100% JEZELF ZIJN – challenge

Stop met jezelf in de weg zitten

en kies voor ondernemen vanuit innerlijke rust

Voor een vliegende start van het 4e kwartaal

Jou, als vrouwelijke ondernemer, meenemen naar een leven in vrijheid en in flow, dat is mijn missie!

Ik weet namelijk als geen ander hoe stressvol het ondernemerschap in combinatie met je dagelijkse leven kan zijn en hoe je jezelf in de weg kan zitten. Steeds aan het streven naar een versie van jezelf die er nooit lijkt te komen, omdat je altijd meer met anderen bezig bent dan jezelf.

Het 4e kwartaal hangt als een zwaard van Damocles boven je hoofd. Die bal van spanning in je buik omdat je al die verantwoordelijkheid voelt, nog zoveel ‘moet’ en eigenlijk niet weet waar je als eerste of als laatste moet beginnen. Die onzekerheid die je keel doet dichtknijpen als jij denkt aan jezelf en je bedrijf groter neerzetten. Die kaken die je op elkaar klemt van frustratie, omdat het anderen wel lukt, maar het bij jou niet zo snel gaat als je wel zou willen. En dan ook nog dat volle hoofd dat constant commentaar heeft en er voor zorgt dat je de koningin van het uitstellen bent en er niets uit je handen komt. 

Je verlangt naar rust, ruimte en vrijheid, maar vooral 100% jezelf zijn. Zonder het gevoel aan al die verwachtingen van de buitenwereld te moeten voldoen. En je neemt je voor om het anders te doen en nu echt eens te gaan staan voor waar jij in gelooft. Maar het lijkt wel of het juiste moment nooit komt.

Hoe gaaf zou het dan zijn als je in twee weken tijd die switch kunt maken?

Monique van Roekel
Mindset Therapeut
AFT-practitioner

  

Veel vrouwelijke ondernemers zijn niet 100% zichzelf, omdat ze (onbewust) steeds willen voldoen aan de verwachtingen van anderen

Ik zie veel vrouwelijke ondernemers die steeds maar doorrennen. Altijd maar klaar staan voor anderen. En zichzelf daarbij vergeten.

Doordat ze meer bezig zijn met wat anderen zullen denken, staan ze niet stil bij wat ze zelf eigenlijk willen.

Het is nooit goed genoeg. Richting anderen zijn ze begripvol, maar voor zichzelf leggen ze regelmatig de zweep erover.

Het moet beter. Het moet groter. Het moet sneller. Maar tegelijkertijd houden ze zichzelf vaak (onbewust) klein.

Ze denken veel na over hun bedrijf, ook als ze vrij zijn. En daardoor is het lastig om echt in het nu te leven. Ze blijven maar piekeren. Met als gevolg dat ze zich schuldig voelen richting hun partner en hun kinderen.

Ze durven niet te vertrouwen op hun gevoel. Bij belangrijke keuzes schieten ze in hun hoofd. Ze zien overal mogelijkheden en hebben keuzestress, want ze zijn bang om de verkeerde keuze te maken. En daardoor niet aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Met als gevolg dat ze uiteindelijk helemaal niets doen.

Ze hebben moeite om te focussen en hun concentratie laat te wensen over.  Ze zijn snel afgeleid, hebben last van uitstelgedrag en ervaren stress, omdat ze alles op het laatste moment laten aankomen. Want hun hoofd zit vol.

Je hoofd maakt overuren

 

“Wat als het niet goed genoeg is?”

“Mensen vinden het vast niets waard.”

“Straks val ik door de mand.” 

“Ik ben lang niet zo goed als die anderen.”

“Wie zit er nu op mij te wachten?”

“Waarom kan ik nou niet gewoon gefocust doorwerken?”

“Ik ben een nietsnut.”

“Ik kan het toch niet.”

“Ik ben waardeloos.” 

Stel je je eens voor hoe fijn het zou zijn:

Als je je niets van anderen aantrekt en geniet van jouw ondernemersreis.

Als je heel duidelijk hebt welke richting je op wilt en met gemak een keuze maakt uit alle kansen en mogelijkheden die je ziet.

Als je het gevoel hebt alle tijd van de wereld te hebben, omdat je de juiste prioriteiten stelt.

Als je zonder schuldgevoel tijd voor jezelf inplant, omdat jij jezelf op de 1e plaats zet. 

Als je kiest voor jezelf en vol zelfvertrouwen nee zegt als het niet goed voelt.

Als je gelooft in jezelf en met gemak live gaat en zichtbaar bent op je eigen authentieke manier.

Als je weet wat je wilt en met een helder hoofd precies die woorden schrijft die jouw klant moet horen.

Als door de energie die je uitstraalt, de juiste mensen op je pad komen en je precies jouw ideale klant aantrekt.

Als je voelt dat je het waard bent en daardoor met gemak je prijzen durft te verhogen.

Als je lief bent voor jezelf, ook als het niet altijd loopt zoals jij wel zou willen en je vol overgave kunt accepteren dat dit bij jouw proces hoort.

Als je volledige rust ervaart en zonder gêne 100% jezelf bent. 

Rust, ruimte, vrijheid en 100% jezelf zijn

 

Het is ook voor jou weggelegd!

Je hebt alleen een stok achter de deur nodig.

En een tool die je elk gewenst moment kunt inzetten.

In slechts een paar minuten.

Om de switch van een negatieve naar een positieve mindset te maken.

Ik daag je uit!

Een experiment met jezelf.

Twee weken commitment.

Jij, ik en een groep gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers.

Doe jij mee?

De methode

Voor het geval je me nog niet zo lang volgt, zal ik nog even kort wat uitleg geven over de methode waarmee ik in mijn praktijk voor mindset therapie werk.

Ik help zoals ik al zei vrouwelijke ondernemers om te leven en ondernemen in vrijheid en in flow. We pakken samen de negatieve en belemmerende gedachtes aan die jou tegenhouden op jouw weg naar succes. En indien gewenst besteden we in individuele trajecten aandacht aan traumaverwerking en verandering van gedrag.

Ik werk met een hele bijzondere, maar zeer effectieve en snel werkende, methode op basis van de invloed van geur op de hersenen. Mijn methode mindset therapie is gebaseerd op Aroma Freedom Technique (AFT). 

AFT is in 2016 ontwikkeld door een Amerikaanse psycholoog. Hij heeft aspecten van EMDR en NLP gekoppeld met aromatherapie. Zelf heb ik daar voor individuele trajecten nog aspecten van hypnotherapie en regressietherapie aan toegevoegd. Je kunt het inzetten voor alles wat je wilt veranderen in je leven of je bedrijf.

De reden dat het zo snel werkt, heeft te maken met het feit dat je reukvermogen het enige zintuig is dat ongefilterd invloed heeft op je hersenen. Als je onrust of spanning in je lichaam voelt en een vol hoofd hebt, dan wordt dit veroorzaakt door een negatieve emotie die je ooit eerder hebt ervaren. En die zorgt ervoor dat je in je overlevingsmodus schiet. Je lichaam wil je  namelijk beschermen en voorkomen dat je die emotionele pijn weer ervaart. Dan ben je letterlijk niet in staat om na te denken.

Met een specifieke toepassing kalmeert geur je hersenen, zodat je wel weer in staat bent om logisch na te denken, overzicht te creëren en je te beheersen. Er ontstaat rust, ruimte en vertrouwen. Je kunt beter focussen, het geloof in jezelf groeit, je krijgt meer zelfvertrouwen, je komt met gemak in actie en je bent in staat contact te maken met je gevoel, waardoor je 100% jezelf kunt zijn. 

Even voorstellen…

Het is altijd fijn om te weten met wie je samen gaat werken, dus ik zal mij ook nog even voorstellen.

Mijn naam is Monique van Roekel. Samen met mijn jongste dochter van 18 woon ik in Middenmeer. Mijn oudste dochter van 20 woont en studeert in Leeuwarden. Zelf voel ik mij 25, maar toch staat Sarah volgend jaar al op de stoep ;-). 

Ik wil er geen lang verhaal van maken, maar in mijn leven heb ik de nodige dingen meegemaakt. Denk onder andere aan een scheiding, baarmoederhalskanker, het omgaan met depressieve familieleden, een dementerende vader, kinderen met lichamelijke klachten en de diagnose autisme. Tel daarbij op dat ik vroeger een heel verlegen meisje was dat niet echt bij de groep hoorde en je kunt je voorstellen dat ik genoeg shit in mijn rugzak heb zitten die mijn ondernemerschap niet altijd makkelijk maakte. Maar het heeft mij sterk gemaakt. En mijn levenservaring zorgt ervoor dat ik mij heel goed kan verplaatsen in de situatie van anderen. 

Zes jaar geleden kwam ik in aanraking met de essentiële oliën van Young Living en dat heeft mijn wereld op zijn kop gezet en uiteindelijk geleid tot het opzetten van mijn praktijk voor mindset therapie en het ondernemerschap. Ik ontdekte hiermee een tool waarmee ik de stress de baas werd. En het heeft mijn persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling gebracht toen ik de opleiding tot AFT-practitioner deed. Ik ontdekte namelijk dat alle legitieme redenen die ik had om niet aan mijn bedrijf te kunnen werken eigenlijk excuses waren omdat ik onbewust het gevoel had niet goed genoeg te zijn. Mijn lage eigenwaarde zorgde er ook voor dat ik in het begin moeite had om geld te vragen voor mijn diensten tot ik de sleutel van zelfliefde ontdekte door de lagen die ik met mijn methode afpelde. 

In mijn ondernemersreis heb ik een behoorlijke ontwikkeling meegemaakt met als kers op de taart dat ik sinds mei samenwerk met Tineke Zwart (voor degenen die haar niet kennen, ze is een bekende online business coach). Door een bold move ben ik nu een van de mindset experts binnen haar Business Boost Academy en ondersteun ik de deelnemers bij het doorbreken van hun mentale en emotionele blokkades.

In 2020 ging ik namelijk werken met vrouwelijke ondernemers. Ik zette een 3 maanden Money Mindset programma op. En ik ontwikkelde een jaarprogramma. Door privéomstandigheden heb ik beide ook weer stop gezet om terug te gaan naar de basis. Maar nu kriebelt het weer om met een groep aan de slag te gaan. En zo is het idee voor de twee weken challenge ontstaan rond een thema dat ook voor mij af en toe nog een uitdaging is: 100% jezelf zijn. Maar ze zeggen niet voor niets: You teach best what you need yourself the most. 

De details

Ik voel aan alles dat ik weer wat met groepen mag doen, maar het mag anders dan in het verleden. Het mag in flow. Het mag vrij voelen. Dus het is tijd voor een pilot en jij kunt mee doen als je voelt, ja ik wil in actie, ik wil groeien en ik wil van Q4 (het 4e kwartaal) een succes maken door 100% mijzelf te zijn.

Wanneer

De challenge vindt plaats van vrijdag 30 september tot vrijdag 14 oktober 2022.

Er zijn 5 live momenten op de vrijdagen en maandagen van 10.30-12.00 uur en er zijn een aantal bonusmomenten:

 • Vrijdag 30 september: kick off met inner child visualisatie
 • Maandag 3 oktober: Q&A / hotseat
 • Vrijdag 7 oktober: bonus masterclass – Manifesteren met geur
 • Maandag 10 oktober: Q&A / hotseat
 • Vrijdag 14 oktober: afsluiting met succes visusalisatie

Extra bonusmomenten:

 • Maandag 26 september (20.00-21.30 uur): extra BONUS – gratis deelname masterclass Rust in je hoofd >>> aanrader om hiermee te starten voor een beter begrip van de werking van je hersenen
 • Zaterdag 8 oktober (10.30-12.00 uur): extra BONUS – gratis deelname masterclass Van Stress naar Ontspanning >>> voor wie meer over olie wil leren

Alles wordt live uitgezonden in de bijbehorende Facebook groep, dus als je er niet live bij kunt zijn, kun je op een later moment terugkijken.

Waar

De gezamenlijke Facebook groep is de plek waar je alle info terugvindt. Live sessies zullen plaatsvinden via Zoom. Via mail ontvang je aanvullende informatie en reminders.

Je krijgt al eerder toegang tot de Facebook groep om elkaar alvast een beetje te leren kennen. Ik verwacht dat ik die zal openen in het weekend van 24/25 september.

Wat

Deze challenge is erop gericht om je bewustwording te vergroten en te oefenen met meer jezelf zijn, zodat jij meer rust en vertrouwen ervaart. Dit zal je energie veranderen en daarmee zullen er andere resultaten ontstaan. Dit zijn de ingrediënten voor succes in je bedrijf.

Ik leer je korte technieken die je op dagelijkse basis makkelijk voor jezelf in kunt zetten om rust te creëren, in flow te blijven en 100% jezelf te zijn. Even voor de duidelijkheid, we gaan NIET terug naar vorige levens en we halen GEEN herinneringen op uit het verleden. Tot het programma behoort dus geen volledige Aroma Freedom Technique sessie. We gaan WEL spelen met de invloed van geur op de hersenen en hier zelf mee oefenen.

Deze challenge bevat een aantal vaste elementen:

 • Mails voor een mindset boost en een liefdevolle schop onder je kont.
 • Q&A / hotseat sessies waarin je al je vragen mag stellen en ik een aantal mensen persoonlijk zal coachen zodat de hele groep er van kan leren.
 • Gezamenlijke oefeningen en visualisaties (thema’s inner child en succes) met de invloed van geur op de hersenen tijdens de live momenten.
 • Een Facebook groep met gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers. Het is jouw plek om vragen te stellen over waar je ook maar tegenaan loopt in je leven of je business en waar je andere sparringpartners beschikbaar hebt. Het is de plek om intenties te zetten en successen te delen. Het is de plek waar we er voor elkaar zijn.

Investering

Bij een pilot hoort een pilotprijs. Daarom is je investering slechts € 47 ex btw. Dit is inclusief de benodigde olie die je per post krijgt toegestuurd.

Qua tijd is je investering ongeveer een half uur per dag verdeeld over verschillende momenten op de dag. Daarnaast natuurlijk nog de live momenten voor instructie en begeleiding.

Sommige mensen zullen dit als intensief ervaren. Je kunt er daarom voor kiezen om alles in je eigen tempo te doen. Maar het opbouwen van succesgewoontes en een succes mindset kost tijd en het werkt het beste als je een vast ritme hanteert. Het voordeel van twee weken commitment is dat je mee kunt liften op de energie van de groep en het daarna gemakkelijker is om het zelf voort te zetten. 

Bonussen

Ik houd van geven. Daarom ontvang je van mij een aantal bonussen bij deze challenge:

 • Gratis deelname aan de masterclass Rust in je hoofd op maandag 26 september om 20.00-21.30 uur (normaal € 17 ex btw). Deze ga ik uitzenden in de Facebook groep, dus deze is ook later terug te kijken. Mijn advies is echter om deze voor aanvang van de challenge te kijken. Hierdoor zal je een voorsprong krijgen.
 • Masterclass Van Stress naar Ontspanning op zaterdag 8 oktober om 10.30-12.00 uur. Deze masterclass is interessant als je meer wilt leren over de invloed van stress op je leven en hiervoor een oplossing zoekt. Tijdens deze masterclass zal ik ook uitleg geven over hoe je zelf thuis met essentiële oliën aan de slag kan. Deze masterclass is geen verplichting, maar een extraatje voor mensen die dit interessant vinden.
 • E-book Invloed op je brein voor een positieve mindset. Dit e-book gaat over de werking van je hersenen en hoe het komt dat je hier met geur invloed op uit kunt oefenen om de shift te maken van een negatieve naar een positieve mindset.
 • Lijst met succes mindset affirmaties die je kunnen ondersteunen bij de challenge.
 • De eerste 10 deelnemers ontvangen een gratis individuele coachingcall van 45 minuten t.w.v. € 97.

Tot slot

Misschien zijn we met drie personen, misschien zijn we met vijftig personen. Het is allemaal ok. Het is tenslotte een pilot. We gaan het in ieder geval samen doen. Je keuzestress aanpakken, zorgen dat je van uitstel naar actie gaat, meer leren voelen en leren vertrouwen op je intuïtie. Met hulp van de invloed van geur op de hersenen gaan we onze energie omhoog brengen en onzekerheden loslaten met als doel 100% jezelf zijn.

Referenties

Misschien denk je nu, wie ben jij en waarom zou ik twee weken met jou een challenge willen doen? Check dan even de referentiepagina hier op mijn website. Hieronder alvast wat highlights van mensen die individuele sessies bij mij gedaan hebben.

Sinds de sessie voel ik me lichter. Ik heb meer energie, maak gemakkelijker beslissingen en wordt minder belemmerd door oude patronen.

Tineke Zwart

Business coach, Tineke Zwart B.V.

Als je mij van te voren had verteld dat ik door middel van olie/geuren mijn omzet ging vergroten, had ik je voor gek verklaard… Toch was ik nieuwsgierig en mijn mindset veranderde echt. Ik trek superleuke klanten aan, mijn omzet is verviervoudigd en ik werk met meer plezier in mijn bedrijf.

Wilma Beers

Mens en muziek - ontspannen met klankschalen

Voordat ik bij Monique kwam, stond ik op het punt om alles op te geven en te stoppen met mijn bedrijf. Binnen 3 maanden veranderde alles. Ik had weer klanten, ik ervaarde meer rust en ik kon mijn baan opzeggen. 

Kim Musk

Toughly Fotografie, Social media management en influencer agency