Rust in je hoofd

Live Aroma Reset

Masterclass

Je bent een vrouwelijke ondernemer.

Misschien zelf ook een coach of therapeut.

Je verlangt naar rust.

Maar je hoofd denkt er anders over.

Je moet nog zoveel.

Je hebt het gevoel dat het allemaal niet goed genoeg is wat je doet.

Je bent zo goed in anderen helpen.

Maar voor jezelf is het een stuk lastiger.

Je bent niet alleen!

Ik weet als geen ander dat ondernemen onrust, stress en spanning kan opleveren.

Dat je op wilskracht door de weerstand heen gaat, omdat het nou eenmaal ‘moet’.

Het levert misschien best iets op.

Maar het kost ook heel veel energie.

En dat is zonde, want het is energie die je niet besteedt aan jezelf, je kinderen of de mensen die je lief zijn.

Maar dit is niet nodig!

Want als jij loslaat, wordt het leven en het ondernemen zoveel makkelijker.

En dat gun ik jou ook.

Ondernemen in vrijheid en in flow.

Als jij loslaat, kom je in de juiste energie.

Je krijgt meer zelfvertrouwen.

En dat zorgt ervoor dat alles gaat stromen: inspiratie, klanten, geld.

 

 

Loslaten doe je met de invloed van geur op de hersenen!

Het is simpel.

Het werkt voor iedereen.

Je hebt alleen wat oefening nodig.

En dat begint met het leren van een Aroma Reset.

Daarom organiseer ik regelmatig een Rust in je hoofd – Live Aroma Reset – masterclass. Ik leg je uit hoe je hersenen werken en hoe het komt dat er onrust, stress, spanning en weerstand in je lichaam ontstaat. We hebben het over die onrustige gedachtes in je hoofd die jou graag in je comfortzone willen houden. En ik leer je hoe je in 1 minuut weer rust kunt creëren met de invloed van geur op de hersenen. Doe je mee?

Inclusief de benodigde olie

Deelname aan de masterclass is inclusief de benodigde olie. Na betaling ontvang je een geurproefje per post thuis gestuurd. Geef de postbode dus voldoende tijd om het bij je te bezorgen ;-).

Heb je zelf de juiste olie in huis of heb je al eerder een geurproefje van mij ontvangen waar MRB op staat? Dan ontvang je korting. 

Je investering 

De prijs heb ik bewust laag gehouden, omdat ik het jou ook gun om in vrijheid en in flow te ondernemen.

Je investering voor deze masterclass is slechts 1 tot 1,5 uur van je tijd en € 27 ex btw. Dit bedrag is inclusief de benodigde olie. Heb jij zelf de juiste olie al in huis? Dan ontvang je € 5 korting met de kortingscode ‘young living 5’.

Benodigde olie

Tijdens deze workshop werken we met de volgende essentiële oliën van Young Living:

  • Lavender
  • Frankincense
  • Stress Away

Om deel te kunnen nemen aan de masterclass krijg je een geurproefje per post thuis gestuurd. Hier zit de combinatie van deze oliën, ook wel de Memory Release Blend genoemd, al in.

Heb je zelf deze olie al in huis? Gebruik dan de kortingscode ‘young living 5’ om € 5 korting te ontvangen.

Tip: Voeg voor zuinig gebruik deze oliën in een leeg flesje van een van deze drie oliën samen in een verhouding van 1:1:1.

Data

De masterclass vindt elke keer overdag op een andere dag via Zoom plaats. Na aanschaf van de masterclass selecteer je op de bedankpagina de juiste datum. Op dit moment zijn er geen data ingepland.

Heb je wel interesse in deze masterclass? Meld je dan na aanschaf van de masterclass op de bedankpagina aan voor de interesselijst. Dan kiezen we in onderling overleg een geschikte datum.

Qua Human Design ben ik een Generator. Dit betekent dat het voor mij beter werkt als ik reageer op de vraag uit de markt of iets waar mijn energie van aan gaat. Daarom werk ik met een interesselijst.

Aroma-reset

Referenties

Het kan zijn dat je je afvraagt of dit wat voor jou is. Alhoewel je eigen ervaring natuurlijk de beste graadmeter is, vind je het wellicht fijn om wat referenties te lezen.

Hieronder tref je een paar highlights aan van mensen die een volledige sessie mindset therapie bij mij hebben ervaren. De volledige en meer recensies, voor- en na foto’s en videoreviews vind je hier.

Sinds de sessie voel ik me lichter. Ik heb meer energie, maak gemakkelijker beslissingen en wordt minder belemmerd door oude patronen.

Tineke Zwart

Business coach, Tineke Zwart B.V.

Als je mij van te voren had verteld dat ik door middel van olie/geuren mijn omzet ging vergroten, had ik je voor gek verklaard… Toch was ik nieuwsgierig en mijn mindset veranderde echt. Ik trek superleuke klanten aan, mijn omzet is verviervoudigd en ik werk met meer plezier in mijn bedrijf.

Wilma Beers

Mens en muziek - ontspannen met klankschalen

Voordat ik bij Monique kwam, stond ik op het punt om alles op te geven en te stoppen met mijn bedrijf. Binnen 3 maanden veranderde alles. Ik had weer klanten, ik ervaarde meer rust en ik kon mijn baan opzeggen. 

Kim Musk

Toughly Fotografie, Social media management en influencer agency