Masterclass

Laat klanten voor jou kiezen!

Ontdek in 90 minuten:

hoe het komt dat je nog onvoldoende klanten hebt

en

wat er voor nodig is om klanten voor jou te laten kiezen!

Deze masterclass heb ik op een eerder moment gegeven. Op de volgende pagina kun je de video aanvragen, zodat je de opname  kunt terugkijken.

Je zou zo graag meer klanten willen.

Maar de realiteit is dat het je niet lukt om salesgesprekken te krijgen uit je dm’s en dat je mailbox leeg blijft.

Je wordt er moedeloos van dat er zich maar 3 mensen voor je masterclass hebben aangemeld.

Je bent echt heel goed in je werk, maar klanten vinden je niet.

Het lukt je ook niet om goed over te brengen wat je doet. Vaak weet je ook niet waar je over moet schrijven.

Je hebt het gevoel vast te lopen. En er is ook iets wat je blokkeert om volledig authentiek zichtbaar te zijn.

Het helpt dan ook niet dat je hoofd roept: “Zie je wel, je kan het niet, je bent gewoon niet goed genoeg!”

Maar je hebt wel een missie! Met wat jij mensen te bieden hebt, wil jij de wereld een stukje mooier maken.

Je hebt er dan ook alles voor over om je situatie te veranderen! Maar je realiseert je wel dat het in je eentje niet zal lukken. 

Ontdek in deze masterclass:

=
=
=
=

Wat jou tegenhoudt om genoeg klanten te krijgen 

 

Wat de belangrijkste oorzaak is dat klanten niet voor jou kiezen 

Waarom je het met alleen een goede strategie niet redt

 

Het 5-stappenplan om hier verandering in te brengen

 

Deze masterclass is voor jou als:

Jij er klaar mee bent dat je niet genoeg klanten hebt en je er alles voor over hebt om dit te veranderen

Jij je realiseert dat symptoombestrijding geen zin heeft en je de dieperliggende oorzaak zult moeten aanpakken

Jij graag een tool aangereikt krijgt, waarmee je al je problemen kunt oplossen

Deze masterclass is niet voor jou als jij niet open staat voor een alternatieve aanpak

Even voorstellen…

Het is altijd fijn om te weten naar wie je gaat luisteren, dus ik zal mij ook nog even voorstellen.

Mijn naam is Monique van Roekel. Sinds 2023 woon ik weer in mijn geboorteplaats Ede om er meer voor mijn ouders te kunnen zijn die qua gezondheid achteruit gaan. Mijn oudste dochter woont en studeert in Leeuwarden en de jongste op Terschelling. Zelf voel ik mij 25, maar toch stond Sarah in 2023 al op de stoep ;-). 

Ik wil er geen lang verhaal van maken, maar in mijn leven heb ik de nodige dingen meegemaakt. Denk onder andere aan een scheiding, baarmoederhalskanker, het omgaan met depressieve familieleden, een dementerende vader, kinderen met lichamelijke klachten en de diagnose autisme. Tel daarbij op dat ik vroeger een heel verlegen meisje was dat goed kon leren, maar niet echt bij de groep hoorde en je kunt je voorstellen dat ik genoeg shit in mijn rugzak heb zitten die mijn ondernemerschap niet altijd makkelijk maakte. Maar het heeft mij sterk gemaakt. En mijn levenservaring zorgt ervoor dat ik mij heel goed kan verplaatsen in de situatie van anderen. 

Zeven jaar geleden kwam ik in aanraking met de essentiële oliën van Young Living en dat heeft mijn wereld op zijn kop gezet en uiteindelijk geleid tot het opzetten van mijn praktijk voor mindset therapie en het ondernemerschap. Ik ontdekte hiermee een tool waarmee ik de stress de baas werd. En het heeft mijn persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling gebracht toen ik de opleiding tot AFT-practitioner deed. Ik ontdekte namelijk dat alle legitieme redenen die ik had om niet aan mijn bedrijf te kunnen werken eigenlijk excuses waren omdat ik onbewust het gevoel had niet goed genoeg te zijn. Mijn lage eigenwaarde zorgde er ook voor dat ik in het begin moeite had om geld te vragen voor mijn diensten tot ik de sleutel van zelfliefde ontdekte door de lagen die ik met mijn methode afpelde. 

En als je nu denkt dat dit een verhaal wordt om olie te verkopen dan heb je het mis! Ja, ik ben distributeur voor Young Living en ik begeleid je met liefde als je er zelf ook thuis of in je praktijk mee aan de slag wilt. Maar tenzij anders vermeld, zijn al mijn diensten verder inclusief de benodigde oliën en hoef je dus zelf niets aan te schaffen.

Naast het feit dat ik de invloed van geur op de hersenen inzet om blokkades te doorbreken, heb ik nog een heleboel andere dingen in mijn toolkit zitten. Ik ben opgeleid in de wereld van management, financiën en strategie en ik heb een natuurlijk talent om organisatie patronen te doorzien. Deze mannelijke doelgerichte energie breng ik in balans met mijn interesses voor een alternatieve aanpak die meer de vrouwelijke flow energie met zich mee brengt. Daarom integreer ik in mijn methode aspecten van hypnotherapie en regressietherapie en hanteer ik een specifieke vraagstelling die het visualiseren vergemakkelijkt. Verder betrek ik de Wet van de Aantrekkingskracht in mijn aanpak. En dit geheel wordt gecompleteerd met mijn steeds grotere kennis van Human Design, mijn nieuwste passie.

Hoe dan ook, in mijn ondernemersreis heb ik een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt met als kers op de taart dat ik sinds vorig jaar mei samenwerk met Tineke Zwart (voor degenen die haar niet kennen, ze is een bekende online business coach). Door een bold move ben ik nu een van de mindset experts binnen haar Business Boost Academy en ondersteun ik de deelnemers bij het doorbreken van hun mentale en emotionele blokkades.

In 2020 ging ik namelijk werken met vrouwelijke ondernemers. Ik zette een 3 maanden Money Mindset programma op. En ik ontwikkelde een jaarprogramma. Door privéomstandigheden heb ik beide ook weer stop gezet om terug te gaan naar de basis. Dit was hoe ik met Tineke in aanraking kwam.

Maar sinds afgelopen najaar kriebelt het weer om met groepen te werken. En aangezien ik bij mijn klanten hoor dat hun grootste probleem is dat ze niet genoeg klanten hebben, wil ik graag mijn expertise als Mindset & Business Alignment Coach inzetten om je te leren wat er voor nodig is om dit te veranderen. 

Deze masterclass heb ik op een eerder moment gegeven. Op de volgende pagina kun je de video aanvragen, zodat je de opname  kunt terugkijken.