Met geur naar succes – workshop

In 1,5 uur door je blokkades heen

Als ondernemer ‘moet’ je veel. Er zijn duizend en een dingen die jou afhouden van het succes in je bedrijf.

En alhoewel we vaak tijd, geld, anderen en omstandigheden als excuses gebruiken, zit een groot deel van wat je tegenhoudt alleen in je hoofd. Het zijn de ‘ja maren’ die ervoor zorgen dat je bepaalde stappen niet neemt.

Deze mentale en emotionele blokkades leveren onrust op en een vol hoofd. Waardoor je kostbare tijd verspilt die je ook met je gezin door zou kunnen brengen of zou kunnen besteden aan de leuke dingen in het leven.

Hoe gaaf zou het zijn als je die blokkades stuk voor stuk kunt aanpakken? Zodat jij wel die stap naar succes zet om je sales te vergroten? En waardoor het ineens makkelijk wordt om meer omzet te genereren zonder harder te werken?

Tijdens de Met geur naar succes-workshop werken we met de nieuwe (2016) methode Aroma Freedom Technique (AFT). Het levert je de rust en ruimte op om in vrijheid en in flow te ondernemen.

Monique van Roekel Over mij
Boost your Sales workshop (Succes Mindset groep)
Ben jij dag en nacht aan het werk en is de balans tussen privé en werk ver te zoeken? Zie jij alleen maar andere ondernemers die succesvoller zijn dan jij? Heb jij last van die stemmen in je hoofd die roepen dat je niet goed genoeg bent?

Zodat je de koningin van het uitstellen bent? En daardoor kostbare tijd niet kunt besteden aan je gezin, je hobby’s of je vrienden?

Op het moment dat het in je bedrijf niet stroomt zoals je zou willen, is mijn ervaring dat er iets aan de hand is met je mindset. Wat er buiten je gebeurt, is namelijk een spiegel van wat er binnenin je gebeurt. 

Of iets wel of niet lukt in je bedrijf heeft 9 van de 10 keer niets te maken met de hoeveelheid kennis die jij hebt, maar wel met de beperkende overtuigingen die jij over jezelf, je product of dienst en je omgeving hebt. Deze beperkende overtuigingen, of ook wel mentale en emotionele blokkades genoemd, komen tot uiting in ‘ja maren’ waarom je iets niet zou moeten doen.

En dat is precies waarmee we afrekenen in de Met geur naar succes-workshop, zodat jij meer zelfvertrouwen krijgt, je eigenwaarde groeit en jij met gemak klanten aantrekt en je product of dienst verkoopt. Met als gevolg dat jij ook een bijdrage aan het inkomen van je gezin kan leveren. Jij die opleiding kunt volgen die jouw expertstatus verhoogt. Je minder hoeft te werken en meer tijd over houdt om leuke dingen met je kinderen te doen, met je vriendinnen naar de sauna te gaan of met je partner die leuke reis te maken. En je geld overhoudt om te sparen of een (tweede) huis te kopen.

Doe jij mee?

Doelen waar anderen tijdens de workshop mee aan de slag gingen:

 

“Ik ben goed in verkopen.”

“Ik zit altijd vol zelfvertrouwen.”

“Ik zet mijzelf op de 1e plaats.”

“Ik ga met gemak live.”

“Ik benader potentiële klanten met gemak.”

“Ik trek betalende klanten aan.”

“Ik ben met gemak zichtbaar.”

“Ik weet wat ik moet schrijven om mijn ideale klant te bereiken.”

“Ik verhoog mijn prijzen met 20%.”

“Ik ben het waard om € 10.000 per maand te verdienen.”

“Ik ben financieel vrij.”

 

Ieder mens is anders. Wat de een spannend vindt, vindt de ander leuk. Waardoor de een niet in actie komt, is juist wat de ander in beweging brengt.

Daarom variëren de doelen ook enorm waar de deelnemers tijdens de Met geur naar succes-workshop mee werken.

Voor aanvang van de workshop help ik je om je doel op de juiste manier te formuleren. Door het formuleren van het doel in affirmatie-vorm, haal je de meeste weerstand naar boven. En je mentale blokkades worden duidelijk, zodat je ze ook daadwerkelijk kunt oplossen.

Voel je wel dat je vastloopt, maar weet je niet precies waar het ‘m in zit? Vertel me wat er gebeurt of waar je tegenaan loopt en ik help je met het vinden van het juiste doel.

 

Wat zou er voor jou veranderen als jij een succesvol bedrijf hebt?

Wat zou het voor jou betekenen als je:

🤑 blaakt van het zelfvertrouwen.

🤑 jezelf weer op nummer 1 zet.

🤑 met gemak zichtbaar bent.

🤑 als vanzelf de meest fantastische klanten aantrekt.

🤑 nog meer mensen kunt helpen die het hard nodig hebben.

🤑 minder hard hoeft te werken.

🤑 moeiteloos geld vraagt voor je diensten en/of producten.

🤑 dankbaar naar het resultaat op je bankrekening kijkt.

🤑 meer tijd kunt besteden aan je partner, je kinderen en je vriendinnen.

🤑 je dromen waar kunt maken.

🤑 de wensen van jou en je naasten uit kunt laten komen.

Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Monique van Roekel en ik had nooit gedacht dat ik ondernemer zou worden. Ik dacht namelijk dat verkopen niets voor mij was. Ik deed in het begin bijna alles gratis en ik was ervan overtuigd dat als ik er geld voor zou vragen, mensen niet meer zouden komen. Mijn prijzen verhogen? Nee, want dan zou ik mijn klanten wegjagen.
Monique van Roekel Persoonlijke begeleiding

Dit veranderde toen ik in aanraking kwam met Aroma Freedom Techniek (AFT), de techniek die ten grondslag ligt aan de methode die ik nu in mijn praktijk voor mindset therapie inzet.

Ik help er vrouwelijke ondernemers, en met name coaches en therapeuten, mee om in vrijheid en in flow te ondernemen. Dit doe ik door met hen hun blokkades op te lossen, heftige en vervelende ervaringen te verwerken en hun gedrag te veranderen.

Inmiddels heb ik honderden mensen geholpen om ook het succes te behalen dat zij wensen.

In mijn praktijk voor mindset therapie werk ik met de invloed van geur op de hersenen. Doordat je reukvermogen het enige zintuig is dat ongefilterd op je hersenen inwerkt, heeft geur een zeer sterke invloed als je het op de juiste manier inzet.
Wist je dat als je iets vervelends meemaakt, je hoofd daar een negatieve emotie aan koppelt? En je lichaam zo is geprogrammeerd dat het je wil beschermen om die emotionele pijn nog een keer te ervaren? Dit is ook precies de reden dat je uitstelgedrag vertoont en niet doet wat je graag wilt. Je reptielenbrein gaat dan, om jou te beschermen, in de Fight-Flight-Freeze-modus waardoor er weinig meer uit je handen komt. Gelukkig is er een manier om dit op te lossen.
Aroma_reset
 

 

AFT

Wist jij dat geur je hersenen kalmeert met geweldige resultaten tot gevolg?

 • Je laat angsten en onzekerheden los.
 • Je herstelt het geloof in jezelf.
 • Je eigenwaarde groeit.
 • Je krijgt rust in je lichaam.
 • Je krijgt ruimte in je hoofd.
 • Je inspiratie gaat stromen.
 • Je krijgt duidelijk wat je volgende stap is.
 • Je gedrag verandert.
 • Je straalt de juiste energie uit.
 • Je wordt aantrekkelijk voor je klanten.
 • Je inkomsten stijgen.
 • Je creëert het succes dat jij wenst.

Dat is de reden dat ik maandelijks een Met geur naar succes-workshop geef om jou te helpen meer klanten te krijgen en je omzet te vergroten, zodat ook jij je dromen waar kunt maken.

Met geur naar succes-workshop

 

Voor deze workshop kies je één doel om mee te werken. Iets dat jij wilt veranderen in je bedrijf, aan jezelf of in je leven. Tijdens de workshop ga je onder mijn begeleiding op zoek naar wat je tegenhoudt en waar je weerstand zit. Je ontdekt de herinneringen waaraan dit gekoppeld is. Daar halen we met de invloed van geur op de hersenen de emotionele lading vanaf. Hierdoor verdwijnt de weerstand en voer je de tijdens de workshop geformuleerde acties daadwerkelijk uit.

 

Dit levert het je op

✅ Meer structuur en overzicht in je bedrijf

✅ Meer klanten

✅ Meer omzet

✅ Meer eigenwaarde

✅ Meer zelfvertrouwen

✅ Meer rust in je hoofd en je lichaam

✅ Meer tijd voor je gezin en jezelf

✅ Meer geld voor de leuke dingen in het leven, zoals dat geweldige paar schoenen waar je helemaal verliefd op bent

Je investering 

De prijs heb ik bewust laag gehouden, omdat ik het jou ook gun om in vrijheid en in flow te ondernemen.

Je investering voor deze workshop is slechts 2 uur van je tijd en € 57 ex btw. Dit bedrag is inclusief de benodigde olie. Heb jij zelf de juiste olie al in huis? Dan ontvang je € 10 korting met de kortingscode ‘YOUNG LIVING’.

Benodigde olie

Tijdens deze workshop werken we met de methode Aroma Freedom Technique. We maken daarbij gebruik van de volgende essentiële oliën van Young Living:

 • Lavender
 • Frankincense
 • Stress Away
 • Inner Child
 • Release
 • Believe (of eventueel Valor of een andere krachtgevende olie)

Data

De workshop vindt steeds op een andere dag overdag via Zoom plaats. Na aanschaf van de workshop selecteer je op de bedankpagina de juiste datum. Op dit moment zijn de volgende data (onder voorbehoud) ingepland:

 • woensdag 23 november 2022 om 09.00 uur.

Passen deze data niet in je agenda, maar zou je wel graag een keer deelnemen? Meld je dan na aanschaf van de workshop op de bedankpagina aan voor de interesselijst. Dan plannen we in onderling overleg een voor jou passende datum in waar ook anderen weer bij aan kunnen schuiven.

 

Twijfel je nog? Lees dan hieronder de ervaringen van vrouwelijke ondernemers die jou voorgingen.

 

Ik heb eergisteren deze workshop gedaan en had nooit verwacht dat je met geur en de (superfijne!) begeleiding van Monique zo snel boven water kunt krijgen waar bepaalde gedragingen vandaan komen, zoals uitstelgedrag en weerstand op zichtbaarheid, heel bijzonder! Herinneringen die bovenkwamen waar ik nooit meer bij stil heb gestaan, die allemaal een link met elkaar blijken te hebben en waar je de lading met behulp van de oliën af kunt halen. Ik zit nog middenin het proces maar het voelt nu al een stuk lichter. Dankjewel, Monique!

Judith Houtenbos

Cute Cotton

Ik ken Monique van een businessgroep en daar vertelt ze altijd enthousiast en vol passie over AFT. Ik was eerlijk gezegd wel nieuwsgierig, ik wilde echt blokkades en overtuigingen gaan oplossen en dit leek me wel een goede manier.

Monique heeft ons tijdens  de workshop heel goed geholpen en begeleid in het ophalen van herinneringen en hoe we vervolgens de geur hun werk kunnen laten doen.

Ik heb heel veel nieuws over AFT geleerd en daarna kwam er echt een soort rust over me heen, alsof de herinneringen inderdaad niets meer waren dan dat: gewoon herinneringen, zonder er een emotie aan te koppelen. Monique, heel erg bedankt voor deze mooie ervaring!

Lianne Reijntjes

Feel Good Auteur en schrijfsupporter, Liannes Letters

Een krachtige, efficiënte, eenvoudige en zachte manier om je blokkades te transformeren naar een positieve mindset. En dat, door geuren in te zetten. Monique begeleid je goed tijdens de online workshop. Ze neemt de tijd, is respectvol en heeft hart om vrouwen aan een goede onderneming te helpen.

Lianne Bekker

Gevoelscoach, Praktijk Liaroma

Via een vriendschappelijk gesprek met Monique kwam ik bij haar workshop uit. Ik wilde wat emoties loslaten. Deze zijn heel erg privé en daar is ze met respect mee om gegaan. Tijdens de workshop begeleidt Monique je door een aantal stappen. Ondanks dat we met meerdere dames deelnamen nam ze toch de tijd om iedereen die even niet verder kon persoonlijk te begeleiden. Deze manier van werken zorgt ervoor dat je je veilig kan voelen bij Monique, zelfs in een groep. 
Dit stapje helpt mij absoluut verder.

Jolanda Kuiper

De aft workshop was intens maar zo’n fijne ervaring.

Ik geloof weer in mezelf. En heb weer helemaal zin om dingen aan te pakken..

Monique gaat helemaal door tot we ons helemaal goed voelen.Dat vind ik heel erg fijn. Ze laat je niet aan je lot over. Ze begeleid ons er helemaal doorheen..

Ik wist niet dat het zo’n mooi transformerend effect had..

Dankjewel Monique en tot een volgende keer.

Angie Berkelaar

Angie-Lightt

Ik heb gisteren de met Geur naar Succes workshop gevolgd bij Monique. Voor mij was het een eerste kennismaking met wat geur met je kan doen. Monique heeft me heel fijn door het hele proces geleid. Ik vond het een hele mooie ervaring en zou het iedereen willen aanraden.

Patricia Oostvogels

Boekhouder, Sterpo Support

Wil jij dit ook? Neem dan deel aan de Met geur naar succes-workshop en zet de stap naar succes met ondernemen in vrijheid en in flow!

Wil je nog meer recensies lezen, zoals bijvoorbeeld die van Tineke en Wilma? Check dan hier de pagina met referenties voor geschreven recensies, voor- en nafoto’s en videoreviews.

Sinds de sessie voel ik me lichter. Ik heb meer energie, maak gemakkelijker beslissingen en wordt minder belemmerd door oude patronen.

Tineke Zwart

Business coach, Tineke Zwart B.V.

Als je mij van te voren had verteld dat ik door middel van olie/geuren mijn omzet ging vergroten, had ik je voor gek verklaard… Toch was ik nieuwsgierig en mijn mindset veranderde echt. Ik trek superleuke klanten aan, mijn omzet is verviervoudigd en ik werk met meer plezier in mijn bedrijf.
Wilma Beers

Mens en muziek - ontspannen met klankschalen

FAQ

Het kan zijn dat je onderbewuste het spannend vindt om te veranderen en daardoor allerlei excuses verzint, waarom je vooral niet mee moet doen. Dan helpt het om wat meer duidelijkheid te creëren. Daarom hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen en bezwaren.
Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is bedoeld voor vrouwelijke ondernemers en met name coaches en therapeuten die meer succes in hun bedrijf willen, maar die zichzelf hierin tegenhouden.

Aroma Freedom Technique kan je voor zoveel dingen inzetten dat het niet mogelijk is om alles te benoemen. Voel jij je niet aangesproken door wat ik schrijf, maar loop jij wel ergens op vast binnen je bedrijf? Voel je vrij om mee te doen om de mentale blokkades waar jij wel last van hebt op te lossen.

Twijfel je of deze workshop voor jou geschikt is? Stuur mij dan een dm op Instagram. Dan denk ik met jou mee over wat voor jou de beste stappen zijn om tot een succes mindset te komen.

Wat maakt de Met geur naar succes-workshop uniek?

Het unieke aan deze workshop is dat je met de invloed van geur op je hersenen werkt. Doordat je daadwerkelijk mentale blokkades loslaat, voel je meteen verandering.

Wanneer vindt de workshop plaats?

Deze workshop organiseer ik regelmatig. Steeds op verschillende dagen. De workshop vindt overdag plaats. Passen de aangegeven data niet? Schaf dan gewoon de workshop aan en meld je op de bedankpagina aan voor de interesselijst. Dan plannen we in onderling overleg een voor jou passende datum waar anderen ook weer bij aan kunnen schuiven.

Wat als ik niet live bij de workshop aanwezig kan zijn?
Er komt geen replay van de workshop. Dus je dient er live bij aanwezig te zijn, zodat ik je op de juiste manier door het proces van Aroma Freedom Technique kan begeleiden. Als je door overmacht echter niet aanwezig kunt zijn bij de workshop, mag je deelnemen aan de workshop op een andere datum indien er nog plek vrij is.
Moet ik tijdens de workshop ook terug naar vorige levens?

Nee, tijdens de Met geur naar succes-workshop werken we alleen met herinneringen uit dit leven.

Alleen tijdens individuele trajecten neem ik je mee terug naar vorige levens als je daarvoor open staat. Is dit een concept dat niet bij je past, kan ik de werkwijze naar jouw wens aanpassen. 

Lees de recensie van Liesbeth Ruiter op de pagina met referenties maar eens.

Wat is AFT?

AFT staat voor Aroma Freedom Technique. Het is de basis voor de methode die ik in mijn praktijk voor mindset therapie inzet.  Deze techniek is in 2016 door een Amerikaanse psycholoog ontwikkeld door aspecten van EMDR, NLP en aromatherapie aan elkaar te koppelen.

Tijdens de Met geur naar succes-workshop wordt alleen het stappenplan van deze basistechniek gebruikt. Je stelt jezelf hierbij een doel wat je wilt bereiken, je ontdekt welke negatieve gedachtes en emoties hieraan gekoppeld zijn en op basis hiervan haal je een herinnering uit het verleden op waar je die emotie eerder hebt ervaren. Door de invloed van geur op je hersenen in te zetten, ontkoppel je de negatieve emotie van een situatie. Hierdoor zal je je anders voelen en daardoor anders gedragen. Je krijgt inzichten en je stelt meteen een actieplan op. Je bent daadwerkelijk in staat om in actie te komen doordat de weerstand weg is, ook als je voorheen dacht dat het je nooit zou lukken.

Wat is mindset therapie? En wat is het verschil met AFT?

Mindset therapie pas ik in mijn praktijk toe in individuele trajecten om vrouwelijke ondernemers en met name coaches en therapeuten te helpen om in vrijheid en in flow te ondernemen. Dit doen we door blokkades op te lossen, heftige en vervelende ervaringen te verwerken en gedrag te veranderen.

Het is de methode die ik zelf ontwikkeld heb door aan AFT aspecten van hypnotherapie en regressietherapie toe te voegen. Daardoor werkt het sneller en effectiever en zijn de resultaten verveelvoudigd. Mensen die daarvoor open staan, neem ik zelfs mee terug naar vorige levens. Hoe verder je terug kunt gaan, hoe groter het effect namelijk. Je kan dan volledige patronen in een keer doorbreken.

Hierbij werk ik met een traject. Het impact traject bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur. Tevens heb je de gelegenheid om tussentijds vragen te stellen en te sparren over zaken waar je in je bedrijf tegenaan loopt. Tijdens de intake vraag ik je onder andere welke lichamelijke klachten je hebt, omdat dit vaak indicaties zijn voor emotionele blokkades. Daarnaast brengen we alle heftige en vervelende dingen die je hebt meegemaakt in kaart. Tot slot noteer ik de dingen waar je tegenaan loopt, die je lastig vindt en die je zou willen veranderen in je leven en je bedrijf. Aan al deze dingen geef je cijfers om aan te geven hoe heftig je ze ervaart.

Tijdens de sessies werken we themagericht. We beginnen altijd met het thema controle loslaten, omdat dit de voorwaarde is om het traject soepel te laten verlopen en het meeste resultaat uit het traject te halen. Maar ook omdat dit al veel invloed heeft op je dagelijkse functioneren in termen van rust en meer in flow kunnen werken. Andere thema’s die aan bod komen zijn bijvoorbeeld veiligheid, zekerheid en vertrouwen. Maar ook dingen als eigenwaarde, zelfliefde en zelfacceptatie. Vooral die laatste thema’s zijn ook erg belangrijk voor een gezonde money mindset.

In de laatste sessie lopen we de intakelijst nog een keer na en kunnen we alles afvinken of is nagenoeg de volledige emotionele lading van alle heftige en vervelende  ervaringen af en is er weinig tot niets meer wat je tegenhoudt.

Ik heb zelf geen olie. Hoe werkt het dan?

De prijs van de Met geur naar succes-workshop is inclusief de benodigde olie. Deze krijg je na aanmelding en betaling per post toegestuurd. Het is dus belangrijk dat je je uiterlijk 3 werkdagen voor de workshop aanmeldt.

Heb je zelf al de juiste olie beschikbaar dan ontvang je € 10 korting op de workshop met de kortingscode ‘YOUNG LIVING’.

 

Ik heb zelf al olie van Young Living in huis. Welke heb ik nodig voor de workshop?
Tijdens de workshop maken we gebruik van de volgende essentiële oliën van Young Living:

 • Lavender
 • Frankincense
 • Stress Away
 • Inner Child
 • Release
 • Believe (of eventueel Valor of een andere krachtgevende olie)

De eerste drie oliën vormen samen de Memory Release Blend. Om olie te besparen kan je deze voor aanvang van de workshop in een flesje samenvoegen in een verhouding 1:1:1. Ik gebruik daar zelf een oud flesje van een van de drie oliën voor, maar een rollerflesje of pipetflesje volstaat ook.

Deelnemen in een groep is niets voor mij. Maar ik wil wel mentale blokkades oplossen. Wat nu?
Vind je deelnemen in een groep te spannend? Of houd je gewoon niet van groepen? In dat geval kan ik je een individueel traject aanraden. Plan dan even een kennismakingsafspraak in mijn agenda. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Mocht je nog vragen hebben, mag je me ook altijd een dm op Instagram sturen.

Ik wil ergens wel mee doen, maar ik heb last van die ja maren in mijn hoofd, waardoor ik blijf twijfelen. Wat nu?

Dit is precies ook hetgeen wat je nu tegenhoudt om een succes van je bedrijf te maken. Hier gaan we tijdens de Met geur naar succes-workshop mee aan de slag.

Vind je deelnemen in een groep te spannend? Dan is wellicht individuele begeleiding beter voor je. Plan dan even een kennismakingsafspraak in mijn agenda. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Mocht je nog vragen hebben, mag je me ook altijd een dm op Instagram sturen.

PS: Wat ik je nog wil meegeven

Heb jij moeite om te verkopen? Durf je mensen niet te benaderen? Vind je het lastig om je prijzen te verhogen? Heb jij het gevoel niet goed genoeg te zijn? En werk je hard zonder dat je er wat voor terugziet?

Bedenk eens hoeveel omzet je hierdoor al misgelopen bent. En weet dan dat er niets verandert als jij niet je mindset verbetert en je eigenwaarde vergroot! Je kunt in je eentje blijven proberen en hopen dat er een moment komt dat je wel blij wordt van je bankrekening. Maar als je niet iets anders doet dan je tot nu toe gedaan hebt, zal er niets veranderen! 

Met de workshop ‘Met Geur naar Succes’ zet je de eerste stap om je mentale blokkades blijvend op te lossen, rust in je hoofd en lijf te creëren en meer zelfvertrouwen te krijgen. Met als gevolg dat je beter wordt in sales en je omzet vergroot. En jij net als ik meer tijd met je gezin kunt doorbrengen en het geld hebt om met je kinderen te gaan winkelen, naar de bioscoop te gaan of die leuke reis te maken.