Maak Manifesteren Makkelijk

Masterclass

Leer hoe je hersenen en je zenuwstelsel samenspannen om jou te saboteren

en krijg een tool in handen om je manifestatiekracht te vergroten

Je gelooft in de Wet van de Aantrekkingskracht. En je weet dat de energie die je uitstraalt bepalend is voor wat je aantrekt.

Toch lijkt het voor jou niet te werken. Ondanks dat je braaf ‘s morgens je affirmaties opzegt en ‘s avonds in je dankbaarheidsdagboek schrijft.

Je stelt een omzetdoel, maar je haalt het niet. Je visualiseert dat de aanmeldingen voor je programma binnenstromen, maar tot nu toe heeft alleen je tante gereageerd dat ze trots op je is.

Je weet best dat je het kan. Want in het verleden heb je ook successen behaald. Maar toch…

Je voelt die onrust in je buik. En dat onzekere stemmetje in je hoofd, waarvan je dacht dat je daar al lang mee afgerekend had, roept ‘misschien ben je toch niet goed genoeg’. De spanning in je schouders neemt toe en dat hoofd, dat altijd aan staat, doet er nog een schepje bovenop: ‘straks moet je weer in loondienst; wat een afgang zou dat zijn’.

Zou je willen dat:

 • Het stroomt in je business.

 • Je de rust hebt om relaxt te ondernemen.

 • Zodat de ene intuïtieve ingeving de ander opvolgt.

 • En je met gemak inspired action onderneemt.

 • Je vol vertrouwen gelooft dat alles goed komt.

 • Je echt kan verwachten dat jouw verlangen waarheid wordt.

 • En je daarmee in de juiste energie komt om datgene aan te trekken en te ontvangen wat je wenst.

 

Laat je weerstand los!

Ik geloof dat de Wet van de Aantrekkingskracht alleen in jouw voordeel werkt als jij in staat bent om de weerstand los te laten. Dus dan heb ik het over die negatieve stemmetjes die jou proberen klein te houden:

“Mijn idee is echt niet origineel.”

“Er zijn al zoveel andere coaches.”

“Wie zit er nu op mij te wachten?”

“Ik kan het zelf niet eens.”

“Ik ben niet goed genoeg.”

Want pas dan kan je echt geloven in jezelf en vol zelfvertrouwen die acties ondernemen die nodig zijn voor jouw succes.

Maar ik heb het ook over al die onderbewuste processen die in de onderstroom jouw frequentie verlagen.

Vaak geloven we rationeel namelijk wel dat het ook voor ons kan werken. Maar we voelen het niet echt. En dat is nu precies waar je manifestatiekracht zit. 

Daarom organiseer ik de masterclass Maak Manifesteren Makkelijk.

Ik leg je uit hoe je hersenen werken en hoe het komt dat er onrust, stress, spanning en weerstand in je lichaam ontstaat die jouw frequentie verlagen.

We hebben het over die onrustige gedachtes in je hoofd die jou graag in je comfortzone willen houden.

Je leert wat er voor nodig is om de weerstand en de onrust los te laten die jouw manifestatiekracht saboteren.

En ik leer je, en laat je meteen ervaren, hoe je in 1 minuut weer rust in je systeem kunt creëren, zodat ook jij je manifestatiekracht vergroot.

Doe je mee?

Eén voorwaarde:

je moet wel open staan voor een alternatieve aanpak!

In mijn praktijk voor mindset therapie werk ik namelijk met de invloed van geur op de hersenen. Ik help daarmee vrouwelijke ondernemers, en met name coaches en therapeuten, om in vrijheid en in flow te leven en ondernemen. Dit doe ik door te ondersteunen bij het oplossen van mentale en emotionele blokkades, het verwerken van heftige en vervelende ervaringen (traumaverwerking) en het veranderen van gedrag.

En dat gaat verder dan alleen even ruiken aan een geurtje ;-).

Daarvoor geef ik masterclasses en workshops om mensen met mijn methode kennis te laten maken. Voor echte transformaties werk ik met mijn klanten in individuele trajecten. Daarnaast ben ik een van de mindset experts bij de Business Boost Academy van Tineke Zwart en ondersteun ik haar klanten om hun belemmerende overtuigingen op te lossen.

Wist jij dat geur je hersenen kalmeert met geweldige resultaten tot gevolg?

 • Je laat angsten en onzekerheden los.
 • Je herstelt het geloof in jezelf.
 • Je eigenwaarde groeit.
 • Je krijgt rust in je lichaam.
 • Je krijgt ruimte in je hoofd.
 • Je inspiratie gaat stromen.
 • Je krijgt duidelijk wat je volgende stap is.
 • Je gedrag verandert.
 • Je straalt de juiste energie uit.
 • Je wordt aantrekkelijk voor je klanten.
 • Je gaat anders naar geld kijken.
 • Je gaat anders met geld om.
 • Je inkomsten stijgen.
 • Je creëert het succes dat jij wenst.

Beschermingsmechanisme

Wat je meemaakt in je leven, bepaalt je mindset. Het gaat om je gedachten, wat je voelt, hoe je iets ervaart en welke acties je vervolgens onderneemt. Dit bepaalt voor 80% je succes als ondernemer.

Als je iets vervelends meemaakt, koppelt je hoofd daar een negatieve emotie aan. Je lichaam is zo geprogrammeerd dat het je wil beschermen om die emotionele pijn weer te ervaren. Dit is waarom je bijvoorbeeld uitstelgedrag vertoont en excuses hebt waarom iets nog niet gedaan is. Het gaat vaak gepaard met negatieve gedachten over jezelf en je omgeving.

quotes topminded

Reukvermogen

Dit beschermingsmechanisme wordt geregeld op het plekje in je hersenen dat de amygdala heet. Vlak daarbij zit ook je reukvermogen. Dit werkt primair en automatisch. Je reukvermogen is het enige zintuig dat ongefilterd invloed heeft op je hersenen. Geur kan daardoor de amygdala kalmeren, een negatieve emotie loskoppelen van een vervelende ervaring en ervoor zorgen dat je weer in staat bent om helder na te denken. Er ontstaat rust en ruimte. En… dit verhoogt je frequentie en je manifestatiekracht!

Aroma Freedom Technique

De basis voor mijn methode mindset therapie is Aroma Freedom Techniek. Deze methode is in 2016 ontwikkeld door een Amerikaanse psycholoog, dr. Benjamin Perkus. Hij heeft aspecten van EMDR en NLP gekoppeld met aromatherapie. Zelf heb ik daar nog aspecten van hypnotherapie en regressietherapie aan toegevoegd.

Ik neem je in individuele trajecten dus mee terug naar vorige levens; naar het allereerste moment waarop je een bepaalde emotie voor het eerst hebt gevoeld. 

Door van die situatie met de invloed van geur op de hersenen de emotionele lading af te halen, worden automatisch de daaraan gekoppelde volgende ervaringen ook ontladen. Op die manier doorbreek je hele patronen in een keer.

Door zo diep naar het onderbewuste te gaan, levert mindset therapie heel snel resultaat op en zijn de resultaten blijvend. In slechts 3 maanden onderga je een volledige transformatie en creëer jij een mega impact op de groei van je business.

Je kunt zelf ervaren hoe dit voelt tijdens de masterclass Maak Manifesteren Makkelijk. Tijdens de masterclass laat ik je een korte 1-minuuttechniek (Aroma Reset) ervaren die je keer op keer kunt toepassen om je frequentie te verhogen en je manifestatiekracht te vergroten. 

Loslaten doe je met de invloed van geur op de hersenen!

Het is simpel.

Het werkt voor iedereen.

Je hebt alleen wat oefening nodig.

En dat begint met het leren van een Aroma Reset.

Nog even de praktische informatie op een rij

Je investering 

De prijs heb ik bewust laag gehouden, omdat ik het jou ook gun om in vrijheid en in flow te ondernemen.

Je investering voor deze masterclass is slechts 1,5 uur van je tijd en € 27 ex btw. Dit bedrag is inclusief de benodigde olie. Heb jij zelf de juiste olie al in huis? Dan ontvang je € 5 korting met de kortingscode ‘young living 5’.

Even voor de duidelijkheid: al mijn diensten, tenzij anders vermeld, zijn inclusief de benodigde oliën. Je hoeft dus zelf geen lid te worden van Young Living en je hoeft dus zelf ook geen oliën aan te schaffen!

Benodigde olie

Tijdens deze workshop werken we met de volgende essentiële oliën van Young Living:

 • Lavender
 • Frankincense
 • Stress Away

Om deel te kunnen nemen aan de masterclass krijg je een geurproefje per post thuis gestuurd. Dit is inbegrepen bij de prijs. Hier zit de combinatie van deze oliën, ook wel de Memory Release Blend (MRB) genoemd, al in.

Heb je zelf deze olie al in huis? Gebruik dan de kortingscode ‘young living 5’ om € 5 korting te ontvangen.

Tip: Heb je zelf de juiste olie in huis? Voeg dan voor zuinig gebruik deze oliën in een leeg flesje van een van deze drie oliën samen in een verhouding van 1:1:1.

Data

De masterclass vindt elke keer overdag op een andere dag via Zoom plaats. Na aanschaf van de masterclass selecteer je op de bedankpagina de juiste datum. Op dit moment is de volgende datum ingepland:

 • dinsdag 13 december om 09.00-10.30 uur

Heb je wel interesse in deze masterclass, maar past deze datum niet in je agenda? Meld je dan na aanschaf van de masterclass op de bedankpagina aan voor de interesselijst. Dan kiezen we in onderling overleg een geschikte datum die wel matcht met je agenda.

Qua Human Design ben ik een Generator. Dit betekent dat het voor mij beter werkt als ik reageer op de vraag uit de markt of iets waar mijn energie van aan gaat. Daarom werk ik met een interesselijst.

Aroma-reset

Referenties

Het kan zijn dat je je afvraagt of dit wat voor jou is. Alhoewel je eigen ervaring natuurlijk de beste graadmeter is, vind je het wellicht fijn om wat referenties te lezen.

Hieronder tref je een paar highlights aan van mensen die een volledige sessie mindset therapie bij mij hebben ervaren. De volledige en meer recensies, voor- en na foto’s en videoreviews vind je hier.

Sinds de sessie voel ik me lichter. Ik heb meer energie, maak gemakkelijker beslissingen en wordt minder belemmerd door oude patronen.

Tineke Zwart

Business coach, Tineke Zwart B.V.

Als je mij van te voren had verteld dat ik door middel van olie/geuren mijn omzet ging vergroten, had ik je voor gek verklaard… Toch was ik nieuwsgierig en mijn mindset veranderde echt. Ik trek superleuke klanten aan, mijn omzet is verviervoudigd en ik werk met meer plezier in mijn bedrijf.

Wilma Beers

Mens en muziek - ontspannen met klankschalen

Voordat ik bij Monique kwam, stond ik op het punt om alles op te geven en te stoppen met mijn bedrijf. Binnen 3 maanden veranderde alles. Ik had weer klanten, ik ervaarde meer rust en ik kon mijn baan opzeggen. 

Kim Musk

Toughly Fotografie, Social media management en influencer agency

Ook nog even voorstellen

Mijn naam is Monique van Roekel en buiten het feit dat ik dacht dat verkopen niets voor mij was, had ik ook issues met mijn money mindset. Ik deed in het begin bijna alles gratis en ik dacht dat als ik er geld voor zou vragen, mensen niet meer zouden komen. Mijn prijzen verhogen? Nee, want dan zou ik mijn klanten wegjagen. En dat zag ik terug in mijn omgeving, want ik trok vooral klanten aan die geen geld hadden.

Monique van Roekel Persoonlijke begeleiding

Toen was ik mij helemaal nog niet bewust van de Wet van de Aantrekkingskracht. Dat kwam pas later.

Er waren periodes dat ik heel succesvol was. Lanceringen van € 20.000 en in mijn jaarprogramma 43 deelnemers.

Maar er waren ook momenten dat ik geen klanten aantrok en moest rondkomen van € 1.000 per maand.

Op een gegeven moment begon ik te zien dat dit samenhing met hoe ik mij voelde en dus met welke energie ik uitstraalde. 

Dit bewustwordingsproces startte voor mij toen ik in aanraking kwam met Aroma Freedom Techniek (AFT), de techniek die ten grondslag ligt aan de methode die ik nu in mijn praktijk voor mindset therapie inzet. 

Inmiddels heb ik honderden mensen geholpen om ook het succes te behalen dat zij wensten. Dit gun ik jou ook! Want ik weet als geen ander hoeveel stress, onrust, spanning en weerstand het ondernemen kan opleveren. En dat het soms behoorlijk uitdagend kan zijn om de balans te bewaren als ook je privéleven er nog eens tussendoor komt. Het is dan heel frustrerend om te zien welk effect dit heeft op je manifestatiekracht.

Maar echt, geloof me, dat verandert zodra jij meer rust in je systeem brengt!

Want je wilt toch niet dat je over een jaar nog steeds aan het aanmodderen bent?