young living
Monique van Roekel Persoonlijke begeleiding

Vaak zijn mensen zo enthousiast door wat ze bij mij in de praktijk ervaren dat ze graag zelf thuis met de olie aan de slag gaan. Het mooie is namelijk dat je ze niet alleen op emotioneel niveau kunt inzetten, zoals ik in mijn praktijk doe, maar ook ter ondersteuning bij lichamelijke ongemakken en op mentaal niveau voor bijvoorbeeld concentratie.

Dus naast mijn werk als mindset therapeut, ben ik ook distributeur voor Young Living, het bedrijf waar ik mijn essentiële oliën afneem.

Dit bedrijf werkt volgens het principe van netwerkmarketing. Dit betekent dat als mensen via mij een starterspakket aanschaffen, dat hun account aan dat van mij gekoppeld wordt. Op die manier ontvang ik commissie over hun bestelling. Dat is de betaling voor de tijd die ik steek in de begeleiding van die mensen in het gebruik van de olie. Heb je dus niet via mij maar via iemand anders een starterspakket aangeschaft? Dan kun je bij die persoon terecht voor de begeleiding, want die persoon ontvangt daar commissie voor. Bij mij kun je wel gewoon terecht voor mindset therapie. Dat staat los van mijn werk als distributeur voor Young Living.

Ter introductie van het inzetten van essentiële oliën voor je eigen gezondheid en welzijn organiseer ik een paar keer per maand een basisworkshop in Middenmeer. Voor de begeleiding van mensen die via mij een starterspakket hebben aangeschaft of interesse hebben om zich hierin te verdiepen, heb ik onder andere een besloten Facebook oliegroep waar ik mijn ervaringen en informatie deel. Daarnaast bied ik van mijn commissie bij het starterspakket ook een gratis introductiepakket aan waarin onder andere een handboek en een opstartpakketje met een aantal rollerflesjes en een neusinhaler zitten.

Ben jij ook geïnteresseerd in wat essentiële oliën voor jou of in jouw eigen praktijk zouden kunnen doen? Meld je dan aan voor een basisworkshop of word lid van mijn besloten Facebook oliegroep. Stuur me dan even een berichtje en ik stuur je de link naar die groep. Heb je interesse om net als ik distributeur voor Young Living te worden? Neem dan voor meer informatie deel aan de gratis online Business infoavond die ik elke maand organiseer. Meld je hieronder aan via mijn digitale agenda!

Ga jij mee op olieavontuur?