Yes! Je bent aangemeld voor de masterclass

Met je Praktijk van Uitstel naar Succes!

Maar lees nog even verder…

Binnen enkele minuten ontvang je van mij een mail met informatie over de masterclass. Kan je geen mail vinden, check dan even je spambox. Zit het daar ook niet in, stuur mij dan een mail naar monique@topminded.

Maar terwijl je wacht heb ik ook nog een korte welkomstboodschap voor je. Kijk daarvoor onderstaande video. En scroll ook zeker even door naar mijn bericht onderaan deze pagina voor nog een waardevolle tip.

Vaak helpt een goede stok achter de deur om niet in uitstelgedrag te vervallen. Dus voor deze masterclass ben ik graag je accountability partner.

Daarom heb ik meteen een eerste opdracht voor je ;-). Zoek me op op social media (bij voorkeur Instagram of Facebook, want op Linked In kom ik maar af en toe) en stuur mij even een persoonlijk bericht met de boodschap AANGEMELD.

Ik houd ervan om te connecten met andere ondernemers en dan kunnen we meteen even met elkaar kennismaken. Op die manier krijg ik ook feeling met wie er mee doet met de masterclass.

Ik ben benieuwd of je je deelname aan deze masterclass serieus neemt en de opdracht uitvoert. Dat is namelijk al een signaal hoe graag jij je praktijk van de grond wilt krijgen. Want… The way you do anything is the way you do everything!

Leuk in ieder geval dat je er bij bent! En eh… lees ook nog even de PS hieronder.

Liefs,
Monique

PS - voor als je echt wilt doorpakken

Inzicht en inspiratie heeft nog niemand meer klanten opgeleverd. En alhoewel bewustwording van wat het is dat je tegenhoudt om meer klanten te krijgen echt de 1e stap naar verandering is en we zeker een kleine blokkade oplossen tijdens de masterclass, kan ik mij voorstellen dat je het liefst meteen diepgaand een blokkade wilt oplossen op een doel dat je zelf kiest, zodat je echt gaat doorpakken.

Daarvoor nodig ik je graag uit om mee te doen met de workshop ‘Vol vertrouwen op weg naar meer klanten’. Dan los je voor slechts € 57 ex btw (inclusief de benodigde olie) in 2 uur tijd een blokkade op rondom een door jou gekozen onderwerp. En het is meteen een laagdrempelige manier om kennis te maken met de volledige methode Aroma Freedom Technique en te ervaren hoe loslaten met geur in de praktijk werkt.