Yes! Je hebt de Zelfsabotage Check aangevraagd!

Maar lees nog even verder…

Binnen enkele minuten ontvang je van mij een mail met de link naar de Zelfsabotage Check. Kan je geen mail vinden, check dan even je spambox. Zit het daar ook niet in, stuur mij dan een mail naar monique@topminded.

Maar terwijl je wacht heb ik ook nog een korte welkomstboodschap voor je. Kijk daarvoor onderstaande video. En scroll ook zeker even door naar mijn bericht onderaan deze pagina voor nog een waardevolle tip.

Pak nadat je deze pagina helemaal gelezen hebt je mail erbij, download het e-book met de instructies en neem dus even rustig 30-45 minuten de tijd om die instructies te lezen en de Zelfsabotage Check in te vullen. Loop je vast, aarzel dan niet om even contact met mij te zoeken. Ik help je met liefde persoonlijk om de lijst in te vullen en te achterhalen wat het is dat jou tegenhoudt om meer klanten te krijgen. Hiervoor kun je hier een gratis Doen Wat Je Moet Doen-gesprek in mijn agenda plannen.

Verder heb ik nog een extraatje voor je in de vorm van een mailserie die bij deze Zelfsabotage Check hoort. De mails die je de komende maand van mij ontvangt gaan over het besluitvormingsproces waar je doorheen gaat om te besluiten of je wel of niet iets met de uitslag van de check wilt doen. De mails zijn een training op zich. Doe er ook je voordeel mee voor het verkoopproces binnen je eigen bedrijf!

In ieder geval super stoer dat je deze eerste stap hebt gezet op je weg naar meer klanten.

Liefs,
Monique

PS - voor als je echt wilt doorpakken

Inzicht en inspiratie heeft nog niemand meer klanten opgeleverd. En alhoewel bewustwording van wat het is dat je tegenhoudt om meer klanten te krijgen echt de 1e stap naar verandering is, kan ik mij voorstellen dat je het liefst meteen een blokkade wilt oplossen. Daarvoor nodig ik je graag uit om mee te doen met de workshop ‘Vol vertrouwen op weg naar meer klanten’. Dan los je voor slechts € 57 ex btw (inclusief de benodigde olie) in 2 uur tijd een blokkade op rondom een door jou gekozen onderwerp. En het is meteen een laagdrempelige manier om kennis te maken met de methode Aroma Freedom Technique en te ervaren hoe loslaten met geur in de praktijk werkt.