Wachtlijst

100% JEZELF ZIJN – challenge

Stop met jezelf in de weg zitten

en kies voor ondernemen vanuit innerlijke rust

Voor een vliegende start van het 4e kwartaal

Jou, als vrouwelijke ondernemer, meenemen naar een leven in vrijheid en in flow, dat is mijn missie!

Ik weet namelijk als geen ander hoe stressvol het ondernemerschap in combinatie met je dagelijkse leven kan zijn en hoe je jezelf in de weg kan zitten.

Het 4e kwartaal hangt als een zwaard van Damocles boven je hoofd. Die bal van spanning in je buik omdat je  al die verantwoordelijkheid voelt, nog zoveel ‘moet’ en eigenlijk niet weet waar je als eerste of als laatste moet beginnen. Die kaken die je op elkaar klemt van frustratie, omdat het anderen wel lukt, maar het bij jou niet zo snel gaat als je wel zou willen. En dan ook nog dat volle hoofd dat constant commentaar heeft en er voor zorgt dat je de koningin van het uitstellen bent en er niets uit je handen komt. 

Je verlangt naar rust, ruimte en vrijheid. En je neemt je voor om het anders te doen. Maar het lijkt wel of het juiste moment nooit komt.

Hoe gaaf zou het dan zijn als je in twee weken tijd die switch kunt maken? En ook nog eens het jaar met een knallend resultaat kunt afronden? 

Monique van Roekel
Mindset Therapeut

Rust, ruimte en vrijheid

 

Het is ook voor jou weggelegd!

Je hebt alleen een stok achter de deur nodig.

En een tool die je elk gewenst moment kunt inzetten.

In slechts een paar minuten.

Om de switch van een negatieve naar een positieve mindset te maken.

Ik daag je uit!

Een experiment met jezelf.

Twee weken commitment.

Jij, ik en een groep gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers.

Doe jij mee?

Voor het geval je me nog niet zo lang volgt, zal ik nog even kort wat uitleg geven over de methode waarmee ik werk. Ik werk namelijk met de invloed van geur op de hersenen op basis van de methode Aroma Freedom Technique (AFT). AFT is in 2016 ontwikkeld door een Amerikaanse psycholoog. Hij heeft aspecten van EMDR en NLP gekoppeld met aromatherapie. Je kunt het inzetten voor alles wat je wilt veranderen in je leven of je bedrijf en het werkt zeer snel en effectief.

De reden dat het zo snel werkt, heeft te maken met het feit dat je reukvermogen het enige zintuig is dat ongefilterd invloed heeft op je hersenen. Als je onrust of spanning in je lichaam voelt en een vol hoofd hebt, dan wordt dit veroorzaakt door een negatieve emotie die je ooit eerder hebt ervaren. En die zorgt ervoor dat je in je overlevingsmodus schiet. Je lichaam wil je  namelijk beschermen en voorkomen dat je die emotionele pijn weer ervaart. Dan ben je letterlijk niet in staat om na te denken.

Geur kalmeert je hersenen, zodat je wel weer in staat bent om logisch na te denken, overzicht te creëren en je te beheersen. Er ontstaat rust, ruimte en vertrouwen. Je kunt beter focussen, het geloof in jezelf groeit, je krijgt meer zelfvertrouwen en je komt met gemak in actie. 

Ik voel aan alles dat ik weer wat met groepen mag doen, maar het mag anders dan in het verleden. Het mag in flow. Het mag vrij voelen. Dus het is tijd voor een pilot en jij kunt mee doen als je voelt, ja ik wil in actie, ik wil groeien en ik wil van Q4 een succes maken.

Wat we precies gaan doen? Ik weet het nog niet tot in detail. De precieze inhoud zal de komende weken ontstaan.

Wat ik al wel weet:

– Het gaat in ieder geval online via Zoom zijn. 

– We starten op vrijdag 30 september en eindigen op vrijdag 14 oktober 2022.

– Ik leer je korte technieken die je op dagelijkse basis makkelijk voor jezelf in kunt zetten om rust te creëren en in flow te blijven.

– Op de vrijdagen en maandagen zien we elkaar om 10.30 uur via Zoom. We hebben dus 5 live contactmomenten.

– Ik wil waarschijnlijk tijdens de kickoff starten met een inner child visualisatie en tijdens de afsluiting eindigen met een succesvisualisatie.

– Op de maandagen zit ik aan een Q&A en hotseatcoaching te denken.

– Op de tussenliggende vrijdag denk ik erover om een totaal nieuwe masterclass “Manifesteren met Geur” te geven en uiteraard een oefening voor een extra boost.

– Er komt een facebook groep waarin je de zoomcalls die ik live uitzendt, kunt terugkijken.

– De Facebook groep is ook jouw plek om vragen te stellen over waar je ook maar tegenaan loopt in je leven of je business en heel veel sparringpartners beschikbaar hebt. Het is de plek om intenties te zetten en successen te delen. Het is de plek waar we er voor elkaar zijn.

– En ik vraag een investering van € 47 ex btw maar inclusief de benodigde olie. Want ik wil werken met een groep vrouwen die er echt voor willen gaan. Ze zeggen immers niet voor niets ‘if you pay, you pay attention’. 

Misschien zijn we met drie personen, misschien zijn we met vijftig personen. Het is allemaal ok. Het is tenslotte een pilot. We gaan het in ieder geval samen doen. Met hulp van de invloed van geur op de hersenen onze energie omhoog brengen, onzekerheden loslaten en in actie komen.

Er mag nog een pakkende naam komen voor de challenge. Maar ik weet wel dat ik jou wil leren hoe jij met de invloed van geur op de hersenen veel meer in flow en vrijheid kunt leven en ondernemen. En dat houdt in dat we je keuzestress gaan aanpakken, dat je van uitstel naar actie gaat, dat je meer leert voelen en dat je leert vertrouwen op je intuïtie.

Een-op-een-coaching is mijn sterke kant, maar ik geloof dat dat ook in groepsvorm kan via hotseatcoaching, waardoor je van elkaar leert. Hier wil ik mee experimenteren. Een persoon die deelt waar ze tegenaan loopt en die haar vragen stelt. De groep die feedback geeft waardoor ieder haar expertise tot zijn recht komt en niet alleen de persoon op de hotseat geholpen is maar iedereen weer nieuwe inspiratie op doet. Ik die jou de mindset spiegel voorhoudt en je laat zien hoe je anders naar een situatie kunt kijken en hoe je er anders mee om kunt gaan. En jij die daarmee andere puzzelstukjes krijgt zodat je de puzzel op een andere manier kunt leggen en een ander resultaat realiseert. Mijn hoofd dat heel oplossingsgericht werkt en aan gaat op wat jij mij vertelt waardoor alle kennis die in mij zit als vanzelf naar buiten komt. Het stukje wat mijn individuele klanten als een zeer waardevolle aanvulling op het loslaten van hun negatieve gedachtes, blokkades en trauma’s ervaren. Ik voel aan alles dat ik hier meer mee mag doen. Hier wil ik een grotere groep van laten profiteren.

Ik wil overdag werken en niet ‘s avonds. Uiteraard kan je terugkijken als je er niet live bij kunt zijn. Ik vertrouw erop dat de juiste mensen hierop aan zullen haken.

Er mag een Facebook groep ter ondersteuning bij zitten, maar ik ben niet de enige die de groep draagt. Dat doen we samen. Het is een veilige plek waar je je vragen kunt stellen, of het nu over je leven of je bedrijf is. En de leden in de groep helpen elkaar. Het is de plek waar je met elkaar kunt sparren. Wellicht richt ik op mijn website een mini trainingsomgeving in waar je de basisinformatie kunt raadplegen. Zomaar wat ideetjes die door mijn hoofd spoken. Het gaat de komende maand vorm krijgen.

Nadat ik 7 september terug kom uit Valencia kun je je aanmelden. Sta je op de wachtlijst, dan ontvang je een aantal bonussen. Lijkt het je interessant? Meld je dan vrijblijvend aan voor de wachtlijst en jij krijgt als eerste van mij een mail met alle informatie. 

Misschien denk je nu, wie ben jij en waarom zou ik twee weken met jou een challenge willen doen? Check dan even de referentiepagina hier op mijn website. Hieronder alvast wat highlights van mensen die individuele sessies bij mij gedaan hebben.

Sinds de sessie voel ik me lichter. Ik heb meer energie, maak gemakkelijker beslissingen en wordt minder belemmerd door oude patronen.

Tineke Zwart

Business coach, Tineke Zwart B.V.

Als je mij van te voren had verteld dat ik door middel van olie/geuren mijn omzet ging vergroten, had ik je voor gek verklaard… Toch was ik nieuwsgierig en mijn mindset veranderde echt. Ik trek superleuke klanten aan, mijn omzet is verviervoudigd en ik werk met meer plezier in mijn bedrijf.

Wilma Beers

Mens en muziek - ontspannen met klankschalen

Voordat ik bij Monique kwam, stond ik op het punt om alles op te geven en te stoppen met mijn bedrijf. Binnen 3 maanden veranderde alles. Ik had weer klanten, ik ervaarde meer rust en ik kon mijn baan opzeggen. 

Kim Musk

Toughly Fotografie, Social media management en influencer agency