Gratis Aroma Reset mini-training

Loslaten is jouw 1e stap naar rust om te kunnen leven en ondernemen in vrijheid en in flow

Wil jij ook ondernemen zonder onzekerheid, stress en die druk die voor een opgejaagd gevoel zorgt?

Blokkades loslaten kun je zelf

Ervaar de invloed van geur op je hersenen

Mijn naam is Monique van Roekel. En ik weet als geen ander hoeveel onrust, spanning, stress en weerstand het ondernemerschap kan oproepen. Zeker als dan ook nog eens een keer het leven er tussendoor komt. Zonder mijn olie had ik denk ik al lang niet meer overeind gestaan.

 • Die frustratie omdat je zo goed bent in het helpen van anderen, maar het voor jezelf niet altijd werkt.
 • Een hoofd dat overuren draait omdat je voor je gevoel altijd tijd tekort komt.
 • Constant dat opgejaagde gevoel omdat je niet weet wat je als eerste of als laatste moet doen.
 • Druk ervaren omdat je èn een goede moeder wilt zijn èn tijd voor jezelf wilt nemen èn tegelijkertijd een succesvol bedrijf wilt opbouwen.
 • Pijn in je buik omdat je bang bent dat het je nooit zal lukken.
 • Zeker niet als je je steeds door van alles en nog wat laat afleiden.

Een Aroma Reset heeft mij al zo vaak door die inwendige storm heen geholpen. En dat gun ik jou ook. Daarom heb ik voor jou deze gratis Aroma Reset mini-training gemaakt.

Ik ben niet goed genoeg

Het begint vaak met die gedachtes die door je hoofd heen buitelen. Het zijn er zo’n 60.000 per dag. Uit onderzoek is gebleken dat 80% van deze gedachtes negatief is.

Je herkent vast wel dat stemmetje in je hoofd dat altijd commentaar heeft en constant ‘ja maar’ roept. Ze noemen het ook wel de innerlijke criticus. 

 • Daar kun je echt je brood niet mee verdienen.
 • Wie zit er nu op mij te wachten?
 • Wat zullen anderen er wel niet van denken?
 • Ja maar, als ik mijn prijzen verhoog, komt er niemand meer.
 • Je kunt het zelf niet eens, hoe wil jij dan anderen helpen?

Het is allemaal terug te voeren op onze basisangst: ‘ik ben niet goed genoeg’. 

AFT

Blokkades

Jouw uitstelgedrag, je excuses, al die ‘ja maren’, het zijn allemaal uitingen van jouw mentale en emotionele blokkades. Ze ontstaan door de vervelende ervaringen in je leven en de onverwerkte emoties die daaraan gekoppeld zijn. Die blokkades worden veroorzaakt door het beschermingssysteem van je lichaam. Het systeem dat jou veilig en in jouw comfortzone wil houden. Het wil voorkomen dat jij emotionele pijn uit het verleden nog een keer moet ervaren. 

Je lichaam is hiervoor een geweldige graadmeter. Want al die vastzittende emoties uit het verleden die ervaar je als onrust, spanning, stress en weerstand. Dit kan zelfs uitmonden in lichamelijke klachten. Het is je zenuwstelsel dat roept, hallo, doe hier iets mee.

Loslaten met geur

Het mooie is dat je met de invloed van geur op de hersenen zelf de touwtjes in handen kunt nemen en je zenuwstelsel weer kunt kalmeren. Mijn methode mindset therapie is op deze wetenschap gebaseerd.

Echt de diepte in naar je onderbewuste en het probleem bij de kern aanpakken, kan lastig zijn om zelf te doen. Maar er is wel een simpele 1-minuuttechniek die iedereen kan leren en eenvoudig toe te passen is. Daar kom je al een heel eind mee.

Deze basistechniek heet de Aroma Reset. Speciaal voor jou heb ik een mini-training samengesteld om je deze techniek te leren, zodat jij in 1 minuut meer rust creëert.

Het is je 1e stap naar leven en ondernemen in vrijheid en in flow.

Klanten geven mij terug dat het onder andere helpt bij:

 • Rust en ruimte in je hoofd bij het schrijven van teksten.
 • Helderheid als je een besluit moet nemen.
 • Meer zelfvertrouwen om live te gaan.
 • Minder uitstelgedrag doordat je weet wat je moet doen.
 • Moeiteloos jezelf op de eerste plek zetten, zodat jij ook weer beter voor anderen kan zorgen.

Hoe gaaf zou het zijn als jij dit ook voor jezelf met deze simpele 1-minuuttechniek kunt realiseren?

Benodigde olie

Om zelf de Aroma Reset toe te kunnen passen, heb je drie essentiële oliën uit het starterspakket van Young Living nodig:

 • Frankincense
 • Lavender
 • Stress Away

Heb je zelf deze olie niet in huis, dan kun je  tegen betaling van de materiaal- en verzendkosten à € 7,50 (ex btw) een geurproefje bijbestellen. De link hiervoor tref je aan op de bedankpagina.

Aroma Reset Technique

Vul je gegevens in om de Aroma Reset mini-training te ontvangen.

AFT

Wil jij live instructies voor het toepassen van de Aroma Reset en onder begeleiding oefenen? Meld je dan ook meteen aan voor de Rust in je hoofd – Live Aroma Reset – masterclass die ik regelmatig organiseer. De link hiervoor tref je aan op de bedankpagina, nadat je de  gratis Aroma Reset mini-training hebt aangevraagd.

Referenties

Het kan zijn dat je je afvraagt of dit wat voor jou is. Alhoewel je eigen ervaring natuurlijk de beste graadmeter is, vind je het wellicht fijn om wat referenties te lezen.

Hieronder tref je een paar highlights aan van mensen die een volledige sessie mindset therapie bij mij hebben ervaren. De volledige en meer recensies, voor- en na foto’s en videoreviews vind je hier.

Sinds de sessie voel ik me lichter. Ik heb meer energie, maak gemakkelijker beslissingen en wordt minder belemmerd door oude patronen.

Tineke Zwart

Business coach, Tineke Zwart B.V.

Als je mij van te voren had verteld dat ik door middel van olie/geuren mijn omzet ging vergroten, had ik je voor gek verklaard… Toch was ik nieuwsgierig en mijn mindset veranderde echt. Ik trek superleuke klanten aan, mijn omzet is verviervoudigd en ik werk met meer plezier in mijn bedrijf.

Wilma Beers

Mens en muziek - ontspannen met klankschalen

Voordat ik bij Monique kwam, stond ik op het punt om alles op te geven en te stoppen met mijn bedrijf. Binnen 3 maanden veranderde alles. Ik had weer klanten, ik ervaarde meer rust en ik kon mijn baan opzeggen. 

Kim Musk

Toughly Fotografie, Social media management en influencer agency

Nog even voorstellen

Mijn naam is Monique van Roekel. Ik ben van bouwjaar 1973. En ik heb twee dochters. De oudste woont en studeert in Leeuwarden. En de jongste woont om de week bij mij in Middenmeer.

Ik was vroeger een heel verlegen meisje en ik hoorde niet echt bij de groep. Ik kon goed leren, maar met gym werd ik altijd als een van de laatste gekozen. 

Als jij mij had verteld dat ik ondernemer zou worden, had ik je dus voor gek verklaard. Maar doordat ik met essentiële oliën in aanraking kwam, ben ik erin gerold. Bovendien heeft het ervoor gezorgd dat ik de opleiding tot AFT-practitioner deed.

Tijdens de opleiding ontdekte ik dat ik de heftige dingen in mijn privé situatie als excuses gebruikte om maar niet aan mijn bedrijf te hoeven werken. Want ik was diep van binnen bang dat ik niet goed genoeg zou zijn. Daarnaast had ik een money mindset issue, want ik durfde nergens geld voor te vragen.

Dit veranderde allemaal doordat ik zelf heel veel sessie Aroma Freedom Technique heb gedaan. Laagje voor laagje heb ik mijn blokkades afgepeld. Daardoor ging ik mij steeds vrijer bewegen en vonden mensen mij steeds toegankelijker.

 

Ik ging mij richten op vrouwelijke ondernemers. Ik leerde verkopen in Facebook groepen. En ik leerde lanceren. Met mijn Money Mindset programma en jaarprogramma draaide ik, zoals ze dat zo mooi noemen, 5 figure omzetten.

Door een turbulente periode in mijn privé leven, ontdekte ik echter dat ik geen goede basis in mijn bedrijf had om op terug te vallen. Hierdoor kwam ik met Tineke Zwart  (voor degenen die haar niet kennen, ze is een zeer bekende online business coach) in aanraking. Ik volgde bij haar een aantal programma’s om meer continuïteit in mijn klantenstroom te krijgen.

En door een bold move, zoals zij het noemt, kon ik haar laten ervaren wat ik doe. Dat heeft ervoor gezorgd dat ze mij heeft uitgenodigd om lid te worden van haar team. En nu ondersteun ik dus als een van de mindset experts de deelnemers van haar Business Boost Academy.

PS: Mocht je nog twijfelen… Vraag jezelf dan eens af, hoe je bedrijf er over een jaar uit ziet, als jij met een hoofd vol onzekerheden, stress en druk blijft rondlopen.

Misschien ben je dan zelfs geen ondernemer meer. Omdat je het hebt opgegeven. Of omdat je een burn-out hebt. Doordat je je perfectionisme niet kunt loslaten. En niet vooruitkomt. Doordat je de koningin van het uitstellen bent.

Is dit wat jij wilt? Of kies je nu voor de oplossing?