Maak kans op een gratis flowsessie t.w.v. € 97

Ik help graag andere ondernemers vooruit, zodat zij rust, ruimte en vrijheid op hun beurt weer aan hun klanten kunnen doorgeven.

Want ik weet hoe het is als je weerstand voelt, er teveel onrust in je lichaam zit en je hoofd vol zit met gedachtes die je tegenhouden op jouw pad naar succes.

Het is mijn missie om steeds meer ondernemers, en specifiek coaches en therapeuten, in vrijheid en in flow te laten ondernemen. Je hoeft hiervoor alleen maar de emotionele lading van je situatie af te halen.

Dit doe ik in mijn praktijk voor mindset therapie met de invloed van geur op de hersenen. Ik help mentale blokkades te doorbreken, heftige en vervelende ervaringen te verwerken en gedrag te veranderen.

 

In een 45 minuten durende flowsessie luister ik via een Zoomcall waar jij tegenaan loopt en op welk vlak jij wilt groeien. Ik vertel je precies welke mentale blokkades ik hoor die jou tegenhouden.

We pakken er een uit waar we de emotionele lading vanaf halen met het geurproefje dat je gratis van mij ontvangt. Hierdoor kom jij weer in flow en voel je je vrij om de volgende stap te zetten naar succes.

Elke maand selecteer ik 2 ondernemers voor een gratis flowsessie in ruil voor een review.

Wil jij kans maken op deze gratis flowsessie t.w.v. € 97? Klik dan op onderstaande knop om de vragen in te vullen, zodat ik een juiste inschatting kan maken met betrekking tot wat ik voor je kan betekenen. Je ontvangt binnen 2 dagen een reactie.