Laat klanten voor jou kiezen!

Maandprogramma

20 februari tot 20 maart 2023

Ben jij er klaar mee dat je niet voldoende klanten hebt?

En heb jij er alles voor over om dit te veranderen?

Je zou zo graag meer klanten willen.

Maar de realiteit is dat het je niet lukt om salesgesprekken te krijgen uit je dm’s en dat je mailbox leeg blijft.

Je wordt er moedeloos van dat er zich maar geen mensen voor je masterclass hebben aangemeld.

Je bent echt heel goed in je werk, maar klanten vinden je niet.

Het lukt je ook niet om goed over te brengen wat je doet. Vaak weet je ook niet waar je over moet schrijven.

Je hebt het gevoel vast te lopen. En er is ook iets wat je blokkeert om volledig authentiek zichtbaar te zijn.

Het helpt dan ook niet dat je hoofd roept: “Zie je wel, je kan het niet, je bent gewoon niet goed genoeg!”

Maar je hebt wel een missie! Met wat jij mensen te bieden hebt, wil jij de wereld een stukje mooier maken.

Je hebt er dan ook alles voor over om je situatie te veranderen! Maar je realiseert je wel dat het in je eentje niet zal lukken. 

The world needs you to be succesfull so that you can help others!

Christie

(mijn AFT-buddy uit Hawaï)

 

Ontdek in deze masterclass:

=
=
=
=

Wat jou tegenhoudt om genoeg klanten te krijgen 

 

Wat de belangrijkste oorzaak is dat klanten niet voor jou kiezen 

Waarom je het met alleen een goede strategie niet redt

 

Het 5-stappenplan om hier verandering in te brengen

 

Deze masterclass is voor jou als:

Jij er klaar mee bent dat je niet genoeg klanten hebt en je er alles voor over hebt om dit te veranderen

Jij je realiseert dat symptoombestrijding geen zin heeft en je de dieperliggende oorzaak zult moeten aanpakken

Jij graag een tool aangereikt krijgt, waarmee je al je problemen kunt oplossen

Deze masterclass is niet voor jou als jij niet open staat voor een alternatieve aanpak

Whether you think you can or you think you can’t, you’re right!

Henry Ford

 

Even voorstellen…

Het is altijd fijn om te weten met wie je gaat samenwerken, dus ik zal mij ook nog even voorstellen.

Mijn naam is Monique van Roekel. Samen met mijn jongste dochter van 18 woon ik nog in Middenmeer. Vanaf juni verhuis ik echter naar Ede om er meer voor mijn ouders te kunnen zijn die qua gezondheid achteruit gaan. Mijn oudste dochter van 20 woont en studeert in Leeuwarden. Zelf voel ik mij 25, maar toch staat Sarah dit jaar al op de stoep ;-). 

Ik wil er geen lang verhaal van maken, maar in mijn leven heb ik de nodige dingen meegemaakt. Denk onder andere aan een scheiding, baarmoederhalskanker, het omgaan met depressieve familieleden, een dementerende vader, kinderen met lichamelijke klachten en de diagnose autisme. Tel daarbij op dat ik vroeger een heel verlegen meisje was dat goed kon leren, maar niet echt bij de groep hoorde en je kunt je voorstellen dat ik genoeg shit in mijn rugzak heb zitten die mijn ondernemerschap niet altijd makkelijk maakte. Maar het heeft mij sterk gemaakt. En mijn levenservaring zorgt ervoor dat ik mij heel goed kan verplaatsen in de situatie van anderen. 

Zeven jaar geleden kwam ik in aanraking met de essentiële oliën van Young Living en dat heeft mijn wereld op zijn kop gezet en uiteindelijk geleid tot het opzetten van mijn praktijk voor mindset therapie en het ondernemerschap. Ik ontdekte hiermee een tool waarmee ik de stress de baas werd. En het heeft mijn persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling gebracht toen ik de opleiding tot AFT-practitioner deed. Ik ontdekte namelijk dat alle legitieme redenen die ik had om niet aan mijn bedrijf te kunnen werken eigenlijk excuses waren omdat ik onbewust het gevoel had niet goed genoeg te zijn. Mijn lage eigenwaarde zorgde er ook voor dat ik in het begin moeite had om geld te vragen voor mijn diensten tot ik de sleutel van zelfliefde ontdekte door de lagen die ik met mijn methode afpelde. 

En als je nu denkt dat dit een verhaal wordt om olie te verkopen dan heb je het mis! Ja, ik ben distributeur voor Young Living en ik begeleid je met liefde als je er zelf ook thuis of in je praktijk mee aan de slag wilt. Maar tenzij anders vermeld, zijn al mijn diensten verder inclusief de benodigde oliën en hoef je dus zelf niets aan te schaffen.

Naast het feit dat ik de invloed van geur op de hersenen inzet om blokkades te doorbreken, heb ik nog een heleboel andere dingen in mijn toolkit zitten. Ik ben opgeleid in de wereld van management, financiën en strategie en ik heb een natuurlijk talent om organisatie patronen te doorzien. Deze mannelijke doelgerichte energie breng ik in balans met mijn interesses voor een alternatieve aanpak die meer de vrouwelijke flow energie met zich mee brengt. Daarom integreer ik in mijn methode aspecten van hypnotherapie en regressietherapie en hanteer ik een specifieke vraagstelling die het visualiseren vergemakkelijkt. Verder betrek ik de Wet van de Aantrekkingskracht in mijn aanpak. En dit geheel wordt gecompleteerd met mijn steeds grotere kennis van Human Design, mijn nieuwste passie.

Hoe dan ook, in mijn ondernemersreis heb ik een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt met als kers op de taart dat ik sinds vorig jaar mei samenwerk met Tineke Zwart (voor degenen die haar niet kennen, ze is een bekende online business coach). Door een bold move ben ik nu een van de mindset experts binnen haar Business Boost Academy en ondersteun ik de deelnemers bij het doorbreken van hun mentale en emotionele blokkades.

In 2020 ging ik namelijk werken met vrouwelijke ondernemers. Ik zette een 3 maanden Money Mindset programma op. En ik ontwikkelde een jaarprogramma. Door privéomstandigheden heb ik beide ook weer stop gezet om terug te gaan naar de basis. Dit was hoe ik met Tineke in aanraking kwam.

Maar sinds afgelopen najaar kriebelt het weer om met groepen te werken. En aangezien ik bij mijn klanten hoor dat hun grootste probleem is dat ze niet genoeg klanten hebben, wil ik graag mijn expertise als Mindset & Business Alignment Coach inzetten om je te leren wat er voor nodig is om dit te veranderen. 

FAQ

Het kan zijn dat je onderbewuste het spannend vindt om te veranderen en daardoor allerlei excuses verzint, waarom je het vooral niet moet doen. Dan helpt het om wat meer duidelijkheid te creëren. Daarom hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen en bezwaren.

Voor wie is het programma bedoeld?

Het programma is bedoeld voor vrouwelijke ondernemers die meer klanten willen en zich realiseren dat zij zelf de sleutel tot succes zijn.

Je bent bereid om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor je resultaat en oefeningen uit te voeren die jou dichter bij jouw doel brengen.

Dit programma is echter niet geschikt voor jou als je niet open staat voor een alternatieve aanpak. We gaan het namelijk hebben over dingen als je energie, je Human Design en de Wet van de Aantrekkingskracht. Verder werken we tijdens het programma met de invloed van geur om blokkades te doorbreken.

Twijfel je of dit programma voor jou geschikt is? Stuur mij dan een dm op Instagram. Dan denk ik met jou mee over wat voor jou de beste stappen zijn om klanten voor jou te laten kiezen.

Wat maakt het 'Laat klanten voor jou kiezen' maandprogramma uniek?

Dit programma is uniek omdat je met een hele bijzondere methode op basis van de invloed van geur op de hersenen leert werken waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Naast dat je leert hoe je zelf blokkades doorbreekt, ga je ook met mij individueel aan de slag om datgene wat jou tegenhoudt om klanten voor jou te laten kiezen bij de kern aan te pakken en los te laten.

Daarnaast verbeter je je ondernemersvaardigheden en kom je daadwerkelijk in actie, doordat we bij elke volgende stap op je pad naar succes meteen de mentale blokkades oplossen die je normaal zouden tegenhouden.

Wanneer kan ik starten?

Doordat het programma een groepsonderdeel bevat, starten we met zijn allen tegelijk. Het programma duurt een maand en loopt van maandag 20 februari tot maandag 20 maart 2023.

Wanneer vinden de zoomcalls plaats?

We spreken elke maandag om 9 uur met elkaar af zodat jij je week vol energie kunt starten. Afhankelijk van wat we doen en hoeveel vragen er zijn, duurt de call 1 tot 2 uur.

Kun je er niet live bij zijn, dan kun je de zoomcall in de bijbehorende Facebook groep terugkijken. Ik zend de call namelijk live uit in de groep.

Hoe is de online training vorm gegeven?

Vooralsnog staat de online training op mijn eigen website. Elke module heeft een eigen pagina die toegankelijk is via een password dat je van mij per mail ontvangt.

In eerste instantie bestaat de online training alleen uit geschreven tekst. In de loop der tijd is het de bedoeling dat hier video’s en audio aan toegevoegd worden. Je blijft onbeperkt toegang houden tot de online training dus je profiteert ook van alle verbeteringen die ik in de loop der tijd zal doorvoeren. 

Je hebt alleen het voordeel dat je voor een introductieprijs kunt deelnemen ;-).

Hoe is de begeleiding tijdens het programma geregeld?

Tijdens elke zoomcall kan je dringende vragen meteen stellen.

Er zijn gedurende het programma twee uitgebreide Q&A-sessies waar je me al je vragen kunt stellen en waar je van mij een mondelinge toelichting krijgt en je on the spot gecoacht wordt. Het maakt niet uit waar het over gaat. Het mag over mindset, Human Design, strategie of sales gaan, maar net zo goed iets zijn wat betrekking op je privésituatie heeft. Ik geloof namelijk dat het een altijd invloed heeft op het ander en dat de dingen in elkaar overlopen. Patronen die je in je bedrijf tegenkomt, zul je ook in je privéleven ervaren en omgekeerd. Daarnaast zal ik ook de andere deelnemers steeds vragen of zij nog aanvullingen hebben zodat je meerdere invalshoeken mee kunt nemen.

Tijdens elke zoomcall zullen we iets doen om blokkades te doorbreken. We sluiten altijd af met of een visualisatie of een Aroma Reset zodat jij onder mijn begeleiding kunt oefenen met de techniek. Tijdens de AFT-groepssessie zijn we de hele zoomcall met Aroma Freedom Technique bezig.

Daarnaast kan je support in de bijbehorende Facebook groep vinden. Daar kun je aan de andere deelnemers vragen om met je te sparren. De groep zal ook accountability berichten bevatten waar je je ervaringen kunt delen en kunt lezen hoe anderen dingen aanpakken.

Tot slot heb je tijdens deze maand een individuele sessie met mij waarin je me je persoonlijke situatie kunt voorleggen en ik met je meedenk over de oplossingen, maar vooral je help om datgene wat jou tegenhoudt te doorbreken.

Wat is AFT?

AFT staat voor Aroma Freedom Technique. Het is de basis voor de methode die ik in mijn praktijk voor mindset therapie inzet.  Deze techniek is in 2016 door een Amerikaanse psycholoog ontwikkeld door aspecten van EMDR, NLP en aromatherapie aan elkaar te koppelen.

Tijdens groepsbijeenkomsten wordt alleen het stappenplan van deze basistechniek gebruikt. Je stelt jezelf hierbij een doel wat je wilt bereiken, je ontdekt welke negatieve gedachtes en emoties hieraan gekoppeld zijn en op basis hiervan haal je een herinnering uit het verleden op waar je die emotie eerder hebt ervaren. Door de invloed van geur op je hersenen in te zetten, ontkoppel je de negatieve emotie van een situatie. Hierdoor zul je je anders voelen en daardoor anders gedragen. Je krijgt inzichten en je stelt meteen een actieplan op. Je bent daadwerkelijk in staat om in actie te komen doordat de weerstand weg is, ook als je voorheen dacht dat het je nooit zou lukken.

Tijdens een individuele sessie werken we met mindset therapie, dat nog dieper naar het onderbewuste gaat.

Wat is mindset therapie? En wat is het verschil met AFT?

Mindset therapie is de methode die ik zelf ontwikkeld heb door aan AFT aspecten van hypnotherapie en regressietherapie toe te voegen. Ik gebruik hierbij een speciale vraagtechniek om het visualiseren te vergemakkelijken. Daardoor werkt het sneller en effectiever en zijn de resultaten verveelvoudigd. Mensen die daarvoor open staan, neem ik zelfs mee terug naar vorige levens. Hoe verder je terug kunt gaan, hoe groter het effect namelijk, omdat je dan volledige patronen in een keer kan aanpakken. Ik zet het in mijn praktijk voor mindset therapie in om vrouwelijke ondernemers te helpen blokkades op te lossen, heftige en vervelende ervaringen te verwerken en gedrag te veranderen.

Een sessie duurt 1,5 uur met mogelijke uitloop naar 2 uur. Jij vertelt mij waar je tegenaan loopt. Aan al deze dingen geef je cijfers om aan te geven hoe heftig je ze ervaart. Daarmee brengen we de beginsituatie in kaart en  krijgen we aanwijzingen waar de ingang zit om jouw blokkades die jou tegenhouden om klanten aan te trekken te doorbreken.

Tijdens de sessie werk ik met een lijst met thema’s waarvan ik door ervaring gemerkt heb dat ze bij elke ondernemer in meer of mindere mate spelen als je het hebt over blokkades en zelfsabotage. Dit geeft mij meer inzicht over wat er bij jou aan de hand is. Je kan hierbij denken aan thema’s  zoals bijvoorbeeld controle loslaten, veiligheid, zekerheid en vertrouwen. Maar ook dingen als eigenwaarde, zelfliefde en zelfacceptatie. Vooral die laatste thema’s zijn erg belangrijk voor een gezonde money mindset wat weer samenhangt met klanten voor jou laten kiezen.

Vervolgens neem ik je aan de hand van de emotie, de plek waar je die voelt en de gedachte die je erbij hebt mee terug naar het allereerste moment waarop een bepaald patroon is ontstaan. In die situatie verwerk je dan de emoties met de invloed van geur op de hersenen. Niet helpende neurale verbindingen worden hiermee verbroken en hiermee valt de weerstand om in actie te komen weg en vergroot je je zelfvertrouwen. Tevens hoor je met rust in je lichaam en een helder hoofd veel beter welke antwoorden je intuïtie je aandraagt zodat je daarop inspired action kunt nemen.

Aan het eind van de sessie lopen we de themalijst en datgene wat je mij hebt verteld nog een keer na om het resultaat te meten en duidelijk te krijgen in welke richting jij je nog verder mag ontwikkelen.

Werkt deze methode voor iedereen?

Ja, deze methode werkt voor iedereen. Door mijn ervaring van de afgelopen jaren weet ik hoe ik mensen zover kan krijgen om los te laten. Het mooie is dat alles wat je zegt of doet goed is. Het is voor mij allemaal informatie en data over hoe jij in elkaar steekt en hoe ik jou kan helpen. Ik heb aan een half woord genoeg om te horen waar jouw blokkades zitten en intuïtief benoem ik precies datgene wat jij nodig hebt om te horen om weer verder te kunnen.

Bij mensen met autisme, ADHD en ADD kan het gebeuren dat ze meer dan gemiddeld moeite hebben met het loslaten van controle waardoor het proces langzamer verloopt.

Ik heb zelf geen olie. Hoe werkt het dan?

De prijs van het programma is inclusief de benodigde olie. Deze krijg je na aanmelding en betaling per post toegestuurd.

Wat als ik niet voldoende geld heb om het programma te betalen?

Omdat ik wil dat het voor (bijna) iedereen haalbaar is, bied ik de mogelijkheid om ook in 3 of 6 termijnen te kunnen betalen. Ik heb namelijk zelf ook ervaren hoe frustrerend het is als je stappen wilt zetten, het gevoel hebt daar hulp bij nodig te hebben, maar het niet kan betalen.

Ik wil het ergens wel doen, maar ik heb last van die ja maren in mijn hoofd, waardoor ik blijf twijfelen. Wat nu?

Dit is precies ook hetgeen wat je nu tegenhoudt om een succes van je bedrijf te maken. Hier gaan we tijdens het programma mee aan de slag.

Blijf je het een lastige beslissing vinden en lukt het je niet om puur op wilskracht hier uit te komen? Boek dan via onderstaande knop een kennismakingsgesprek in mijn agenda. Dan geef ik antwoord op al je vragen en denk ik mee over welke stappen jij het beste kunt zetten om meer klanten te krijgen.

Als je wilt, help ik je meteen om af te rekenen met die ja maren in je hoofd, zodat je een weloverwogen besluit kunt nemen in plaats van je te laten leiden door angst.

PS: Wat ik je nog wil meegeven

Heb jij moeite om te verkopen? Heb jij sowieso niet genoeg klanten? Vind je het lastig om geld te vragen voor je diensten en/of producten? Heb jij het gevoel niet goed genoeg te zijn? En werk je hard zonder dat je er wat voor terugziet?

Bedenk eens hoeveel omzet je hierdoor al misgelopen bent! En weet dan dat er niets verandert als jij niet je mindset verbetert en je eigenwaarde vergroot! Je kunt in je eentje blijven proberen en hopen dat er een moment komt dat je wel blij wordt van je bankrekening. Maar als je niet iets anders doet dan je tot nu toe gedaan hebt, zal er niets veranderen! 

Met het maandprogramma ‘Laat klanten voor jou kiezen’ krijg je de tools in handen om al je blokkades blijvend op te lossen, rust in je hoofd en lijf te creëren en meer zelfvertrouwen te krijgen. Je leert wie jij in de kern echt bent en hoe jij jouw energie in zet om klanten voor jou te laten kiezen. Je legt hiermee de basis om je omzet te vergroten en op die manier met je kinderen, je partner of je beste vriendin te kunnen winkelen, naar de bioscoop te gaan of die leuke reis te maken.