rust kom na een ‘moeilijk’ gesprek en ook daar leermomenten uit kan pakken. Ook de drempels die ik voel worden minder, waardoor ik sneller in actie kom.

Dank je wel Monique!

Daniëlle Davelaar

Virtual Professional

Monique geeft hele fijne visualisaties, waarbij je inzichten krijgt. Samen met de olie word je weer in de actie stand gezet. Dus uitstelgedrag de deur uit, en vol vertrouwen aan de slag. Ik heb weer een fijne ervaring erbij gekregen door de 14 daagse challenge 100% jezelf zijn.

Brigitte van Eck

Massagepraktijk Vergeet je nietje

Dat essentiële oliën veel teweeg kunnen brengen wist ik wel. Dat het verwerken van oud zeer helpt om energie in het heden te laten stromen wist ik ook wel. Maar juist de aanpak van Monique om de essentiële oliën in te zetten om blokkades open te breken heeft me enorm verrast. Natuurlijk blijft het belangrijk dat je zelf wilt dat er iets verandert, dat je loskomt van oude patronen, maar de manier waarop Monique oliën inzet als hulpmiddel is een doeltreffende aanpak.

Ria Veltmaat

Waardevol Psychosociaal Praktijk

Afgelopen twee weken heb ik meegedaan met de 100% jezelf challenge van Monique, vooral om kennis te maken met de invloed van geuren op m’n emoties en gedachtes.

En wat een verrassing om zo snel al verschil te merken. De Aroma Reset bracht me heel snel een lichter en ontspannen gevoel. Ook veranderden m’n vragen en negatieve gedachtes en zelfvertrouwen.

Bij het invullen van de eindmeting bleek ik veel zachter naar mezelf te kijken.

Dus al met al, zeer de moeite waard!

Rinskje Schaafsma

Bewust leven en coaching

Kan geur invloed hebben op hoe ik emoties ervaar en gedachtes heb? Dat was voor mij vooraf de belangrijkste vraag voor het meedoen aan de 100% jezelf challenge van Monique.

In 2 weken tijd had zij een vol pakket aan tools beschikbaar om mee aan de slag te gaan. Zo kreeg ik enkele geuren in een neusinhaler thuisgestuurd om dagelijks een aroma reset mee te doen. Liefst 3 keer, maar dat blijkt in de praktijk nog best lastig in te plannen. Maar beter iets dan niets is mijn visie daarbij.

Verder had zij meerdere masterclasses met daarin fijne visualisaties en Q&A’s. Vanwege andere werkzaamheden heb ik die niet allemaal live bijgewoond maar wel zoveel mogelijk met veel plezier de replays gekeken.

Ik wilde met name inzetten op zichtbaarheid, mijzelf durven te laten zien. En al vrij snel merkte ik hierin verschil! Niet alleen in de groep, die een veilige omgeving was, maar ook in andere situaties.

De laatste dagen ben ik weer wat nonchalanter geworden in het uitvoeren van de aroma reset en ik merk echt weer verschil! Zo meteen direct weer eentje doen!

Dankjewel Monique om op een laagdrempelige manier de kracht van geur en essentiële oliën beschikbaar te maken.

Jolanda Lam-de Vries

Gewoon digitaal

Hele fijne sessie gehad met Monique. Heel bijzonder om zo met geuren te werken!

Steffie Roos du Maine

Auteur & selfmade miljonair (fotocredits: Stance Photography)

Het is bizar en mooi hoe Monique je door gedachten en emoties heenloodst dmv geur. Ze is een kei in de juiste vragen stellen en je in je proces te begeleiden. De combi met geur gaat door tijd en ruimte heen (kan het niet anders uitleggen) waardoor ik bepaalde gedachtes en ladingen kon verwerken en loslaten. Op een later moment wil ik ook een 1:1 traject gaan doen 🙂

Esmeralda Hendrix

Visual consultant en life coach

Vanmorgen heb ik een sessie gehad bij Monique. Ik heb gekozen om naar haar praktijk te gaan, vooral omdat ik van persoonlijk contact houd. Dit i.p.v. via zoom.

Om eerlijk te zijn wist ik niet wat ik kon verwachten.

Terug gaan naar vorige levens was wat ik best spannend zou gaan vinden, echter het ging best makkelijk. Mijn hoofd was wel bezig met saboteren, maar op een gegeven moment kon ik het loslaten. Het voelt gewoon lichter.

De veiligheid die je voelt bij Monique maakt dat je het gewoon laat gebeuren. Het was erg waardevol voor mij.

Ook hebben we het over Human design gehad, zelf had ik hier nog nooit van gehoord.

Ze heeft mij vertelt wat mijn profiel over mij zegt. Het was zo herkenbaar.

Monique is ook op dit gebied echt een expert en legt het allemaal heel rustig en goed uit.

Mocht je twijfelen over het boeken van een sessie, dat is echt niet nodig.

Eén sessie geeft je al inzicht en heeft meerwaarde wanneer je in het proces van jezelf steeds beter leren kennen zit.

Een aanrader dus…

Reny van der Meer

Stressoloog en leefstijlcoach, By Rens

In mijn werk als therapeut ben ik altijd bezig met het welzijn van de ander, maar ook als therapeut zijnde loop je wel eens tegen blokkades aan. Ik voelde dat ik hulp nodig had om door bepaalde dingen heen te komen en toen kwam Monique op mijn pad.

Monique is een hele rustige, lieve en kundige vrouw. Ik voelde me gehoord en gezien tijdens de sessie.

De dagen na de sessie lukte het me veel beter rust te pakken, meer te voelen wat ik nodig heb om stappen binnen mijn bedrijf te zetten. Ik merk ook echt dat er een aantal blokkades opgeruimd zijn en wat ook prettig is, is dat ik tijdens de sessie ook leerde waar mijn blokkades vandaan kwamen. Heel goed om te weten zodat je er verder mee kan.

Monique heeft mij laten ervaren hoe prachtig Aroma Freedom Technique kan werken om weer terug bij jezelf te komen. Zij doet dit op een liefdevolle, kundige en effectieve manier.

De combinatie met Human Design is ook heel fijn omdat je zo nog sneller dichterbij jezelf kunt komen en kunt groeien. Dit zet zich door in je onderneming!

Dank je wel Monique!

Bernice Girard

Natuurlijk Fit Shop

Aangezien ik de vrouwen met wie ik werk voor mijn ogen zie veranderen, ben ik op een gegeven moment gaan vragen om voor en na de sessie een selfie te maken. Geen mooiere beloning van je ‘harde werk’ dan om het echt letterlijk voor je te zien. We zijn zelfs foto’s gaan maken bij aanvang van een programma en na afloop van een programma.

Bij de een is het beter te zien, dan bij de ander. Het ene moment meer dan het andere. Maar als je op de lijnen in het gezicht, de (ont)spanning rond de mond en de helderheid en openheid van de ogen en het feit dat ze meer stralen let, durf ik te wedden dat ook jij het verschil ziet.

Woorden en foto’s geven al een mooi beeld, maar het verhaal van iemand spreekt boekdelen. Daarom heb ik meerdere videoreviews voor je opgenomen.

Soms spreekt een spontane reactie boekdelen. Hieronder deel ik er een aantal die ik van klanten en geïnteresseerden heb ontvangen.

De beste graadmeter is echter natuurlijk je eigen ervaring. Dus als jij nu denkt, dit wil ik ook, laten we dan even persoonlijk kennismaken. Dan beantwoord ik al je vragen en laat ik je alvast een klein beetje ervaren hoe het voelt om met geur los te laten. 

Wil jij wel stappen zetten, maar ontstaat er nu onrust in je hoofd en allemaal ‘ja maren’ die jou veilig in je comfortzone willen houden? Des te meer reden om even een afspraak in te plannen. Als je wilt, help ik je om de emotionele lading van het besluit te halen, zodat helder wordt wat voor jou de juiste weg is naar succes met rust, ruimte en vrijheid.