Wat goed dat je een Doen Wat Je Moet Doen-gesprek hebt ingepland!

Maar lees nog even verder, want er is nog een actie nodig…

Binnen enkele minuten ontvang je van mij een mail met de bevestiging van onze afspraak. Kan je geen mail vinden, check dan even je spambox. Zit het daar ook niet in, stuur mij dan een mail naar monique@topminded.

Doe ook nog even dit…

Tijdens ons gesprek kijk ik graag met je mee naar wat het is dat je tegenhoudt om je praktijk van de grond te krijgen en waarom je niet doet wat je zou moeten doen om klanten te krijgen. Uiteraard bespreken we ook hoe je ervoor kunt zorgen dat het wel gaat stromen in je praktijk.

Meestal meet ik met de mensen die ik spreek even hoe groot de blokkades zijn. Maar ik laat ook altijd graag ervaren hoe mijn methode werkt.

Daarvoor heb ik echter wel een tool nodig. Dus je mag een gratis geurproefje aanvragen. Ik werk namelijk met de invloed van geur op de hersenen om blokkades op te lossen.

De link staat ook in de bevestigingsmail van onze afspraak, maar omdat sommige mensen daar overheen lezen, deel ik hier ook alvast de link met je, zodat je het meteen kunt regelen en de post zijn werk kan doen.

Tot binnenkort!

Liefs,

Monique